Şimdi Ara

Arkadaşımı Çok Feci Şakaladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi biz bu kızla baya yakın arkadaşız. Baya baya. Aramızda şakalaşmalar olsun, sevgiliyiz espirileri falan olsun hatta kolumu tutar kantine ineriz vs. 1 ay önce bu kız ve arkadaşları bana Leyla seni seviyor şakası yapmışlardı. Bizim yakın arkadaşın ismi Buse. Leyla ise başka bi yakın arkadaşım. Beni de çok pis trollemişlerdi. Ben de dedim bunlara kesin bi der vereceğim. Bu olayda da Leylanın bana aşık olduğunu bana inandıran Buseydi. Bu olayın üzerinden bir ay geçti. Dün aklımda bi plan kurdum. Buseye çıkma teklifi edip hoşlandığımı söyleyecektim. Kendimi buseye aşık olduğuma inandırıp role girdim. Ve oyun başladı. Tabi bunun için tam 3 saat boyunca kendime telkinde bulundum.
    Bugün aklımda bütün plan hazırdı. 2. Ders buseye hayran hayran baktım. O da bana baktı ve ilk tohumu ektim. Buse ciddi ciddi ona hayran olduğumu düşünebilirdi. 4. Tenefüs busenin yanına gidip "Buse öğle arası kantinde çay içelim mi? Seninle özel bir konu hakkında konuşmam gerek dedim." O da espirisine çıkma teklifi mi edeceksin dedi. Sustum. Öğle arası buse yanıma geldi ve yemekten sonra konuşuruz dedi. Koşarak kantine indim ve ETİ'nin aşk tadında çikolatasını aldım. Cebime attım ve buseyi bekledim. Sonra buse biraz gecikine arkadaşlarının arasından buseyi aldım ve kantine indik. Kantinden çaylarımızı aldık ve bi masaya oturduk. Herşey hazırdı. Ben oscarlık oyunculuğumu kullanıp çekingen ve biraz da umutlu biri gibi oldum. Buse bana ne diyeceksin diyor kızın gözlerine bakıp sanki strese girmiş gibi kafamı çekip çekingenlik yapıyorum. Buse sabırsızlanınca ben de fırsat bu fırsat dedim ve kızın gözlerine manalı manalı bakıp cebimden çıkardım ve ona "Buse ben senden hoşlanıyorum" dedim. Kız bi çikolataya bi bana baktı. Ben gözlerimi kaçırdım. Ve dedi ki: sen ciddi misin? Ben de aşırı çekingen ve eheheh tipli olup "yani ne bekliyordun ki ben bi kızla asla o kadar fazla sevgili şakası yapmazdım" dedim. Kız üzüldü ve ayağa kalktı. koşarak uzaklaştı. Sonrası ben aşırı yıkık rolü yapacaktım. Yani sevdiği kız tarafınfan reddedilmiş ve yıkık biri olacaktım. Tam anlamıyla hüzne boğulmuş gibiydim. Artık nasıl oynuyorsam kantinci yanıma gelip üzülme dedi. Ben de çayları bıraktım çikolatayı aldım ve kankamın yanına gittim. Kankamın haberi var şakayı yapacağımdan. Yıkılmış şekilde sınıfa girdim ve ona bi gel dedim. Erkekler tuvaletine gittik ve öyle bı kahkaha attım ki yer gök inledi. Plan saat gibi işliyordu. Sonra tenefüs bitti ve sınıfa girdim. O sırada bi arkadaşım Umut ki o da şakadan haberdar. Beni teselli ediyor gibi yaptı. Ben sınıfta resmen ağladım ve yanıma gelen herkesi tersledim. Gidin moralim bozuk diye. Ece diye bi arkadaşım baya inatlaştı üzülme falan diyor kafasını omzuma koyuyor teselli etmeye çalışıyor. Neyse onu da yolladım ve bi ders boyunca resmen herkesi ciddi ciddi ağladığıma inandırdım. Ders esnasında Buse ağlarken arkadaşı arkadaşı sürekli bana bakıp Buseye bişeyler söylüyordu. Ben de hüzünlü durmaya devam ettim. Hatta arada tekrar göz yaşı çıkardım. Ders bitince şakaya dahil olan bütün arkadaşlarım geldi ve beni teselli ediyor numarası yaptı. O sırada koşarak arkadaşı geldi ve "Buseye yaptığın şakaysa Buse seninle asla bi daha konuşmayacak. Yok ciddiysen o seni kardeşi gibi görüyor." dedi. Ben de şaka olduğunu söyledim ve Buse benimle konuşmuyor. Eh yapacak bişey yok. Yine de hala gülüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gülmekten öldüm bak beni böyle canlandırdılar.

• Böyle işlerle uğraşan insanlar hakikaten adam olacak mı merak konusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Bilemeyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lise 1 siniz galiba
  • Lise 2 hocam

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AHAH YA ŞAKA ŞAKA KARDEŞİM KOMİK KOMEDİ KOMİKLİK ŞAKA HARIKA ŞAKA KOMİK ESPİRİ INSANLARI GÜLDÜREN ŞAKALAR TATLI KEDİ VİDEOLARI DINDINDIN

• Don Jose kullanıcısına yanıt
    Tatlı kedi videoları kısmı güzeldi. Dındındın

• Neden kimse Csb yazmamış merak ettim bak.

• Bu kadar kötü csb mi olur? Ergenlik anıları vol 228281 olur olsa olsa

• Kızı çok üzmüş sün gönlünü al bir şekilde hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALA GÖZLÜKLÜ -- 30 Kasım 2018; 0:52:51 >
  • Konuşmucak ne var abi o da seni şakalıyo olmasın

• konu açacak özgüveni nereden buluyorlar o bile merak konusu..
  • Nicke bak nickinde marmelat yok bir kere püh, hedhehog neymis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Marmelat?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.