Şimdi Ara

Arkadaşlar yabancı dizileri şu şekilde izlesem legal mi olur illegal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık korsan izlememeye karar verdim, bu nedenle her ne kadar bu soru sizin için komik gelebilecekse de benim için önemli, dolayısıyla ciddi cevaplar verirseniz sevinirim.
    Arkadaşlar yabancı dizileri dvd olarak amazon'dan falan alsam ama Türkçe altyazıyı divxplanet gibi sitelerden indirip öyle izlesem bu legal mi olur illegal mi? Hazır bu soruyu sormuşken şu da aklıma takıldı, dolar/euro bazında satış yapan sitelerden tl ile bir şey satın alabilir miyim? Misal amazon'dan?

• dediğin gibi alıp izlersen legal olur ama sana çok pahalıya mal olur. en iyisi netflix, hulu ya da amazonun stream sitelerine üye olmak. hem daha ucuza gelir hem birçok dizi filme erişme imkanın olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dediğin gibi alıp izlersen legal olur ama sana çok pahalıya mal olur. en iyisi netflix, hulu ya da amazonun stream sitelerine üye olmak. hem daha ucuza gelir hem birçok dizi filme erişme imkanın olur.

Hocam söylediğiniz sitelere üye olduktan sonra dizileri indirebilir miyim yoksa internet üzerinden mi izleyebilirim? Eğer internet üzerinden izleyebileceksem Türkçe altyazı olayı nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

dediğin gibi alıp izlersen legal olur ama sana çok pahalıya mal olur. en iyisi netflix, hulu ya da amazonun stream sitelerine üye olmak. hem daha ucuza gelir hem birçok dizi filme erişme imkanın olur.

Hocam söylediğiniz sitelere üye olduktan sonra dizileri indirebilir miyim yoksa internet üzerinden mi izleyebilirim? Eğer internet üzerinden izleyebileceksem Türkçe altyazı olayı nasıl olacak?

indirme değil online izlemek için bu servisler. altyazı işini tam bilmiyorum ama netflixde ayarlanabiliyor diye duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

indirme değil online izlemek için bu servisler. altyazı işini tam bilmiyorum ama netflixde ayarlanabiliyor diye duydum.

Peki hocam ilginiz için sağolun, artık yavaştan İngilizce altyazılı izlemeye başlayacağız gibi, hulu'da İngilizce altyazı desteği var sanırım.

• Legal olur ama masraflı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.