Şimdi Ara

Arkadaşım beni kıskanıyor ve sürekli sataşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım üşengeç, tembel birisi. Geçen sene ben de arkadaşım gibiydim ve ikimizde açıkçası da boş insanlardık. Tek bildiğimiz okul, ev, bilgisayardı. Ben bu hayat böyle gitmez diyerekten biraz düzene girmeye başladım. Oyunları ve sosyal medyayı bıraktım, spora başladım geçen senenin sonuna doğru tabi o zaman fark edilmiyordu ama üstüne yaz tatili bindi, okul açılınca beni gören oha ne yaptın falan demeye başlayınca arkadaşımda ilk kıskançlık belirtilerini hissetmeye başladım. Hiçbir şey yapmamış boşuna ümitlendirmeyin çocuğu, o kadar kas bende de var gibi laflar etti.

Kitap okumaya başladım sınıfta okuduğum kitabı görenler geliyor kitaplar, yazarlar üzerine muhabbetler yapıyoruz (erkekler kitap okumadığından bu kişiler genelde kız oluyor) Arkadaşım yine kitap okumak boş iş vb diyor şakayla karışık.

Rus göçmeni bir sevgilim var Türk kızlarına hiç benzemiyor ve gelecek planları kuruyoruz. Eskiden maşallah çok güzelsiniz umarım istediğiniz olur vb derken şimdi kızlara güven olmaz bi bakmışsın sana tekmeyi koymuş gibi söylemlerde bulunuyor.

Geçen sene bu arkadaşım da ben de zar zor geçiyorduk ama şimdi derslere de asıldım ve arkadaş zorla geçerken ben bayağı iyi bir not aldım, ne inek çıktın be tüm gün ders mi çalışıyorsun kafanı kaldır diyor laf ediyor.

Bunları hep şakayla karışık dediği için kızamıyorum da. bazen ben de karşılık verince ne alıngan çıktın be diyor hemen bir şaka yaptık vb diyor. Ne yapmalıyım sizce bu arkadaşa karşı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 15 Ekim 2018; 11:58:51 >

• Arkadaşını buraya üye yap hocam, içini dökmek için buraya konu açar yeni bir troll olur sana sataşmayı bırakır
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Hiç anlamaz kullanmaz interneti. Sadece csgo lol oynar bilgisayarda. İlgisini çekmez söylesem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskanç insanları hiç sevmem.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:26:21 >
  • Zaten ailem taşınmayı düşünüyor ben de okul değiştirip ailemin yanına geçeceğim. Her türlü ilişkimiz kesilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.