Şimdi Ara

Arka Sokaklar Beyazperde'ye Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal D'nin 8 sezondur devam eden efsane dizisi Arka Sokaklar şimdi de sinema filmi oluyor.

Dizinin yapımcısı Erler Film'in Arka Sokaklar'ı beyaz perdeye taşıyacağı öğrenildi.

Arka Sokaklar Beyazperde'ye Geliyor!

Erler Film'in sahibi Türker İnanoğlu'nun oğlu olan oyuncu İlker İnanoğlu, önümüzdeki günlerde Arka Sokaklar dizisinin film yapılacağını söyledi.

gelişmeler oldukça eklenir..

• Adam tam bir rıza çıktı pislik baba. Arkadaş hiç mi orjinal fikirleri üremez bu ülkede, yazıklar olsun. Amour, Django gibi filmler koskoca şehirlerde 1-2 yerde vizyona giriyor. Bu film her yerde gösterime girer artık. Böyle bir ülkenin sinema kültürü ne kadar artar ki? Sesi büzüşesiceler!
  • Efsane derken ?
  • ben izlerim vallahi, anıları vardır bende
  • Doktor Yavuz'u eğer Hugh Laurie oynayacaksa bak o zaman işler değişebilir
  • ben dizisini dahi izlemem sinemasını izlemeyi bırak indirmeye bile deymez gerizekalıllar,kopyacı senaristler,İş bilmez yönetmenler Ve bu filmi beğenme lüksü olan reklamcı seyirciler para veripte izlenmeyen filmler arasına girmesi dileğimle....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki illa bir şey yapmaları gerekiyor yapıcak bir şey bulamayınca yapmasalar bir kere de
  • Dizisi neyki filmden ne bekleriz , amatörce çekilen bir dizi utanmadan film çekiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesin istemez.
  • Dizisi bile tırt, kim para verip gider izler bunun filmini ki?
  • diziyi bitirsinler de sonra 3leme falan yapsalar da razıyım. her kanal dyi açtığımda bu diziyi görmekten bıktım.
  • Şu ana kadar yapılmış en kötü diziler listesinde ilk 3'te olur. Gerçekçilik sıfır, Rıza Baba da dahil oyunculuklar rezalet, senaryo iğrenç, kamera çekimleri çok amatör. Neyin kafasını yaşıyorlar da film yapmak istiyorlar anlamıyorum? Üstüne para bile verseler gidip de bunu izleyerek o eziyeti çekemem. O değil de bunu izleyenlere ne demeli?

Kanal D'nin kalitesini düşüren dizi. Zamanında Sarp Levendoğlu'nun başrolünü oynadığı Gece Gündüz dizisi vardı. Hastasıydım o dizinin. Oyunculuklar, senaryo, gerçekçilik mükemmeldi. Bittiğine en çok üzüldüğüm diziydi. Bin tane Arka Sokaklar bi tane Gece Gündüz etmez. Öyle bi diziyi kaldırıp bu rezil diziyi yıllarca devam ettiren zihniyete yazıklar olsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sinema filmi eksikti zaten oda olsun tam olsun akasya durağını atlamasınlar onuda çeksinler bari.
  • Gamze Özçelik halen yaşıyor mu?
  • zoom in zoom out yaparak polisiye yapmaya çalışıyolar
  • Şimdi bu vizyona girince 1-2 milyon izlenme olur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.