Şimdi Ara

Arkaa bagaj kapağı göçük hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlararabayı alalı 10 15 gün anca oluyor. Aracı tanıdık bi ustaya götürüp değişicek durumda olan hemen hemen her parçayı değiştirttik. Ancak araç çekişten düştü ani gaza basınca boğuluyordu. Canım sıkıldı kaputu açtım ses geliyo sanıp ancak bişey anlayamayınca ilerdeki 4 yoldan dönüp geleyim dedim.

Küçük bir 4 yol gelip geçen çok olmaz bende 4 yola yaklaştım sağdaki yola girdim geri geri gelirken arkamdaki duvarın köşesini kestiremedim arabada böyle olunca sinirim boşalmıştı. Küt diye bi ses duymuşum duvarın köşesine arabayı vurmuşum.

Tampon üsütndeki boya kalktı ancak aracın bagaj. Kapağı hafif bi göçük oluştu be rahatsız eden bir olay ve ilk defa biyerlere aracımı dokundurdum.

Hafif ama biraz geniş olan bu göçüğü aşağı yukarı ne kadara yaptırabilirim diye bi soru sorucaktım.Ancak araç babamda resim atamıyorum ve sizdende bi fiyat ortalaması alamıyorum ne yazikki.

Bunun gibi tatlı tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlarda bulunabilecek olanlar varsa sevinirim. En kısa zamanda resim atmaya çalışıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam çatlağı hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.