Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler offical pve 630 da oynuyorum bu nasıl bi lagdır vallaha çıldırtacak bi lag giriyor metali pişirmeye başladım bi baktım beni metal toplamaya geri atmış 30 sn lagmı olur diğer pve officiallarda böylemi taşıyayım lag yoksa

Günümüz için en beğendiğim ekran kartı olan gtx 1070 almışsın. İyi günlerde kullan. :)
  • Arkadaşlar ps4 pro sahibiyim , survival game oyunlarını çok seviyorum the forestten sonra bu oyun çok ilgimi çekti ama bir sürü inceleme okudum oyunla ilgili pek şey kafamda oluşmadı taş çağından başlayıp uzaya kadar(misal) çıkabiliyormuyuz mesela minigun gördüm nasıl yapıyorlar bunu oyunun craft sistemi o kadar derin midir ?

Ayrıca ping durumu ne durumda düzeldi mi acaba ?

Ayda yılda bir oyun alabiliyorum cidden böle haftalarca oynanacak bir oyunmu ve tek başıma oynasam çok zorlanırmıyım ?

Multi serverleri eğlenceli mi ? Hile ve başka serverden item taşıma olayı çok can sıkıyormu ?

Teşekkürler
  • Arkadaşlar bir sorum olucak yeniyim ben bişeyi anlamadım.
    Ev yapıyoruz içine yatak koyuyoruz tamamda evin yolunu nasıl bulucaz ölmeden ? Harita çok büyük evi bulamıyorum diye fazla açılamıyorum. Bayrak harita benzeri bişey yokmu evin yerini gösteren.
  • Arkadaşlar ya kabileden çıktım kendi evim gitti. Geri alabilirmiyim böyle saçmalıkmı olur ?
  • çimentoyu kolay kasmanın yolunu bilen varmı kurbayla 2-3 saat 200tanesini zor yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

çimentoyu kolay kasmanın yolunu bilen varmı kurbayla 2-3 saat 200tanesini zor yaptım

Kostebek barajlarinda bulursun cimentoyu goletleri gez
  • Scorced earth ejderha evcillestirebilen var mi.birkac sorum olacakti ?
  • Merhaba ben xbox ine üzerinden oynuyorum 5 kisiyiz fakat arkadaslarim hep aktif olamiyor hepinizi beklerim pm atınız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vieux12

Arkadaşlar bir sorum olucak yeniyim ben bişeyi anlamadım.
    Ev yapıyoruz içine yatak koyuyoruz tamamda evin yolunu nasıl bulucaz ölmeden ? Harita çok büyük evi bulamıyorum diye fazla açılamıyorum. Bayrak harita benzeri bişey yokmu evin yerini gösteren.

Uzun suredir kordinat eklemedim ama Haritayi acip P tusuna basarak harita uzerinden isaret ekleyebiliyorsun .
  • scorched earth pve 718 de oynayan varmı the center 630daki tüm dinoları eşyaları kısaca pılıyı pırtıyı topladık buraya taşındık lagdan çıldırtıyordu burası baya iyi sıfır lag 3 gündür oynuyoruz yavaştan base i kurduk varsa bu serverda olan beraber olaya girebiliriz haritada odun sıkıntısı çok büyük balta ile 20 odun veriyor bir ağaç zaten tek tük ağaç var testere yaptık başka bi şans yok sanırım yav bu hava olaylarını nası geçiricez kavruluyor dışarsı evin içine giriyorum hala aynı kerpiçtenmi yapmak lazım illaha evi ?
  • Selamlar,
    Eski bir ark oyuncusuyum, oyuna herhangi bir official pvp serverda tekrar başlayacağım.
    Oyuna başlamak isteyen var mı? Birlikte oynayacağımız yeni başlayan arkadaşlara rehberlik de yapabilirim.
    Tavsiye server ismi de almak isterim. Lagı ve yeni oyunculara fazla dokunulmayan server var mı bildiğiniz?
  • quote:

scorched earth pve 718 de oynayan varmı the center 630daki tüm dinoları eşyaları kısaca pılıyı pırtıyı topladık buraya taşındık lagdan çıldırtıyordu burası baya iyi sıfır lag 3 gündür oynuyoruz yavaştan base i kurduk varsa bu serverda olan beraber olaya girebiliriz haritada odun sıkıntısı çok büyük balta ile 20 odun veriyor bir ağaç zaten tek tük ağaç var testere yaptık başka bi şans yok sanırım yav bu hava olaylarını nası geçiricez kavruluyor dışarsı evin içine giriyorum hala aynı kerpiçtenmi yapmak lazım illaha evi ?

O kavurucu sıcaklıktan dolayı bıraktım ben oyunu.. Asabımı bozdu.. Az biraz duruyorsun görüş gidiyor kendinden geçiyorsun.. Biraz zaman geçsin yine eski haritalardan başlarım..

• tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    çöl setini çekince hiç problem olmuyor hocam kerpiç ev yapınca da sıcaktan korunuyorsun baya bi harita çok güzel ben bayıldım
    edit: Direnci 30 yaparsan eğer sıcaktan etkilenmiyorsun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 12 Ocak 2017; 11:43:25 >
  • quote:

çöl setini çekince hiç problem olmuyor hocam kerpiç ev yapınca da sıcaktan korunuyorsun baya bi harita çok güzel ben bayıldım
    edit: Direnci 30 yaparsan eğer sıcaktan etkilenmiyorsun artık

Harita benimde çok hoşuma gitmişti de sıcaklık bitirmişti.. Çöl setıydi herhalde üzerime bir şey geçirdimde valla yine sorun oluyordu.. Mecburen su kenarına yaptın yerimi darlandığımda suya dumuyordum..

direnç olayına bakayım hocam akşam.. Eğer düzelmişse başlarım hemen..
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    benim direnç 10 şuan arkadaşın 0 baya bi sıkıntı oluyor onda ben idare ediyorum bi şekilde 20 üstüne çıkınca hem az susuyorsunuz hemde az terliyorsunuz
  • Bu oyunda tecrübeli bir arkadaş 15dk ayırıp benim oynadığım serverda ki evime bakabilir mi? 3 günde bir evim kırılıyor soyuyorlar tekrar kasıyorum. Sur da çektim, dışına dikenler de koydum evim taştan üstünde x bitkileri var.. Hatta ahır gibi bişe yapıp içine 2 tane rex koydum etrafı kırılmadan allosaurus gelip ikisinide öldürmüş. 2 60lvl rexi öldürdüler artık nasıl oluyorsa.. Üstü açık sadece. Anlamıyorum biri gelip kontrol etsin nerede hatam var da habire evim hayvanlarım işgal altında bıktım yeniden aynı şeyleri yapmaktan Yardımcı olacak biri varsa pm den görüşelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Bu oyunda tecrübeli bir arkadaş 15dk ayırıp benim oynadığım serverda ki evime bakabilir mi? 3 günde bir evim kırılıyor soyuyorlar tekrar kasıyorum. Sur da çektim, dışına dikenler de koydum evim taştan üstünde x bitkileri var.. Hatta ahır gibi bişe yapıp içine 2 tane rex koydum etrafı kırılmadan allosaurus gelip ikisinide öldürmüş. 2 60lvl rexi öldürdüler artık nasıl oluyorsa.. Üstü açık sadece. Anlamıyorum biri gelip kontrol etsin nerede hatam var da habire evim hayvanlarım işgal altında bıktım yeniden aynı şeyleri yapmaktan Yardımcı olacak biri varsa pm den görüşelim lütfen.

Bu oyunda yıkılmayan bina mı var dostum. Birisi senin oradan iyi nasipleniyor demek. Tamamını yıkmaktansa girip girip yağmalayıp gidiyor. Kimi çağırırsan çağır tek oynadığın müddetçe pvp çok zordur.

• Güvenli base yapılamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Güvenli base yapılamaz mı?

Pvp official server mi oynuyorsun sen tek başına? Eğer öyleyse işin çok zor diyorum. Bu oyunu official pvp tek başına oynamak zaman kaybından başka bir şey olmaz senin için.
  • Unofficial tr serveri. Kimin yaptığını bulsam işi çözecem de
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.