Şimdi Ara

Arkadaş ortamı asosyallikten çıkış(cipciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceki senelerde çok asosyaldim gayette mutluydum şimdi yeni yeni çevre yapmaya başlıyorum ama genelde konuşma ortamında pek aktif olamıyorum dışlanıyorum dediklerim pek takılmıyor insanlar benimle pek konuşmak istemiyor çevrem değişti yani burada asosyal olduğumu bilen yok ama nedense böyle oluyor işte neler yapmam lazım acaba insanların ilgisini çekebilmek için insanları etkileyebilmek için konuşmamla

• Ortamda kız var mı?
  • odun gibi bi tipsen aralarına almak istemezler. Mesela bir çocuk var arada geliyo yanımıza tam odun bizde dışlıyoruz. Geçen koridorda gördüm naber dedim suratıma baktı iyi dedi geçti gitti. Biraz kendini aşarsan ve efendi olursan her ortama girersin merak etme
  • şuan burdaysan asosyallikten asla kurtulamazsın
  • yok erkekler var kız olunca ben pek olmuyorum zaten
    odun gibide değilim espri filanda yapıyorum ama ne bileyim yinede ayrı tutuyorlar
  • çok dışlanıyorsan zorlamamalısın
  • Kafa dengin insan bulsan sosyalleşmek çok kolay daaaa.işte nerde sünepe,ucube tipler var gelir insanı bulur işte.
    Misal ben üniversitede gidip bi rock barda içip kafa dağıtalım diyorum tip tip bakıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 30 Kasım 2011; 19:49:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zorlama demişsinde illa aynı gruba girmek istemiyorum ki zaten farklı farklı kişilerle olan konuşmalarımdada hep aynı şey oluyor
  • bugün asosyaller günü mü kaç tane konu açıldı böyle ? kardeşim bak arkadaş ortamında evde ki gibi ol rahat yani sen ulan inşallah dışlamazlar espri yaparım arkadaş oluruz diye kendini şartlarsan orada heyecandan naber sorusuna yanıt veremezsin sesinin sert baskın çıkması lazım ama böyle dedim diye ayı gibi böğürme. bu tipleride iyi bilirim lisede daha sesini duyamadığımız çocuk vardı herkes ezerdi..

Tavsiyem ise body e başlaman bu bir spor sağlık için yapılan birşey ama durumunu göz önüne alınca body e başla diyorum iyi vücut özgüveni arttırır eğer ilerlersen çevrendekiler farkeder ve saygı duyar,imrenir ayrıca tipten de dışlanabilirsin veya boy kilodan falan.. mesela şişmanlar a olur genelde boy kilo yerindemi ? tip nasıl hani zaten asosyal isen yakışıklı olmadığın kesin ama elin ayağın düzgün mü yani çok göze batan bir kusurun varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

bugün asosyaller günü mü kaç tane konu açıldı böyle ? kardeşim bak arkadaş ortamında evde ki gibi ol rahat yani sen ulan inşallah dışlamazlar espri yaparım arkadaş oluruz diye kendini şartlarsan orada heyecandan naber sorusuna yanıt veremezsin sesinin sert baskın çıkması lazım ama böyle dedim diye ayı gibi böğürme. bu tipleride iyi bilirim lisede daha sesini duyamadığımız çocuk vardı herkes ezerdi..

Tavsiyem ise body e başlaman bu bir spor sağlık için yapılan birşey ama durumunu göz önüne alınca body e başla diyorum iyi vücut özgüveni arttırır eğer ilerlersen çevrendekiler farkeder ve saygı duyar,imrenir ayrıca tipten de dışlanabilirsin veya boy kilodan falan.. mesela şişmanlar a olur genelde boy kilo yerindemi ? tip nasıl hani zaten asosyal isen yakışıklı olmadığın kesin ama elin ayağın düzgün mü yani çok göze batan bir kusurun varmı ?

1.80 boyunda zayıf biriyim yakışıklı değil kelimesi yanlış elim ayağım gayet düzgün o konuda bir sorun yok sadece saçlar biraz avare onada bir çözüm bulacağım yakında kas yok evet çalışmayı denedim ama olmuyor eklem ağrısı yapıyor

bu arada rock bara gidip ne yapacaksın kardeş ya burada zırt pırt parti oluyor ben gitmiyorum içkili ortamlara girmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pre-clinic -- 30 Kasım 2011; 20:02:52 >

• Esprilerinide rahat bir şekilde yap. Öyle facede yayılmış, iğrenç esprilerden yapma. Herşeyi oluruna bırak. Hatta derslerdede espri yapmaktan korkma. (liseliysen) Ben bugün 1 espriyle coğrafya hocamı kırdım geçirdim. Bir de öküz dolu ortamlar var, geçen seneki dersanemde en ince ayarı versen kimse anlamıyodu, ama "ayıya bak læ" dediğinde herkes yarılıyodu. Esprileri ortamına göre yap.
    Bu arada üni mi, lise mi?
  • imza yazdım kardeş gördüğün gibi üni derste öyle espri yapamazsın hoca görür zaten yapsanda en fazla yanındaki adam duyar oda zaten dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

imza yazdım kardeş gördüğün gibi üni derste öyle espri yapamazsın hoca görür zaten yapsanda en fazla yanındaki adam duyar oda zaten dostum

Valla üni ortamını bilmiyorum, bide imzaları göremiyorum . Sınıfta kız varsa gözgöze gelmeye filan çalış, belki o şekile yırtarsın.

Edit: İmzaları mobilde olduğum için göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashimist! -- 30 Kasım 2011; 20:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

Kafa dengin insan bulsan sosyalleşmek çok kolay daaaa.işte nerde sünepe,ucube tipler var gelir insanı bulur işte.
    Misal ben üniversitede gidip bi rock barda içip kafa dağıtalım diyorum tip tip bakıyolar

Aynen, çok iyi anlıyorum seni çevremdeki/sınıftaki elemanlar böyle iddacı ganyancı falan.Bilgisayar oyunu alınca adamlar laf yapıyor ya sen oyuna paramı veriyosun falan filan, guitar hero getirdim adamlar bu ne diyo napıyoruz bununla diyor.Genede iyi çocuklar ama ortak yanın olmayınca pek bir aktivite yapamıyorsun.
  • asosyaller ezilmeyi hakeden değersiz insan topluluklarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 30 Kasım 2011; 20:17:11 >
  • amfide pek göz göze gelme ortamı olmuyor birde güzel kız sayısı az onlarında yanlarında hep sevgilileri var daha 1 ay olmadan maşallah hepsi koluna bir erkek taktı
  • quote:

amfide pek göz göze gelme ortamı olmuyor birde güzel kız sayısı az onlarında yanlarında hep sevgilileri var daha 1 ay olmadan maşallah hepsi koluna bir erkek taktı

Asıl amfide göz göze gelinir yaw. Bizim okulun amfisi olsada biz de kızlarla göz göze gelsek, herneyse. Direk güzel kızlardan başlama "gideri olan" kızlarlada göz göze gelmeye çalış. Kızlarla arkadaslık kur (normal arkadaşlık). İlla ki o kızlardan birinin güzel arkadaşı olucak. Güzel olan kızında arkadaşları vardır (erkek). Hadi yine yırttın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

asosyaller ezilmeyi hakeden değersiz insan topluluklarıdır

Sen bana ne dedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocano

quote:

amfide pek göz göze gelme ortamı olmuyor birde güzel kız sayısı az onlarında yanlarında hep sevgilileri var daha 1 ay olmadan maşallah hepsi koluna bir erkek taktı

Asıl amfide göz göze gelinir yaw. Bizim okulun amfisi olsada biz de kızlarla göz göze gelsek, herneyse. Direk güzel kızlardan başlama "gideri olan" kızlarlada göz göze gelmeye çalış. Kızlarla arkadaslık kur (normal arkadaşlık). İlla ki o kızlardan birinin güzel arkadaşı olucak. Güzel olan kızında arkadaşları vardır (erkek). Hadi yine yırttın ;)

malesef işte güzel dediğim gideri olan tıp fakültesinde güzel kız ne arasın hep inekler gelir buraya
    kızlarlada normal arkadaşlık hiç kurulmuyor onlar resmen başka alemde yaşıyor ya ne yaptığın espriyi anlar ne başka birşeyi çok düşük seviyeli konuşacaksın akılları biraz kıt galiba yada derse çalışa çalışa sulanmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.