Şimdi Ara

Arkadaşımın corsa araç teklifini değerlendirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzun zamandır sıfır b segment otomatik araç arıyordum bugun iş yerinden bir arkadas aracını satıyordu etraflıca konustuk corsa 2020 elegance paket 7 binde tek renk kırmızı 222 dedi pazarlık vs 219 a indirdim araç temiz bir sıkıntısı yok sizce değerlendirmeli miyim teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• B sınıfı ve 2 yaşına girecek arabaya 219 bin verilir mi ?  

• Arkadaşıma geçen ay vavacarstan 230bine 500 kmde 1.2 130 luk ultimate paket aldık.

Ben sizin yerinizde olsam 230-235 bandında 1.2 ultimate 130 luk motoru alırdım. Aracın performansı çok iyi, donanımlı, keyifli bir otomobil.

• iyi baktırmadan alma. sağa sola çekme, boya, multimedya gibi sorunları çıkabiliyordu

• crssover C kullanıcısına yanıt
    Bakmıstım hocam geçen de 6 bin de 241 yazmıslardı o kadara cıkacak da durumum yok

• Değerlendir değerlendirmesine ama sonuçta araç kullanılmış. 7000 km yapmış. Ayrıca b segmentte sıfıra o parayı vereceğine C segment az km araç bulabilirsin. Mesela 1.0 TSI DSG'li Golf Comfortline olabilir. Kalite ve konfor farkını zaten hissetmemen imkansız olur.

İlla ben b segment alacağım diyorsan al sana sıfır araç:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sifir-km-otomatik-vites-full-donanim-ekstrali-ozel-renk-953548013/detay

• O fiyatlar hatta daha uyguna kendiniz de bulursunuz, arkadaşınız size herhangi bir ekstra yapmamış ki. Direk sarı site fiyatı vermiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten oyle aşırı samimi oldugum biri değil o yuzden cok da şaşırmadım

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

yeni kasa fabia çıkacak. bu araç alınmaz artık bu fiyata galeriden. 10-15 bin daha verip yetkili bayiden sıfır km yeni kasa ibiza bulunur çünkü.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Ya ben misal verdim orada, o paraya sıfırı var diye. Yoksa biliyorum yenisi çıkacağını. Yalnız yeni araçlar da kolay kolay gelemeyebilir. Çip krizi büyüyor halen.

• O paraya gider 7 yaşında Subaru legacy alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavanlı ultimate paket olmadıktan sonra corsa'nın çok bir olayı yok. Eğer cam tavan + ultimate olsaydı 10 daha fazla ver al derdim, çünkü gayet keyifli bir araç oluyor o zaman.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Cam tavan var ama ultimate değil :/

• Yazmasına bakmayın hocam siz teklifinizi yapın. Kabul ederse alırsınız. Boş araba alıp sonradan keşke 10 bin lira daha verseydim dememeniz için yazdım. Ben o pişmanlığı yaşadım çünkü.

Ultimate paket ile araç çok yakışıklı ve güçlü . Uzun yıllar sıkılmadan binilecek bir araç.

• Bu arabada ultimate ile diğer paketler arası fark çok fazla. Özellikle 30bg farkı.

Geçen haftaya kadar ben de bakıyordum bu araca. Ultimate + teknoloji paketi veya ultimate + cam tavan olarak 240 bin fiyatlar vardı. Belki 235e alınır duruma göre.

Ben ultimate Corsa ile icon Clio arasında kalmıştım. Clio aldım 1.33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 11 Eylül 2021; 10:33:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.