< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşımın corsa araç teklifini değerlendirmeli miyim?

-
-
B sınıfı ve 2 yaşına girecek arabaya 219 bin verilir mi ?
-
Arkadaşıma geçen ay vavacarstan 230bine 500 kmde 1.2 130 luk ultimate paket aldık.
Ben sizin yerinizde olsam 230-235 bandında 1.2 ultimate 130 luk motoru alırdım. Aracın performansı çok iyi, donanımlı, keyifli bir otomobil.
-
iyi baktırmadan alma. sağa sola çekme, boya, multimedya gibi sorunları çıkabiliyordu
-
Bakmıstım hocam geçen de 6 bin de 241 yazmıslardı o kadara cıkacak da durumum yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerlendir değerlendirmesine ama sonuçta araç kullanılmış. 7000 km yapmış. Ayrıca b segmentte sıfıra o parayı vereceğine C segment az km araç bulabilirsin. Mesela 1.0 TSI DSG'li Golf Comfortline olabilir. Kalite ve konfor farkını zaten hissetmemen imkansız olur.
İlla ben b segment alacağım diyorsan al sana sıfır araç:
-
O fiyatlar hatta daha uyguna kendiniz de bulursunuz, arkadaşınız size herhangi bir ekstra yapmamış ki. Direk sarı site fiyatı vermiş.
-
Hocam zaten oyle aşırı samimi oldugum biri değil o yuzden cok da şaşırmadım
yeni kasa fabia çıkacak. bu araç alınmaz artık bu fiyata galeriden. 10-15 bin daha verip yetkili bayiden sıfır km yeni kasa ibiza bulunur çünkü.
-
Ya ben misal verdim orada, o paraya sıfırı var diye. Yoksa biliyorum yenisi çıkacağını. Yalnız yeni araçlar da kolay kolay gelemeyebilir. Çip krizi büyüyor halen.
-
O paraya gider 7 yaşında Subaru legacy alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cam tavanlı ultimate paket olmadıktan sonra corsa'nın çok bir olayı yok. Eğer cam tavan + ultimate olsaydı 10 daha fazla ver al derdim, çünkü gayet keyifli bir araç oluyor o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cam tavan var ama ultimate değil :/
Yazmasına bakmayın hocam siz teklifinizi yapın. Kabul ederse alırsınız. Boş araba alıp sonradan keşke 10 bin lira daha verseydim dememeniz için yazdım. Ben o pişmanlığı yaşadım çünkü.
Ultimate paket ile araç çok yakışıklı ve güçlü . Uzun yıllar sıkılmadan binilecek bir araç.
-
Bu arabada ultimate ile diğer paketler arası fark çok fazla. Özellikle 30bg farkı.
Geçen haftaya kadar ben de bakıyordum bu araca. Ultimate + teknoloji paketi veya ultimate + cam tavan olarak 240 bin fiyatlar vardı. Belki 235e alınır duruma göre.
Ben ultimate Corsa ile icon Clio arasında kalmıştım. Clio aldım 1.33
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 11 Eylül 2021; 10:33:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

B sınıfı ve 2 yaşına girecek arabaya 219 bin verilir mi ? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X