Şimdi Ara

Arkadaş Acil yardım Lütfen Galiba virüs???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta galiba virüs yazdığıma bakmayın şirkette kullandığımız ana bilgisayarımıza bir mühendis çizim göstermek için flash diskini taktı ondan sonra olanlar oldu çadır karıştı bilgisayar sürekli herşeye hata vermeye başladı kendiliğinden yazılar çıkıyor kredi kartı bilgileriniz gönderiliyor diye kendi kendine bir sürü bişeyler yapıyor kredi kartı bilgisi yok bilgisayarda ama mail hesaplarımızın bilgileri falan hep onda kayıtlı bilgisayarı formatlamadan bu işten nasıl sıyrılırız güncel Anti virüsler hangisi bizi kurtarır ve sistemi geri mi almam gerekiyor???

Acil Yardımlarınızı bekliyorum...

• bilgisayarı güvenli mod da açıp çeşitli virüs programları kurup taratırsanız faydası olacağını düşünüyorum avira nın sitesinde bedava süresiz antivürüsü var kurup deneyin
  • çok çok teşekkür ederim deneyeceğim başka önerisi olan var mı??
  • Kaspersky kurmanı öneririm sitesinden indirip 30 gün deneme sürümüyle bu zaman içinde full kullanabiliyon . Bu antivirüsün ayarlarından tarama düzeyini tam ve ayrıntılı olarak ayarlayıp bu antivirüsü pc güvenli kipteyken çalıştır .biraz uzun sürer ama . Sağlam iş çıkarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.