Şimdi Ara

Arkadaki Araba Selektör Yapmazsa Yol Verilmezmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta arabayı arkadaşa verdim ben yanda oturuyorum 2 şeritli yolda gidiyoruz.Biz sol şeritteyiz.Sağ şeritten bizi bir araba geçebilecekmiş kadar boşluk var.
    Sağ taraftan bizi bir araba sollamaya başladı arkadaş bastı gaza, araba bizi solladı dedim napıyosun.Bu benim arkama kadar geldi ben yol vermeyince sağdan sollamaya başladı dedi.Dedim madem gördün neden yol vermiyorsun.Bana sellektör yapması lazımdı dedi.Ben kahkahaya boğuldum.Sen sol şeridi zaten boş bırakmalısın dedim.Kısacası ben arkadaşıma haksız olduğunu anlatamadım ve bana sen ne bilirsin bunları diyor.Belki bende yanılıyor olabilirim.Bu konuda kim haklıdır.Eğer haklıysam arkadaşın anlayacağı dilden yorumlarınızı yazarmısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 4 Ağustos 2014; 0:51:41 >



  • l şe bir draha sorumluluğun altındaki arabanı verme sol şerit sürekli seyir edilmez arkandakine her dırımda yol vermelisin sağdan geçen adam ileride durup sıkıntı çıkarabilirdi.
  • sol şeridi gereksiz yere işgal etmek anlamsız ben sadece sollamalarda kullanıp tekrar sağ şeride geçerim hemen, ama benim bi aracı solladığımı gördüğü halde tamponuma yapışıp sellektör yapıp korna çalan olduğu zama bi müddet arkamda bekletirim .Halbuki beklese solladıktan sonra sinyalimi verip sağa geçerim zaten ama bazıları harbi hanzo sabredemiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıniza söyleyin ehliyeti aldığı yere iade etsin 'siz bunu yanlış vermişsiniz' diyip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sen ne bilirsin bunları demiş

    Arkadaşınıza iyi bir laf sokulması lazım bu konuda. Öyle aklı başına gelebilir
  • Arkadaşınızı hoşgörün. Forumun yarısı için selektör bile yeterli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol şeriti bu zamana kadar (yol boş olduğunda hariç) sadece sollamalar dışında kullandım. Adamın birisi geçiyor sol şerite sanki yol onunmuş gibi başka yere de geçmiyor. Nefret ediyorum öyle insanlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taramalı selektör yapacaksın bu memlekette hemde
  • sen ona bidaha arabany verme
  • Birde ben ehliyeti tek sınavda aldım demez mi:)
  • Çok bilmiş geçinenden uzak dur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış koltuğa oturtursan olacağı bu..

    Bir dahaki berber koltuğu olsun orda anlatsın dursun sende çayını yudumla
  • Senin yerinde olsam arkadaşımı döverdim, çok ciddiyim. Bana o şekilde laubali konuşacak birde vururdum, en sinir olduğum şey.
  • bu olayın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum, trafikte bu mallarla aynı yolda araba kullanıyoruz,,,,canımız allaha emanet
  • Cumartesiyi pazara bağlayan gece Ankara'dan Kırşehir'e acil gelmem lazım idi affedersiniz ama yolda 3 kez 4 araçlık Alamancı tayfa gördüm hepside 120 km ye sabitlemiş soldan gidiyorlar sellektör atıyorum çekilmiyorlar 4 lü yakıyor bazıları hele en son grup solu kapatmış işim zaten acele önde w211 onun arkasında passat sw onun arkasında skoda oktavia en arkada golf 6 vardı bunlar 110 a sabitlemiş gidiyorlar yol verme yok sağ şerit boşalınca bastım geçtim gerçekten o kadar uyuz oldum indirdim camı tam en öndekine doğru orta parmak yaptım :) en öndeki yetişmeye çalıştı ama nafile hele bizim kamyon ve otobüscüleri saymaya gerek bile yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasinla bidaha trafige cikma onun problemleri cok buyuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz haklısınız tabi ki. Arabayı kullanırken bir gözümüz hep aynada olmalı. Soldaysak bile hızla gelen oldu mu sağa geçmeliyiz.
    Selektör işi biraz ince iş. Şöyle ki: önümüzdeki arabadan yol istemeden önce, sağ şeridin boş olduğundan emin olmamız lazım. Yani öndeki adam araba solluyo olabilir. Örnek vermek gerekirse, sağda 80 le kamyon gidiyodur, öndeki araç 100-120 ile kamyonu solluyodur, biz de 140 la arkasına kadar dayanıp selektörü verirsek gözüne hoş olmaz. Başıma çok gelir bu, ve uzun yol kapışmalarımın yegane nedenidir. O yüzden selektör yapmadan önce Önümdeki arabanın sağ tarafını kontrol ederim hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba sollarken tamponuma yapışıp selektör yapanlar yüzünden bir gün arabanın arkasına özel far yaptırıcam, onlar selektör yapınca ben de vericem selektörü arkaya. Ya da en güzeli kayan led yazı sistemi taktırmak, selektörü verince basıcam arkadan yazacak "bekle hıyar, sollamam bitsin geçicem sağa" diye.
  • Otoyollarda falan hep bir "Şerit Kullanım Levhası" vardır. Arkadaşınıza ısrarla inceletiniz.
  • Bu ne ya şaka gibi gerçekten. Bundan sonra sol şeritte 90' a sabitleyip aheste aheste gidenlere laf etmem :) Bunların hepsi bilgisizlikten ileri geliyormuş demek ki. Bir kere sağın boşsa hızın ne olursa olsun sağ şeritten gitmelisin. Sol şerit işgal edilmemeli. Senden hızlı olan araçların senin arkana yapışıp selektör atma mecburiyeti yok. Dua etsinde öyle sol şeritte giderken, arkadan gelen adam üstüne çıkmasın. Saçmalığa bak yaa !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.