Şimdi Ara

Arka 1. Viteste aktarıcı janta sürtüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bisikletten düştüm. Sonrasında vitesleri denerken başıma bu geldi. Diğer vitesler sorunsuz çalışıyor. Ama arka vitesi 1 e aldığım zaman takır tukur sesler çıkıyor. Sonra zincir janta vites arasına kaçıyor. Kablo gerginlik ayarını falan kırcaladım ama beceremedim.

Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aktarıcı yamulmuş olabilir. fotoğrafını çekip atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

aktarıcı yamulmuş olabilir. fotoğrafını çekip atın.

Eve gelmeden bunları çekmiştim işe yarar mı acaba?

• Arka aktaricinin h l ayari yapilmali aktarici uzerinde 2adet vida bulunur bunlardan cozebilirsiniz sorunu tabi eger bisikleti aktarici uzerine dusurduyseniz yamulma varsa penseyle az biraz eski haline getirilebilir. Eger darbe almadiysa ilk dedigimi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Arka aktaricinin h l ayari yapilmali aktarici uzerinde 2adet vida bulunur bunlardan cozebilirsiniz sorunu tabi eger bisikleti aktarici uzerine dusurduyseniz yamulma varsa penseyle az biraz eski haline getirilebilir. Eger darbe almadiysa ilk dedigimi deneyin

Hocam sizce yamulma var mı?

• quote:

Arka aktaricinin h l ayari yapilmali aktarici uzerinde 2adet vida bulunur bunlardan cozebilirsiniz sorunu tabi eger bisikleti aktarici uzerine dusurduyseniz yamulma varsa penseyle az biraz eski haline getirilebilir. Eger darbe almadiysa ilk dedigimi deneyin

L vidasını sıkıp sorunu çözdüm ama bi sıkıntı daha çıktı o da bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/bisikletten-gelen-tuhaf-ses--127257146#127257146
  • Zaten arka akrarici biraz ice basik olur sorunuda cozduyseniz sikinti yok :) ne mutlu bize diger problemi ise tam anlayamadim video veya ses kaydi olsa yardim edebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 Rot ayarı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

quote:

L vidasını sıkıp sorunu çözdüm ama bi sıkıntı daha çıktı o da bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba;

Siz yine de kulağı söküp düz bir zeminde kontrol edin bana yamuk gibi geldi fotoğraftan. Düşmeyle konum ayarı bozulmaz, kulak ya da aktarıcının kendi braketi yamulduysa High/low ayarıyla kompanse etmişsinizdir en fazla.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

quote:

Merhaba;

Siz yine de kulağı söküp düz bir zeminde kontrol edin bana yamuk gibi geldi fotoğraftan. Düşmeyle konum ayarı bozulmaz, kulak ya da aktarıcının kendi braketi yamulduysa High/low ayarıyla kompanse etmişsinizdir en fazla.

Selamlar.

Sanırım öyle oldu bisikletçiye gidicem yarın bütün sorunları söyliycem Kendi kendime sıkıntı yapıyorum kaç gündür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.