Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır oyuna girmiodum.Bugun bi gireyim dedim yeni guncllemeyide yaptm yuksek ayarda 40-50 fps alıodum smdi dusuk ayarlarda bile 20-30 u zor goruorm anlamadm gitti durup dururken noldu.Yeni guncellemeyle alakalı bi sorunmu oldu acaba yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim.Bu arada ekran kartı faln guncel durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 2 Eylül 2016; 3:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

3 aydır oyuna girmiodum.Bugun bi gireyim dedim yeni guncllemeyide yaptm yuksek ayarda 40-50 fps alıodum smdi dusuk ayarlarda bile 20-30 u zor goruorm anlamadm gitti durup dururken noldu.Yeni guncellemeyle alakalı bi sorunmu oldu acaba yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim.Bu arada ekran kartı faln guncel durumdadır.

Aynen hocam bende 30-50 alıyordum şuan 10-20 alıyorum. Yeni güncellemede sorun var galiba hem dlc de hem normal maplar da sorunum. Birde dlc satın aldım düzelmezse iade edeceğim mecbur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

3 aydır oyuna girmiodum.Bugun bi gireyim dedim yeni guncllemeyide yaptm yuksek ayarda 40-50 fps alıodum smdi dusuk ayarlarda bile 20-30 u zor goruorm anlamadm gitti durup dururken noldu.Yeni guncellemeyle alakalı bi sorunmu oldu acaba yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim.Bu arada ekran kartı faln guncel durumdadır.

Aynen hocam bende 30-50 alıyordum şuan 10-20 alıyorum. Yeni güncellemede sorun var galiba hem dlc de hem normal maplar da sorunum. Birde dlc satın aldım düzelmezse iade edeceğim mecbur.

wlla bncede et kardsm o sekilde oynanmaz bosa gitmesn paran.Biraz ustunde ugrasmama ragmen genede olmadı lowda ypsam highta ypsam netten biseyler buldm kodlar faln low memory calıstırıdm sanki fps sabitlems gibi 27-28 fps de arada dahada dusuor hc bi sekilde degisme olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagribeytv

beyler elimdeki laptop asus i5-5200u up to 2.7ghz ,12gb ram , 2gb gt940m ekran kartı (gtx değil). Mantığım bu pc ile bu oyun oynanmaz diyor ama çok fazla bu oyunu oynayıp da öven var ,kafamı sokup bu oyun neymiş ne değilmiş diye bi bakıp merakımıda gidermek istiyorum. Sizler ne diyorsunuz 50-60 fps verse low ayarlarda bu oyunu oynarım gibi geliyor. Hurtworld u en düşük ayarlarda 60 fps ile 337 saat oynadım. Ark ada dayanırmı bu mazlum laptop?

O özellikler ile ne 50-60'ı, en düşük ayarda 20 görürsen şükret. Oyun bu konuda iyice rezilleşmeye başladı. R9 270x ile 15-20 arso almaya başladım en düşük ayarda saçmalığa bakın.
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Tam ben de '8 gb güncelleme mi olur laaayyyn' yazacaktım
  • Yeni güncelleme gelmiş. En başa performans sorunu düzeltildi yazmışlar ama bilmiyorum iniyor şuan.
    Edit: Düzelmiş fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furcin -- 2 Eylül 2016; 11:34:50 >
  • DLC nasıl beyler varmı oynayan ?
  • Bence optimizasyon sorunu abartiliyor imzamdaki sistemle 40-45 fps arasi alabiliriyorum ayarlar high genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

Bence optimizasyon sorunu abartiliyor imzamdaki sistemle 40-45 fps arasi alabiliriyorum ayarlar high genelde

Nerede alıyon. Hiç inandırıcı değil. Alamaman lazım high ayarda o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 2 Eylül 2016; 14:36:33 >
  • Arkadaşlar yeni çıkan Scorched EARTH DLC sini satın aldım dün akşam çıktıktan hemen sonra fırından taze taze . 1-2 saat kadar da oynadım localde çünkü online serverları biraz geç geldi her zamanki güncellemeler gibi 5-10 k da gelmedi. Herneyse biraz ön bilginiz olması maksadı ile birkaç şey anlatabilirim. Harita tamamen çöl çok iyi PvP base leri yapılabilecek yüksek ve korunaklı alanları var. Bazı yerleri kayalık ağaçlık taşlı ufak tefek sulu arazileri var. Bazı yerleri ise tamamen çöl bildiğimiz çöl bu çöllerde akrepler kırkayaklar yeni birkaç böcek türü yılanlar bok böcekleri fink atıyor. Baya alan gezmeme rağmen deniz göremedim harita çok büyük belkide sonuna gidemedim . Yeni bir çok dino eklenmiş eskiden bildiğimiz kurt mağara yaratıkları saber paracer argen ankylo doedi galli ve rexi görebildim sadece tilkiye benzer bir yaratık ve birkaç çeşit uşan böcek türü gördüm. Haritayı tamamen gezemedim gezdiğim yerlerden bi kaç resim eve gidince atarım fikriniz olması amacı ile. Kısacası oyuna yeni bir heyecan katacağı kesin farklı bir havası var kum fırtınası denen bi olay 30 sn içerisinde sizi susuz bırakabiliyor ve 3-5 metre önünüzü anca görebiliyorsunuz. SOTF deki mega sis gibi . Ayrıca bununla beraber yeni element ve itemlerde var mesela kerpiç yanlış yorumlamadıysam kerpiç duvar temel kapı pencere vs inşaat malzemeleri var. tuz, ipek, iplik gibi birçokda değişik elemnt var petrol çıkarabileceğiniz petrol kuyusu ve rafinerisi var. Kısaca sıkılanlar için iyi bir değişiklik oldu gibime geliyor. Akşam iyice deneyip bilgilendirme yaparım. Bu arada benim ortak duymasın DLC yi aldığımı . Sorularınız olursa burdan yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bylordd -- 2 Eylül 2016; 17:13:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: black37

Bence optimizasyon sorunu abartiliyor imzamdaki sistemle 40-45 fps arasi alabiliriyorum ayarlar high genelde

Nerede alıyon. Hiç inandırıcı değil. Alamaman lazım high ayarda o kadar.

Gayette alabiliyorum r9 280x oclu ama onu belirtmedim herhalde

• Bu arada serverımız yeni harita Scorched EARTH a göre ayarlandı dileyen ordan bakabilir ....

PvP ve herşey 5x

Buradan baglanabilirsiniz....
  • yeni dlc için yaş ortalaması yüksek bir grup arıyorum
  • Şu oyunu aldım bi hevesle ama oynayacak kimseyi bulamadığım için öylece duruyor. Bana oyunu öğretecek, birlikte oynamak isteyen var mı?

Rust oynadım daha önce. Bu oyun hakkında sadece genel mantığını biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: waLkE

yeni dlc için yaş ortalaması yüksek bir grup arıyorum

bylordd ile iletişime geçebilirsin. Onlar bir kaç kişi başladılar yeni sunucuya.
  • yaş ortalaması yüksek grup aranıyor aktif ts mevcut bin saat tecrübe var yeni dlc için oyun arkadaşları arıyorum
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198139239430/
  • [Wiped 28/08] [ORP] The Unnamed ARK - 5x EXP 5x Gather 10x T

https://www.gametracker.com/server_info/212.84.160.42:7907/

arkadaşlar bu serverda oynuyoruz gelmek isteyen pm atsın 3 kişiyiz.
  • Arkadaşlar parasur ve Carbonemys evcilleştirdim bunlara agaç topla taş topla gibi komutlar verebiliyormuyum veya hangi dinolara verebilirim o komutu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Arkadaşlar parasur ve Carbonemys evcilleştirdim bunlara agaç topla taş topla gibi komutlar verebiliyormuyum veya hangi dinolara verebilirim o komutu ?

Taş toplayan Doedicurus, odun toplayan Castoroides ve lif toplayan gigantopithecus a komut verirsin. Fakat pek tavsiye edeceğim bir yöntem değil. İçlerinde en gigantopithecus topluyor. Onu da yakalaması biraz sıkıntı.
  • ark survival evolved video driver crashed and was reset hatası alan varmı varsa çözümü nedir titan x kullanıyorum ama bu hatayı alıyorum bazen oyuna girerken
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.