Şimdi Ara

Ark. Teklifimi gormezden mi geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavySkunk -- 22 Mart 2017; 21:30:35 >

• Görmezden gelmiş. Arkadaş olarak ekleyenler listesinde ilk sen eklediğin en başta dururdun görmemesi imkansız. Arkadaş olarak ekleyince direk bildirim gidiyo hem de mail olarak haberdar ediliyo. Genelde kimse bu bildirim kapatmaz. Eklediğin kişinin de fazla arkadaşı yok zaten bildirimleri kapatsın. Salla gitsin ben kimseyi eklemiyorum bu yüzden acayip canımı sıkar. Ekleyen olursa kabul ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Görmezden gelmiş. Arkadaş olarak ekleyenler listesinde ilk sen eklediğin en başta dururdun görmemesi imkansız. Arkadaş olarak ekleyince direk bildirim gidiyo hem de mail olarak haberdar ediliyo. Genelde kimse bu bildirim kapatmaz. Eklediğin kişinin de fazla arkadaşı yok zaten bildirimleri kapatsın. Salla gitsin ben kimseyi eklemiyorum bu yüzden acayip canımı sıkar. Ekleyen olursa kabul ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavySkunk -- 22 Mart 2017; 21:30:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavySkunk

quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Görmezden gelmiş. Arkadaş olarak ekleyenler listesinde ilk sen eklediğin en başta dururdun görmemesi imkansız. Arkadaş olarak ekleyince direk bildirim gidiyo hem de mail olarak haberdar ediliyo. Genelde kimse bu bildirim kapatmaz. Eklediğin kişinin de fazla arkadaşı yok zaten bildirimleri kapatsın. Salla gitsin ben kimseyi eklemiyorum bu yüzden acayip canımı sıkar. Ekleyen olursa kabul ederim.

cevap için sag ol ama ona bi soru sormam gerekiyor mesaj sistemini de sadece arkadaşlarını açmış

herhangi bir gönderisine (public olan) yorum yaz
  • Büyük ihtimal görmezden gelmiş veyahut başka bir ihtimalle dediğin gibi hesabını dondurmuş birisi hesabını açmış.
  • görmezden gelmiş
  • S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavySkunk -- 22 Mart 2017; 21:29:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiza tekrar istek yolayayim mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.