Şimdi Ara

Arkadaş sitemi yaptım not defterinden bitti. Şimdi ne yapacam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siteyi böylewww.google.com.tr gibi nasıl aktıfleştirebilriim :D biraz sacma bır ornek oldu ama anladınız

• Sunucuya göndermen gerek. Filezillayı kullanarak ftp yoluyla bilgilerini girdikten sonra sunucudaki http klasörü içine atmalısın site kodlarını dostum
  • muratbolat52 kullanıcısına yanıt
    Hocam para cıkacakmı benden
  • Site için alan adı ve domain almadıysan evet
  • muratbolat52 kullanıcısına yanıt
    Hocam bedavaya alamaazmıyım ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LÜTFENYARDIM333

Hocam bedavaya alamaazmıyım ya ?

Alan adi alman lazim ilk once. 1$ alinan siteler var arastir. Ama masrafli olan Hosting hizmedi.
    Web hosting lazim. ucretsiz varmi bilmiyorum ama yillik 30-40$ falan sanirim bizim sirkete o kadara almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhonez -- 20 Haziran 2014; 10:57:13 >
  • Host + domain yıllık 50 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir hata yaptım (+18) [Edit]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    hocam not defteriyle yaptımda sıkıntı olmaz degılm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LÜTFENYARDIM333

hocam not defteriyle yaptımda sıkıntı olmaz degılm

sıkjıntı olmaz tabi sadece kod değil ona gorselik lazım yani kod bir sistede gorselliği bir araya getirip işlenmesini sağlayan aractır sadece..,

Not: birde site adresinin sonuna tr koyaman için patent alman lazım

.tr dısında bütün .com.net.org alabilirsin yaniwww.siteadresin.com gibi ( tr si yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 22 Haziran 2014; 7:02:15 >
  • Ücretsiz olarak ta yayınlayabilirsin. Fakat .com, .net uzantılı domain alamazsın, .sirketadi.com uzantli ücretsiz subdomain alabilirsin. Ücretsiz hostingler de var, buralarda da yayınlayabilirsin ama para verip alacağın hosting kadar kaliteli olmaz.

Tavsiyemhttp://www.awar d spa ce.com/ sansürlemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 22 Haziran 2014; 22:53:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.