Şimdi Ara

arka koltukta 4 kişi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bayramın 2.günü 4 saatlik bi yola gideceğiz. 5 kişilik bi aileyiz bi de 6 aylık bebek var. malum oto koltuğu zorunlu olduğu için çocuğu oto koltuğuna oturtacağız yanına da 3 kişi sıkışıkta olsa oturacak. böyle yola çıkarsak yolda ceza yeme ihtimalimiz var mı? ya da buna bi çözüm bulacak var mı? oto koltuğa koymazsak hem ceza var onu geçtim çocuk güveliği açısından zararlı.

• Bende oto çocuk koltuğu zorunluluğu çıktığından beri taşıyorum ama hiçbir polis bakmıyor bende son zamanlar kalabalık yolculuk yapacaksak takmıyorum
  • arkadakiler için zor geçer o 4 saat...
  • Oto koltuğu kontrolü bayram dolayısıyla daha sıkı bir şekilde yapılcaktır kanaatimce. Takmakta fayda var. Sık sık mola vererek çekilir bir yolculuk haline gelebilir.
  • şehiriçi yolculuklarda bende arada takmıyorum hiç çevirmeye fln denk gelmedim ama uzun yolda bi problem olabilir diye karasız kaldım. güvenlik açısından da düşündüm tabi. ama dediğiniz gibi arka koltukta da zor olur. bakalım bi deneriz yola çıkmadan çok zorlamıyorsa koltukla beraber otururlar. arada mola vere vere gideriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhaan89 -- 23 Ağustos 2011; 23:56:25 >
  • Çocuk o koltuğa 4 saat oturmaz boşuna yük etme.
  • doğru diyosun 4 saat oturmaz yarım saatte sıkılıp kalkmak istiyor. iyice karıştı valla kararı son gün veririm artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracınız nedir ? d sınıfı bir araç değilse hiç takmayın arkaya 3 kişi zaten zor sığar 4 saat az değil...
  • aracım 2004 model fiesta. 4 saat çok bi zaman doğru söylüyorsunuz ama işte güvelik açısından polis açısından fln düşündüm.
  • Koltuğu takmak mesele değilde çocuk oturmuyor o daha kötü olur yolda.
  • koltuk varken bile 2 kişi zor sığar, tek çözümü 1 ya da 2 kişinin otobüs/trenle gitmesi, başka çözümü yok
  • bu arada çocuk oturmuyo diyen arkadaşlar, tamamen alıştırma meselesi, siz çocuğu o koltuğa bir şekilde alıştırırsanız, emin olun başka yerde gitmiyor, koltuğum da koltuğum diyor, kuzenimin kızı aynen bu şekilde ama bir süre zorlamak gönlünü yapmak gerekiyor, koltuğa oturduğunda ödüllendirin bence
  • Benim 5,5 yaşındaki kızım, koltuğuna oturduğunda kemerini bağlamayı unutursam kızıyor.

Tamamen alıştırma meselesi...

Cezalar yüzünden değil, güvenliği için kullanmalısınız.

Bu arada size tavsiyem fiesta ile o yolculuk imkansız gibi. 2 kisi otobüsle gitmeli...
  • evet alıştırma meselesi katılıyorum fakat 6 aylık bebeği alıştırmakta zor tabi. kucakta bile sıkılıyor. aynı yerde uzun süre durması zor. bende bebeğin güvenliği açısından koltukla beraber götürmek istiyorum tabi. arka koltuğa koltuk + 2 kişi rahat sığıyor. fiestanın içi o kadar da dar değil. 1 kişi sıkıştırabilir miyiz diye düşündüm ama o büyük ihtimal sığmayacak. en mantıklısı otobüsle gelmesi.
  • Çocuk koltuğu mutlaka olsun Allah etmesin bir şey olursa keşke demeyin. 1 kişi için güvenli olmasa da arka koltuk ayak uzatılan yerin mesela sağın yarısını doldurun o 3.kişi de oraya otursun. sırtını kapıya doğru verir oraya da minder falan. Güvenli mi derseniz hiç değil. Biz benim araçta 4 kişiyi arkada öyle oturtmuştuk ama 2 saatlik yol için ki 80i geçmedim ne olur ne olmaz diye...
  • ceza yı sanmıyorum ama allah korusun yaralanmaları kazalarda kasko nuzdan yardım göremezsiniz 5 kişiden fazla kabul etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickiniyerim

aracım 2004 model fiesta. 4 saat çok bi zaman doğru söylüyorsunuz ama işte güvelik açısından polis açısından fln düşündüm.

fiesta mihocam arka koltuğa 4 kişi değil 2kişi zor sığar yani.
  • koltuğu bagajda saklayın polis nerde çocuk koltuğu derse çıkartıp hemen takın belki ceza yemezsiniz
  • Size şu kadarını söyleyeyim, Ford Fiesta ile 5 kişi 30 dakikalık bir yolculuk yaptık araçtan indiğimde Ford'un tasarımcısında ne ana kaldı nede bacı
  • yolculuk uzun sürecek olmasa idare ederlerdi belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.