Şimdi Ara

Arkadaşım evleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düğünleri sevmediğimi biliyor ve istersen gelmeyebilirsin dedi. Sosyal fobi durumum var. Ne yapmalıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence git ömür boyu sosyal fobili yaşayamazsın. Hem düğünde halay çekerken belki koluna bir kız girer. Her türlü aksiyon olabilecek bir ortam en nihayetinde.

• Çalışmıyorum param yok :(

• Bu forumda ne kadar asosyal insan var ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sosyal fobi ,özgüven eksikliğidir aslında o yüzden özgüvenini düşürecek neler var ? Tipin mi kötü ? konuşman mı berbat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 23 Temmuz 2022; 20:18:16 >
  • Aslında tipim normal sayılır ama dik yürümem için hep uyarılırım ve burnum yamuk ama burnumun yüzüme yakıştığını söylüyorlar. Bazen kendime fena değilsin diyorum bazen ise kötü görünüyorum. Konuşmam berbat. Cümle kurma yeteneğim dışarıda 2/10 evde 6/10. Özgüven vardı ama söndürdüler bir zamanlar yüksek bile sayılırdı. Akranlarım tarafından ezildi sanırım. Çoğu arkadaşım beni sevmezdi. İlkokulda çalışkandım sadece menfaatleri için yanıma gelirlerdi.

• Arkadaşını yalnız bırakma git bence. Oturursun hiçbir şey yapmazsan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitmedim :( ben kötü biriyim. Sevdiğim insanları bile yolda bırakan biri. Sosyal fobi böyle bi illet işte. 🙁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.