Şimdi Ara

Arkadaşım çinden dönüyor hangi tableti getirteyim acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar arkadaşım çinden dönüyor ne getireyim diye sordu tablet lazım bu aralar max 250 tl ye alınabilecek tablet hangisi ainol düşünüyorum ama cepten mobil olarak doğru dürüst model bakamıyorum bi yardım arkadaşlar iş dönüşü yolda 3g modem takıp nete girmek ve arada oyun ve film izlemek kullanacağım daha çok oyun oynarım onun için ekran kartı iyi olmalı ve çift çekirdek olmalı önerileriniz için şimdiden teşekkürler iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım Wİndows 8 çıktı, Bence intel tabanlı windows çalıştırabilecek bir makina almalısın. Bu durumda hem windows 8 hem android aynı makinada kullabilirsin.
  • www.chinevision.com dan bakabilirsin

www.turkiyesunucumerkezi.com
  • 250 tl'ye de intel tabanlı windows 8'li tablet vardır ya. adamın yazdıklarını tam okuyun.

ainol aurora 2 çok tavsiye ediliyor. ips takıntın yoksa ainol elf 2, ramos w17 pro da alabilirsin.
    almışken iyisini alayım 10" olsun dersen cube u30gt'nin şu alternatifi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 17 Ağustos 2012; 22:45:58 >
  • Arkadaşlar konuma yazdığınız için teşekkürler tekinaltun kardeşim vin8 li table demiş ama bütçe o kadar yok. Ayrıca bi konu hakkındada bilgi almak isterim. Şimdi bu ainol aurora 2 tanlet Dual Core Cortex-A9 Amlogic8726-M6 işlemcisini kullanıyormuş. Bildiğim kadarı ile vin 8 arm işlemci mimarisini destekliyor. Acaba bu Cortex-A9 Amlogic8726-M6 işlemcisi arm mimarisinimi kullanıyor eğer öyleyse ileride vin8 yüklenebilir gibime geliyor acaba böyle bi şey olabilirmi yoksa yanlış mı düşünüyorum. Bu arada herkesin ramazan bayramı hayırlı olsun iyi bayramlar
  • win 8 rt (arm versiyonu) yüklersin fakat rom, root, cwm gibi konularında iyi seviyede bilgili olman; win 8 rt' nin çıkması ve bazı sitelere düşmesi; son olarak win 8 rt'nin aurora 2' nin işlemcisine uyarlanmış olması lazım.

anlayacağın çok meşakkatli ve teferruatlı bir konu. ingilizcen orta seviyenin üstündeyse, birazda google translate yardımıyla xda adlı siteden yardım alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.