Şimdi Ara

arka kapıya uyacak bir hoparlör arıyorum yardım edinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  arka kapıya uyacak bir hoparlör arıyorum yardım edinn

arkadaşlar benim teyp in resmini yukarıya koydum 4*25w ama şimdilik işimi görüyor ileride değiştiricem ama şimdilik kalsın maddi durum müsade etmiyor almışken pioneer veya sony almak istiyorum onlarda 250-300den başlıyo neyse öndeki hoparlörleri geçen sene almıştım resimleri allta

teyp de tizz sonuna kdr açık bass ı ortadan sonuna doğru açtığımda sesde bi bozulma oluyo bulanık geliyo ses teyp mi yetersiz geliyor nedir pek anlamam bu teyp hoparlör olaylarından ama öğrenicem yavaş yavaş bass vurduğunda sesin bozulmaması için ne yapmak gerekir sorun hoparlörlerden mi yoksa teyp den mi ön kapılarda yukarıda resmini koyduğum hoparlörler var arka tarafada iki tane koyıyım istiyorum sırf önden ses gelip arkadan gelmeyince sırıtıyor biraz sanki insan arkadanda ses gelsin istiyor arabam 92 doğan arka kapılarda hoparlör yeri yok ama döşemede havalandırma delikleri var ve arkası boş kroki olarak çizdim aşağıda

aşağı yukarı böyle bir boşluk var buraya yuvarlak hoparlörmü olur yoksa oval ı dikey fln da sığdırabilirmiyiz oval hoparlörlerin buraya sığacak boyutlarda olanları var mıdır birde oval hoparlörlerin yuvarlaklara göre bass ları daha iyi vurduğunu duymuştum benim teyp öle iyi bişi değil güm güm bass vuramaz biliyorumda az vurduğunda bile sesi boğmasın ses net gelsin istiyorum öle gümbür gümbür ses çıkaracak bi teyp değil zaten bunun bilincindeyim şimdilik şu hoparlör işini halledelimde belki seneye fln şöyle mp3 çalan 4*45 , 4*50bir teyp alırım ama önce şu hoparlörleri halledelim max bütçem 100-120 gibi ama daha makule de halledebilirsek iyi olurhoparlörlerdede öle dandik çin mallarından almak istemiyorum düşük modelde olsa ki bütçeme göre tahmin ediyorum ki öyle olucak sony veya pioneer hoparlörler önermenizi tercih ederim ama alternatif önerilerinizide değerlendiririm
    yoksa hiç hoparlör fln almıyımda önce teyp i mi değiştirmek lazım ama ozmnda para biriktirene kdr beklemem gerekecek sizce en akla yatkını hangisi olur bir fikir verirseniz sevinirim

• Arka kapılara takmanı tavsiye etmem arka pandizota bir takım 6901 6*9 oval haparlör olabilir tavsiye ederim elindeki mevcut teyiplede şimdilik idare edersin teyibi değiştirdiğinde ses aşağı yukarı 2 katı kadar farkeder
  • EVET ARKADAS DOGRU SOYLEMİŞŞ... arka kapiya bende tavsiye etmem takacak birsürü yer varken orayida delme ...
  • arka pandizot güneşten kavrulmuş tırnağınla sürttüğünde bile kazınıyor oraya bunları takmaya kalksam elimde kalır diye korkuyorum kesicem vidayla tutturucam fln hem taşımaz gibime geliyo birde arabada kasko fln yok bi çift hoparlör için arka camı indirirse diye de endişelenmiyo değilim arka kapıya taksam hiç mi işimi görmez yoksa akustik bakımındanmı performanslı olmaz
  • hocam hırsızlar bi çift hopörlör için ne camı kırarlar ne dönüp bakarlar begenmedikleri teskoya bile dokunmuyolar sen en iyisimi güzel bi kutu yaptır ne pandizotu kestir nede başka bi yeri deldir bagaj içine kutuyla koy gitsin ses biraz derin gelir ama senin istedigin şekil bu olur ancak ankaradaysan konya sokakta hazır kutular satılıyo ama bi teskocuyla konya sokaktan alıcan kutu aynı paraya gelir teskocudan al montajınıda yaptır derim.
  • iyi bir teyp amfi ve woofer düşüncem var ztn ama ona şimdilik ayıracak bütçem yok teyp fln yetersiz biliyorum sistemi komple değiştirmek lazım ama şimdilik ona ayıracak bütçem yok sadece arka kapılara hoparlör alsam mı diye bi düşüncem vardı ama pek yerince bir karar olmıyacağı kanısına vardım bu iş için bütçe ayırıp değiştirmişken hepsini birden değiştiririm birde benim ön hoparlörlerin nominal değeri 25w ama max olarak 130w yazıyor ben 4*50 bi teyp alsam hoparlörlerden alacağım sesde bir bozulma olurmu yani sesi sonuna kdr açsam hoparlörlerin yetmeme sesi bozma çatlak verme gibi bir sorunum olur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.