Şimdi Ara

Arkadaşlar ekran içinde ekran nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz karışık gibi geldi ama umarım aranızda bilen vardır bilenlerin yardımını bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler. Sorunum şu mesala video izlerken videonun boyutunu ayarlayabiliyoruz bunun tam tersi lazım bana yani videoyu tam ekran izleyeceğim ama masaüstünü videonun herhangi bir tarafında boyutunu küçük olarak görmek istiyorum böyle bişey olabilir mi inşallah anlatabilmişimdir.

• Biraz zor bir istek... Şuna ne dersin? Bazı video oynatıcı programlar görüntüyü masaüstüne aktarıyor. Aynı duvar kağıdı gibi video arka planda oynuyor. Mesela VLC Player'da var bu özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caadas

Biraz zor bir istek... Şuna ne dersin? Bazı video oynatıcı programlar görüntüyü masaüstüne aktarıyor. Aynı duvar kağıdı gibi video arka planda oynuyor. Mesela VLC Player'da var bu özellik.

Cevabın için teşekkürler

Bu özelliği olan oynatıcılar var biliyorum fakat benim işime masaüstünü ufak ekran olarak gösterecek bir program lazım sanırım bu birazda ekran kartının yazılımıyla alakası var mesala tek monitörde çift bilgisayar kullanırsan benim dediğim olay oluyor birinin masaüstü tam gözüküyor diğerinin masaüstü ufak bir ekran (uzak masaüstü bağlantı yaptığında gözüküyor sanırım aynı şekilde) işte burdan yola çıkarak düşündüm tek masaüstü tek bilgisayar ve bilgisayarda film izlerken masaüstünün ekranın bir kenarında ufak bir pencere olarak görmek ve videoyu kapatmadan masaüstünü yönetmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.