Şimdi Ara

Zach Galifianakis Hayran Kulübü (İMZALAR GELDİ) [48 ÜYE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DH ZACH GALIFIANAKIS HAYRAN KULÜBÜ

     Zach Galifianakis Hayran Kulübü (İMZALAR GELDİ) [48 ÜYE]


    Zachary Knight "Zach" Galifianakis (d. 1 Ekim 1969), Amerikalı komedyen ve oyuncudur. Oynadığı çok sayıdaki filmi ve televizyon gösterileriyle tanınır. Kariyerinin ilk yıllarını daha çok kapalı mekân komedyeni olarak geçirmişse de 2009 yapımı The Hangover (Felekten Bir Gece) adlı başarılı filmde sergilediği performansla uluslararası üne kavuşmuştur.

    İki tane efsane filminin fragmanı ;









    Kariyeri ;

    Galifianakis'in kariyeri 1996 yılında ekranlara fazla tutunamayan Boston Common adlı durum komedisinde canlandırdığı ayyaş karakter Billy ile başladı. Sonra en:Saturday Night Live isimli şov programı ekibine yazar olarak dahil oldu; fakat bu yalnızca iki hafta sürdü. Galifianakis Out Cold adlı filmde başrol oynadı ve Corky Romano, Below, Bubble Boy, Heartbreakers, Into the Wild, Super High Me, Little Fish Strange Pond ve Largo filmlerinde de küçük roller aldı.

    Galifianakis, 2001 yılının eylül ayında izleyiciyle buluşan ünlü komedi programı en:Comedy Central Presents'ta kendi bölümünü çekti. Bu program standart stand-up gösterisiyle açılıyor, piyano resitaliyle devam ediyor ve o seyircileri güldürmeye devam ederken enstrümansız şarkı söyleyen bir koronun (12 eski kız arkadaşı olarak tanıttığı Gece Baykuşları) The Bangles 'dan "Eternal Flame" şarkısını seslendirmeleriyle son buluyordu. 2002'de "Late World with Zach" adını verdiği talk-show programına ev sahipliği yaptı. Bir sonraki televizyonla buluşması, 2003-2005 yılları arasında gösterilen Tru Calling adlı dramada şüpheli ölümleri araştıran hukukçu Davis 'i canlandırmasıyla oldu . Ayrıca, şu an ABD'de devam eden en:Jimmy Kimmel Live isimli programda defalarca yer almasının yanı sıra Reno 911! 'de de "Frizbi" tiplemesiyle izleyicilerin huzuruna çıktı.

    Galifianakis Dog Bites Man adlı komedi programında Alan Finger baş karakterini canlandırdı. Bu, aslen gizli kamerayla çekilen, fakat şakazedelere onlarla gerçek bir haber kanalının habercileriyle ciddi bir röportaj yapıyormuş havası yaratılan sahte bir haber programıydı. Buna ek olarak, aynı organizasyon kapsamında, Sarah Silverman'in programında Berduş Adam Fred rolündeydi. Sonrasında televizyon ekranlarında birçok kez boy gösterdi; Tom Goes to the Mayor 'da doktor olarak, Tim and Eric Awesome Show Great Job! 'da Tairy Greene karakteriyle, Wonder Showzen adlı dizinin ikinci sezonuna ait bir bölümünde efemine davranışlar sergileyen garaj dükkanı sahibi Uncle Daddy karakteriyle.

    2006 yılında Galifianakis Fiona Apple 'la birlikte "Not About Love" adlı parçaya düet yaptı ve şarkıya çekilen klipte rol aldı. Ertesi yıl bağımsız rock müziği sanatçısı Will Oldham 'la birlikte Kanye West 'in isteği üzerine "Can't Tell Me Nothing" şarkısının klibinde rol aldı. Haziran 2006'da Apple 'ın vokalleriyle birlikte seslendirdiği komedi-rap/hip-hop/dans türündeki "Come Over and Get It" adlı tek şarkılık albümünü piyasaya sürdü.

    Yakın zamanda Galifianakis; en:Patton Oswalt, Brian Posehn ve Maria Bamford ile beraber periyodik aralıklarla gerçekleştirdikleri komedi paket programı olarak da adlandırılan turnelere çıktı. Farklı kitlelere seslenebilmek adına, komedi kulüplerinin aksine rock kulüplerinde sahne almayı tercih ettiler. Turnenin büyük kısmı kayda alındı ve hem bir Comedy Central dizisinde hem de uzun metrajlı bir filmde de bu görüntüler kullanıldı. Bir süre önce turneyi bıraktı ve yerine Eugene Mirman alındı.

    Galifianakis, büyük kısmı Purple Onion adlı eğlence mekânında piyano eşliğinde sergilediği stand-up gösterisinden oluşan Live at the Purple Onion adını verdiği DVD'yi 6 Mart 2007'de piyasaya sürdü. Aynı zamanda komedyen meslektaşları Demetri Martin, Nick Swardson, Andrea Savage ve Will Ferrell ile birlikte en:Funny or Die ekibinde yer aldı.

    Galifianakis iki farklı yerde ikamet etmektedir: Venice Beach (California) ve Kuzey Carolina 'da bir dağ eteğindeki, "yazarların inzivaya çekilme yeri" olarak tanımladığı 280 dönümlük çiftlik.

    22 Şubat 2008'de Jackassworld.com: 24 Hour Takeover için sahneye çıktı. Jackass filminin kadrosuyla röportajlar yaptı.

    Galifianakis 2008 yılında bazı şehirlerde seyircilerin beğenisine sunulan bağımsız sinema filmi Visioneers 'de başrol oynadı. Bu, onun tek başına başrol oynadığı ilk filmiydi ve filmin DVD'si bekletilmeden piyasaya sürüldü. Aynı yıl içerisinde Galifianakis Absolut vodkanın internet için hazırlanan reklam filmleri serisinde Tim Heidecker ve Eric Wareheim ile birlikte boy gösterdi. Bu reklam filmlerinde Golden Girls 'ün bir parodisi sahneleniyordu ve bu parodide kendisine düşen rol, grubun öfke nöbetleri geçiren, çileden çıkmış bir üyesinin duvarları yıkıp sette terör estirmesiydi . Ayrıca Comedy Central organizasyonu çerçevesinde düzenlenen Speed Freaks için pilot bölümün çekimlerini tamamlamış bulunmaktadır .

    Galifianakis uluslararası arenada gişe yapan Felekten Bir Gece (The Hangover, 2009) isimli komedi filminde Bradley Cooper ve Ed Helms ile başrolü paylaşmış, başarılı oyunculuğundan ötürü MTV Film Ödülleri'nde En İyi Komedi Performansı ödülüne layık görülmüştür .

    Galifianakis'in, Funny or Die internet sitesinde "Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında" (en:Between Two Ferns With Zach Galifianakis) ismini verdiği videoları mevcuttur. Her videoda farklı bir ünlüyü konuk etmiş, sağa ve sola yerleştirilmiş iki eğreltiotu arasında konuklarıyla röportajlar yapmıştır. Bu videoda ağırladığı ünlü isimler: Jimmy Kimmel, Michael Cera, Jon Hamm, Natalie Portman, Charlize Theron, Bradley Cooper, Conan O'Brien (Andy Richter 'la birlikte), Ben Stiller, Steve Carell, Sean Penn. Bu ünlülerle yaptığı röprtajlar tipik soru-cevap faslından ziyade çoğunlukla herhangi bir mantığa dayanmayan tuhaf sorular ve bazen cinsel içerikli, uygunsuz, aşağılayıcı yorumlardan oluşmaktadır .

    Felekten Bir Gece, Galifianakis'in kariyerinde bir dönüm noktası olmuş, sonraki zamanlarda rol aldığı filmlerin sayısında belirgin bir artış görülmüştür. Yardımcı oyuncu rolünü üstlendiği G-Force, Youth in Revolt ve Oscar adayı film Up in the Air bunlardan bazılarıdır.

    Galifanakis halâ HBO kanalında gösterimde olan Bored to Death dizisinde yardımcı oyuncu olarak mesleğini icra etmektedir. 6 Mart 2010'da 35. sezonu gösterimdeyken Saturday Night Live (Canlı Cumartesi Gecesi) adlı şov programına ev sahipliği yapmıştır. Bu programda oynayacağı bir skeç için program esnasında sakalını kesmiş ve şovu takma sakal takarak kapatmıştır .

    2010'da, içerisinde Dinner for Schmucks, It's Kind of a Funny Story ve Due Date gibi yapımların da bulunduğu birçok filmde rol almıştır, almaya devam etmektedir.


    İki filminin komik anları ;






    İMZALAR;

    1)



    [center][image]https://store.donanimhaber.com/28/ab/68/28ab68f48e860985aef19b26b8868e1a.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_95269301/tm.htm][b][size=2][color=#000000]Zach Galifianakis Hayran Kulübü[/color][/size][/b][/link][/b][/center][/center]


    2)



    [/color] [center][image]https://store.donanimhaber.com/a9/ee/a3/a9eea3aa9cb8c0ccb3000e7378a2f2aa.png[/image] 

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_95269301/tm.htm][b][size=2][color=#000000]Zach Galifianakis Hayran Kulübü[/color][/size][/b][/link][/b][/center]


    3) (SADECE YAZI) ;




    Zach Galifianakis Hayran Kulübü

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_95269301/tm.htm][b][size=1][color=#000000]Zach Galifianakis Hayran Kulübü[/color][/size][/b][/link][/b][/center]



    4)



    [center][image]https://store.donanimhaber.com/47/3c/e5/473ce5a45e3474f343c5b4db2c979e0d.jpg[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_95269301/tm.htm][b][size=2][color=#000000]Zach Galifianakis Hayran Kulübü[/color][/size][/b][/link][/b][/center][/center]




    ÜYELER ;

    1) kandorfeyta (Kurucu)
    2) aktas3455
    3) Kubrick
    4) John Mayer
    5) Amuda Kalkan Kertenkele
    6) Fadafaka
    7) sametulusoy3
    8) ratch
    9) Dodge
    10) Sipaly
    11) ..chucky..
    12) Anterman
    13) BayJupiter
    14) Anche
    15) Kediyeyolgösterenadam
    16) Drybeansandrice
    17) Brendan Rodgers
    18) Gwynn
    19) NaneLimoni
    20) JustWatchMe
    21) Cristiano.
    22) Chequx
    23) GülleciFaruk
    24) asosyal adam
    25) SıradanÇinkoKarbonPil
    26) sunon
    27) nzl666
    28) hayatiyılmaz
    29) Saiyan94
    30) İch hab keine lust
    31) Lothlórien
    32) Freddie
    33) Chuck Me
    34) Polifemus
    35) Mr.Hetfield
    36) trakony
    37) CR7_35
    38) Kaçak Marlboro
    39) Sir Maximus
    40) PSO J318.5-22
    41) JenniferLawrence
    42) Ahmi524
    43) woltka
    44) doqusss
    45) Ludovico!
    46) Aerosol 34
    47) DündenBugüne
    48) Aseuz
    49)
    50)
    51)
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 25 Aralık 2014; 21:39:17 >







  • Peter sellers den sonra beni kanırta kanırta güldüren tek adam.


    Not:Yabancılar için söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 27 Temmuz 2014; 23:19:04 >
  • Jim Carrey'den sonra favorim, ekleyebilirsin hocam.
  • Ekledim.
  • Yaz beni de çok severim.
  • Beni de yaz
  • Yaz beni ya kral adam gerçekten
  • Ekle çok severim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim hepinizi.
  • Ekleyebilirsin.Filmlerinde beni güldürmeyi başarıyor farklı bir stili var.
  • 10. üye, ekleyebilirsin. severim kendisini
  • Ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle
  • Ekledim.
  • Ekleyebilirsiniz hocam.
  • ekle hocam.
  • Adamın tipini ne zaman görsem tebessüm ederim, gerçek hayatta asıldır bilemiyorum ama filmlerde beni güldürmeyi başarıyor. Ekle kardeşim.
  • Ekle dostum. Severim bu adamı.
  • 16 üye olduk. Yalnız değiliz.
  • ekle hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.