Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Oyunu almayı düşünüyorum ama steam den yorumlara baktım herkes optimizasyon sıkıntısı olduğunu söylemiş sağlam sistemlerde bile oyun kasıyor falan diyorlar acaba gelen güncellemelerde düzelme varmı oynayan arkadaşlar ? Ona göre alacağım.

Yok düzelme falan kardeşim. İyi bir ekran kartın ve sistemin yoksa boşa alma. R9 270x 8 gb ram ve fx 8350 ile tat alamıyorum. Kendi sistemine göre kıyaslamanı yaparsın artık. Yoksa oyun kral oyuna lafım yok.

Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler imzamdaki sistemi kullanıyorum fakat sistem ne kadar iyi olsada oyunda sıkıntı varsa her türlü kasmalar olur. Ben sadece güncelleme ile düzelir diye bekliyordum demekki okadar güncelleme boşa gelmiş :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Oyunu almayı düşünüyorum ama steam den yorumlara baktım herkes optimizasyon sıkıntısı olduğunu söylemiş sağlam sistemlerde bile oyun kasıyor falan diyorlar acaba gelen güncellemelerde düzelme varmı oynayan arkadaşlar ? Ona göre alacağım.

Yok düzelme falan kardeşim. İyi bir ekran kartın ve sistemin yoksa boşa alma. R9 270x 8 gb ram ve fx 8350 ile tat alamıyorum. Kendi sistemine göre kıyaslamanı yaparsın artık. Yoksa oyun kral oyuna lafım yok.

Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler imzamdaki sistemi kullanıyorum fakat sistem ne kadar iyi olsada oyunda sıkıntı varsa her türlü kasmalar olur. Ben sadece güncelleme ile düzelir diye bekliyordum demekki okadar güncelleme boşa gelmiş :(

Sistemine bakmamıştım da şimdi gördüm. Eğer orada yazan varsa sende, ciddi ciddi mi sordun orasını çözemedim. Sen o sistemle oynayamazsan kimse oynayamaz demektir. O kadar da gömmedim oyunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sistemine bakmamıştım da şimdi gördüm. Eğer orada yazan varsa sende, ciddi ciddi mi sordun orasını çözemedim. Sen o sistemle oynayamazsan kimse oynayamaz demektir. O kadar da gömmedim oyunu.

Hocam optimizasyon çok önemli yine az önce dedigim gibi eğer oyun sorunluysa isterse 1080 sli olsun yine sorun yaşarsın. Neyse alıp deneyelim bakalım. 1440p de epic ayarlarda bile 45-50 fps alıyor izlediğim videolarda gta 5 bile 80-100 fps arası oynuyorum.

• İki saat içinde geri iade edersin beğenmez isen olan kotana olur. :) Olur da alırsan dolu serverlarda test etmeyi de unutma derim. Sadece single açma öyle olursa yağ gibi akıyor. )
  • quote:

İki saat içinde geri iade edersin beğenmez isen olan kotana olur. :) Olur da alırsan dolu serverlarda test etmeyi de unutma derim. Sadece single açma öyle olursa yağ gibi akıyor. )

Anladım hocam zaten single çok sıkıcı olur heralde illaki arkadaş lazım.

• İndirim bekliyordum geldi %50 24 TL 😂

• quote:

İndirim bekliyordum geldi %50 24 TL &#128514;

Bu fiyata hiç kaçırma derim. 2 saat süreni de geçirme. :D
  • quote:

quote:

Aldım hocam akk den dolayı haftaya indiricem ama :)

• quote:

quote:

quote:

Asıl şimdi indirmen gerek. Ay başında kotalar sıfırlanır. Ben bütün indirmelerimi ay sonunda yaparım. Zaten kota dolmuş oluyor ay sonuna doğru. Ay başında indirmeye başlarsan geri kalan 3 hafta işkence olur. Bu benim tarzım.
  • Birde steamde oyunu aldıktan sonra altında ark survival Of the fittest diye farklı bir oyun geldi bu nedir ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asıl şimdi indirmen gerek. Ay başında kotalar sıfırlanır. Ben bütün indirmelerimi ay sonunda yaparım. Zaten kota dolmuş oluyor ay sonuna doğru. Ay başında indirmeye başlarsan geri kalan 3 hafta işkence olur. Bu benim tarzım.

Hocam 3 mbit le nasıl indireyim 50mbit 200gb akn kullanıyorum steam de 53-56 mbit arası download ediyor. 3 mbit ile oyunların güncellemeleri bile yapılmıyor o yüzden saatlerce pc açık tutma taraftarı değilim.

• quote:

Birde steamde oyunu aldıktan sonra altında ark survival Of the fittest diye farklı bir oyun geldi bu nedir ?

Açlık oyunları isimli bir film vardı biliyorsan eğer, aynı o mantık. Belli sayıdaki oyuncuyu atıyor yukarıdan kim kime dum duma. :D Sobeledim ebe oluyorsun yani. Ark'da biraz uzmanlaşmadan bu modda bir şey yapamazsın. Onun boyutu da az sayılmaz. 10 gb falan olması lazım.
  • quote:

quote:

Birde steamde oyunu aldıktan sonra altında ark survival Of the fittest diye farklı bir oyun geldi bu nedir ?

Açlık oyunları isimli bir film vardı biliyorsan eğer, aynı o mantık. Belli sayıdaki oyuncuyu atıyor yukarıdan kim kime dum duma. :D Sobeledim ebe oluyorsun yani. Ark'da biraz uzmanlaşmadan bu modda bir şey yapamazsın. Onun boyutu da az sayılmaz. 10 gb falan olması lazım.

Anladım hocam şimdilik kalsın o asıl oyunun bi tadını çıkarınca bakarız 😁

• Scorched Earth için güzel bi 10x ve üstü sunucu varmı acaba.Eski mapler için biçok farklı seçenek var ama bu yeni harita için private serverlar az gibime geldi.
  • Merhaba arkadaşlar hazır oyun indirimdeyken oyunu aldım. Yukledim ama acayip şekilde oyun kasiyor. En düşük ayarda bile oyun donuyor. Ne yaptıysam olmadı bir çözümü olan var mı? Yoksa iade edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: a4tech1255

Merhaba arkadaşlar hazır oyun indirimdeyken oyunu aldım. Yukledim ama acayip şekilde oyun kasiyor. En düşük ayarda bile oyun donuyor. Ne yaptıysam olmadı bir çözümü olan var mı? Yoksa iade edeceğim

Çözümü yüksek özellikli bir bilgisayar. Direk iade et oynayamazsın o şekilde. Sistemini de belirtmemişsin ayrıca. Ezbere yorum yapıyoruz.
  • Son yapılan 2,5 gb güncellemeden sonra fps bir nebze iyileşti sanırım. anlık kasmalar haricinde gayet rahat oynadım. sizde de var mı iyileşme.
    birde bu oyun yerel sunucu da çok yavaş açılıyor. 30dk yı buluyordur rahatlıkla. resmen oyunu başlatıp duş falan alıyorum.

MSİ twinfrozrII GTX560ti 1GB overclock, AMD ATHLON X4 860K 3.7 GHz, 8gb DDR3-1300~ ram, bildiğin ucuz HDD
  • Bu oyunda wipe var mı arkadaşlar? Kendi evimi yapıp aylarca geliştirmek istiyorum. Rust dan vazgeçtim wipe olduğunu duyunca.. Boşa para vermişim.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile sadece opsiyon olarak bazı serverlarda var. tercih meselesi yani.
  • Oyunu almayı düşünüyorum tek başıma oynayacağım sıkılır mıyım ? oyunda sadece dinazorlara ve doğaya karşı mı bir savaş var yoksa diğer playerlarla da savaşıyor muyuz ? i7 işlemci 16 gb ram gtx960m ekran kartlı laptop ile oynayacağım fps sıkıntısı yaşar mıyım acil cevap lazım arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.