Şimdi Ara

Arkadasim cok iyi bir is teklifi sunucam dedi mega holdings nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun 6 da buluscaz yanindada baska biri olcak tam olarak nedir mega holdings googleden baktim ama cok uzun kisaca anlatabilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın oyuna gelme. Gerçekten bilen birisi olarak sana söylüyorum tamamen düzmecedir. Arkadaşını/Tanıdığını bu işe çağıran kişiden hayır gelmez uzaklaş o arkadaşından. Amaçları senin gibi liselileri kandırarak para koparmak. Arkadaşın da bilmiyor gerçeği ve gerçekten para kazanabileceğini zannediyor. Sistemin tek gelir kaynağı senin gibi çaylakları üye yapmak. Sistemde her zaman en büyük parayı en üstteki kişi alır alt kademeler % 1 lerle uğraşır. Benden sana abi tavsiyesi.
  • Arkadaşın 'em onu' mantığı ile seni emmek istiyor hocam kibarca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Sakın oyuna gelme. Gerçekten bilen birisi olarak sana söylüyorum tamamen düzmecedir. Arkadaşını/Tanıdığını bu işe çağıran kişiden hayır gelmez uzaklaş o arkadaşından. Amaçları senin gibi liselileri kandırarak para koparmak. Arkadaşın da bilmiyor gerçeği ve gerçekten para kazanabileceğini zannediyor. Sistemin tek gelir kaynağı senin gibi çaylakları üye yapmak. Sistemde her zaman en büyük parayı en üstteki kişi alır alt kademeler % 1 lerle uğraşır. Benden sana abi tavsiyesi.

Arkadasim oncellikle tavsiyen icin minnettarim ama bir iki seyi duzeltmek isterim birincisi ben liseli degilim uni 1 i bitirdim ikincisi ise arkadasim oyle uyanik.biride degildi sanirim onu da kullaniyolar ama bugun gidip dinleyecegim sadece kararim belli red olacak ama dinlemekten zarar gelmez

• alayı şarlatan onların sakın bulaşma derim boşu boşuna 100-200 liranı kaptırırsın...
  • Yıl olmuş 2013 hala saadet zıncırıne kananlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalan onlar girişte 2000 lira para istiyorlar sana internet sitesi açıyorlar,sonra sen başkasına satarsan sende para kazanıyorsun saçma sapan şeyler oyuna gelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 29 Haziran 2013; 16:08:03 >
  • Gittim ve konusan cocuk baslangic olarak 930 dolar istedi

• quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Gittim ve konusan cocuk baslangic olarak 930 dolar istedi

sen ne yaptın kardeşim? aynı muhabbeti bana da anlattılarda kafam karıştı...
  • Uzak dur kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Gittim ve konusan cocuk baslangic olarak 930 dolar istedi

sen ne yaptın kardeşim? aynı muhabbeti bana da anlattılarda kafam karıştı...

yok hocam bulaşma bende kabul etmedim beyin yıkamak için kahvaltı mı demezsin yemeklere götürmek mi demezsin adam iş konusmayacağız dedi kahvaltıda full işle ilgili konuşmalar filan bu işlerde hep üsttekiler alıyor kaymağı sen çalışıyorsun
  • sakın arkadaşlar.....çok paranız ve çevrenız varsa işe yarayabılır.....
    mega holdıngs ıle ılgılı herturlu sorularınızı cevaplarım...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.