Şimdi Ara

Arkadaş olarak görüyorum (daha hoşlandığımı soylemedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır mesajlaştığım bir kız vardı, bir kez birkaç ay önce buluştuk ders notu bahanesiyle tanışmıştım ona borcumu ödemek bahanesiyle de buluştuk olay bu.

Mesajlarda gayet iyi gidiyor olay 4 günde bir, bazen 2 haftada bir atıyorum, o da utangaç birisi o yüzden atmamasını doğal karşıladım başta. Yeri geldi iltifat ettim, yeri geldi eleştirdim dalga da geçtim, buraya kadar iyiydi her şey.

Ama aklıma takıldı, bu kızla yazın buluşamıyordum aynı ildeyiz ama mesafe uzak ancak eylülde görüşebiliriz. Ben de dedim içimden bu kız beni arkadaş olarak görecekse bu kadar beklememe gerek yok şimdiden sorayım. Ve cevabımı da aldım çok güzel Bi şekilde, yanlış yaptım sanırsam burada. Gidip kıza açılmayacaktım tabii yüz yüze olmadan ama bi merak ettim sadece boşuna devam etmeyim dedim. Ne yapmalıyım?

...

Foley:Beni arkadaşın olarak görmüyorsun di mi? Aklıma takıldı şu an da, çünkü ben seni oyle görmüyorum.

Kız:Valla ne olarak gördüğünü bilememde ben seni arkadaş olarak görüyorum

F:Daha sonra yüz yüze konuşmak isterdim ama zaman kaybı olacak anlaşılan, neyse iyi akşamlar

K:Arkadaş olarak görüyorum diye bana karşı cephe almana gerek yok.sanada iyi aksamlar

F:Bu tarz Bi konuyu buradan konuşmamız saçmalığın daniskası olur, belki sormam bile yanlıştı bilemiyorum. Yüz yuzeyken konuşmak istiyorum en mantıklısı bu

K:Yüz yüze konuşsakta sonuç değismezki neyse uzatmayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 10 Ağustos 2014; 22:17:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kendin sorup cevaplamışsın, bize laf düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Kendin sorup cevaplamışsın, bize laf düşmez.

Durumu kurtarmak istiyorum işte ne yapmam gerekiyor

• Arkadaş olarak gördüğünü söylemeseydi de mesajlaşarak açılmayacaktım kıza.

• bi kıza bi şeyler teklif edeceksen cesaretini toplayıp yüzüne söylemen gerekir. faceden, twitten, mesajla atılan teklifler yapaydır her zaman. kabul edeceği olsa bile etmez. bi dahaki konuşmanı cesaretini topla yüzüne söyle. hoşlandığını uygun bi dille anlat. kabul etmezse de arkadaş olarak kalabileceğini söyle. kestirip atma hemen. erken olmuş çünkü. ileri de sana ısınacaktır. merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bi kıza bi şeyler teklif edeceksen cesaretini toplayıp yüzüne söylemen gerekir. faceden, twitten, mesajla atılan teklifler yapaydır her zaman. kabul edeceği olsa bile etmez. bi dahaki konuşmanı cesaretini topla yüzüne söyle. hoşlandığını uygun bi dille anlat. kabul etmezse de arkadaş olarak kalabileceğini söyle. kestirip atma hemen. erken olmuş çünkü. ileri de sana ısınacaktır. merak etme.

Sadece ne düşündüğünü merak etmiştim kızın. Hayır deseydi de ancak yüz yüzeyken "senden hoşlanıyorum"derdim kıza.

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay daha yeni oldu

• Hata yapmışsın . arkadaş kalmaya devam etmek istiyorum diye mesaj at derim . Arkadaş kalın sonra buluşunca söylersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

quote:

bi kıza bi şeyler teklif edeceksen cesaretini toplayıp yüzüne söylemen gerekir. faceden, twitten, mesajla atılan teklifler yapaydır her zaman. kabul edeceği olsa bile etmez. bi dahaki konuşmanı cesaretini topla yüzüne söyle. hoşlandığını uygun bi dille anlat. kabul etmezse de arkadaş olarak kalabileceğini söyle. kestirip atma hemen. erken olmuş çünkü. ileri de sana ısınacaktır. merak etme.

Sadece ne düşündüğünü merak etmiştim kızın. Hayır deseydi de ancak yüz yüzeyken "senden hoşlanıyorum"derdim kıza.

kardeş dediklerimi yanlış anlama da sen kızın dediklerini çok yanlış anlamışsın.

1. sen bu kızı seviyo musun cidden yoksa sevmiyo musun ? seviyosan adam gibi git konuş. sevmiyosan ne düşündüğünü merak ediyodum sadece gibisinden bi laf etme. belli ki seviyosun. ne düşündüğünü merak ediyodum sadece lafı bile kendine güvenmediğinin ispatı olan kelimeler. hoşlanıyosun işte öyle ne düşündüğünü merak ediyodum sadece lafını geç o yüzden.

2. bi kızın genelde dediği laflar hep ironik ve bize göre anlamsızdır. sen kadınlardan net cevaplar bekleme. içinden seni çok sevse bile evet seni çok seviyorum diyecek hali de yok. soruyu yanlış sormuşsun. yazdıklarından çıkardığım tek bi sonuç var. kız seni cidden seviyor ve arkadaşı olarak görmüyor (bunu demek istemiş) ama sen yanlış soruş tarzınla ve içindeki korku dolu yazışmanla cesaretsizliğini ortaya dökmüşsün. kız bu yazı da sana iyi bile cevap vermiş.

3. bu kız seni seviyo kardeşim. bi ikincisi telden faceden falan söyleme. arkadaş olarak görüşelim de. görüşme ayarla. kızı mutlu et. konuş, gez, eğlen. günün sonunda anlamlı ve cesaret dolu kelimelerle kızı arkadaş olarak göremediğini anlat. seni arkadaşım olarak görmek istesem de kalbim buna izin vermiyor tarzı giriş cümlesi kur. lak diye ezberli papağan gibi de seni seviyorum benimle çıkar mısın deme sakın. o utangaçlıkla ama ben seni arkadaş olarak görüyorum tarzı standart konuşmadan devam edebilir. işte cesaretin önemi bi kez daha ortada. pes etme. korkma ve gel de bunu kalbime anlat gibisinden laflar ile direk giriş yerine kızın kafasını çalıştırmasını sağlayacak manalı ama duygusal girişler yap. hani bende istiyorum ama kalbim buna olanak tanımıyor. yani kesin sevdiğinin kanıtı tarzı girişle devam. ardından bu tarz manalı konuşmalarla yürümeye devam. konuyu kapatma. baktın konu olumsuza kayıyor. konuyu kaydıra kaydıra başka bi yere çek ve muhabbeti kesmeden farklı yöne ata. çok utangaç biriyse bile en fazla bu kadar laftan sonra illaki etkilenecektir ve olumlu ya da nötr cevap verecektir. haaa o da senin gibi cesaretsiz biriyse korkarak bu konuyu kapatalım lütfen başka bi şeyler konuşalım diye çok küçük ihtimali de söylese bile kızı kaptın demektir.

4. asıl mesele işte bu dediklerimi, sadece bu dediklerimi kızın karşısında yapman. cidden büyütülecek bi şey yok. gelipte bana ben onu sevmiyom sadece ne tepki verecek ondan sordum gibi cevap verme valla odunla dalarım sana. kız seni seviyo kardeşim. mesajında açık ve net bunu söylemiş. üstelik sana fırsat bile vermiş. sen açık kapıyı kendi yüzüne kapatmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: springminnak

Hata yapmışsın . arkadaş kalmaya devam etmek istiyorum diye mesaj at derim . Arkadaş kalın sonra buluşunca söylersin

Bunun samimi olduğuna inanmıyorum, o kızdan hoşlanıyorum ve yüz yüze görüştüğümüz zaman ona bundan bahsetmeyi düşünüyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: springminnak

Hata yapmışsın . arkadaş kalmaya devam etmek istiyorum diye mesaj at derim . Arkadaş kalın sonra buluşunca söylersin

Bunun samimi olduğuna inanmıyorum, o kızdan hoşlanıyorum ve yüz yüze görüştüğümüz zaman ona bundan bahsetmeyi düşünüyordum.

Ben olsam buluşmazdim. karar senin gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızdan gerçekten hoşlanıyorum evet inkar etmiyorum zaten, ama kızın ne düşündüğü diyorum işte, onu merak etmiştim.

Kızın hoşlandığını diyaloğun neresinden çıkardığını anlayamadım, yüz yüze görüşsek de aynı diyor, ama sen bir şeyler var sana karşı boş değil diyorsun.

Ben bu konuşmaları kızın karşısında yaparım zaten kendime güveniyorum. Bakalım mesaj atacağım, geldiğinde arkadaş olarak görüşelim diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 10 Ağustos 2014; 22:51:40 >
  • Kızla az önceki mesajlaşmam

F:Çok... garip Bi diyalog oldu açıkçası, bunu böyle yapmak istememiştim. 😶 Peki geldiğinde arkadaş olarak görüşelim o zaman :)

K:Sen beni arkadaş olarak görmüyosan nasıl arkadaş olarak görüşcez :)

F:Görüşmeden bilemezsin :)

K:Ben beni arkadaşın olarak gördüğünü sanıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 10 Ağustos 2014; 23:04:47 >
  • quote:

F:Çok... garip Bi diyalog oldu açıkçası, bunu böyle yapmak istememiştim. 😶 Peki geldiğinde arkadaş olarak görüşelim o zaman :)

bu ne ? şimdi attığın mesaj mı ?
  • quote:

quote:

bu ne ? şimdi attığın mesaj mı ?

Sıcak sıcak geldi aynen. Güncelledim şimdi

• quote:

kardeşim sen bizimle dalga mı geçiyosun yoksa ciddi misin ? ne yaptığını çözemedim ?
  • quote:

quote:

kardeşim sen bizimle dalga mı geçiyosun yoksa ciddi misin ? ne yaptığını çözemedim ?

Ne dalgası nereden çıkardın, yazdın " arkadaş olarak görüşelim de " dedin ben de yazdım işte, sonucu buraya yazıyorum sadece. F benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 10 Ağustos 2014; 23:04:12 >

• konuştukça batıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

konuştukça batıyor

Ne tarz bir şey yazmamı bekliyordun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.