Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
153.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    spawn noktalarında surekli ckıyor aslında da surekli yol gitmek yoruo uzak braz da:D bn prime icin ole bi 4x4 yer yapıp icine penguen doldurmstm bi 10-15 dk snra bazıları kayboldu gitti ki bu 1 seferden fazla oldu vahşi hayvanlar kayboluyor yani ole ypınca ewcilleştirsek 2-3 tane dusuk lvl onlar buldukları yere yapmazlarmı?
  • bylordd kullanıcısına yanıt
    Ben yardım almadan devam etmeye karar verdim.

Başka bir server da yalnız başladım, yardım alınca level boost yapmış gibi hissettim bu da yaşam mücadelesine dayalı bir oyunda sıkıcı oldu benim için.

Edit: Son 2 gündür serverlarda sorun yaşamaya başladım dc oluyorum ve oynadığım server listede olmuyor sizde de problem var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 5 Mayıs 2016; 0:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

slm arkdslar bnm bi kac sorum olacak.

1) bu taretleri nasıl yok ederiz basta planet x bitkisini en kolay nasıl yok edebilirm en dusuk maliyetle:D ayrıca bna biri normal mermli taretler icin metal kalkan tavsye etmsti 5 mermi yedi patladı gitti kalkan illa gigamı lazm onları koly yokedeblmk icin. yardımcı olursanz sevinirim.

2) sallar kac c4 le havaya uçar komple?

3) hayvanların dha hzlı yumurta vermesinin bi yolu varmı. ben 1 erkek 5 dişi ustunede oviraptor atmıstm 1 tane gene hzlanmamstı yumurta verme butun hayvanlara dolasmayı etkinleştirmek faln etki edermi acaba?

4)bu oviraptor yumurta calıyormus yaninda dolastırdıgın zamn ama acıkcası 100 e yakın dodo yumurtasına kıyıp evcilltrdkten snra dolastırma yemedi ölür gider yada kaybolur diye:D ki acaba ustune alıcı yerlestirip dolastırsam(kaybolursa bulurum diye) cok yumurta getirirmi ve yuksek lvl olması bisey degistirirmi kıscası yapmaya degermi?

yardımcı olursanz cok sewinirim smdiden teskkurler..

1. ve 2. sorun hakkında pek fikrim test yapmadım hiç ama birkaç vedeo izledim onlarda sadece giga ile saldırı yapıyorlardı kimse X lerle uraşmıyor oların önüne FULL HP verilmiş bi rex atıyolar hepsi ona dalıyor diğerleri rahat rahat işini hallediyor.

3. sorun ise ben bu konu hakkında çok araştırdım yabancı forumlardan vs. çok yumurta istiyorsan 1 erkek yeterli kaç dişi istersen olabilir. birde 1 oviraptor koyarsın yanlarına yumurta çoğalır. Fakat yabancıların hepside şunu yazmış ve en önemli olan şeyde bu bende şahsen test ettim çok farkediyor sabırlı ol ve bekle. Dinoların YANINDA olman yani onları görebilecek mesafede render mesafesinde olman şart. 1-2 saat yanlarında dolaş bak ne kadar farkediyor yumurta hızı. Bu arada ben şahsen şu an onunla çok uğraşıyorum çünkü oyunda çok önemli olan bi konu. Ben 30x15 bi alan yaptım 6 kat duvar çıktım koydum rexleri vs. en alt kata tam ortayada oviraptoru. Üstünü kapattım 2. kata başladım diğer dinoları yarleştirdim ovi 2. katada etki etti. onunda tavanını kapattım. Şu an 3. kat duvarlarını yapıyorum ve 3. kata yerlişterdiğim dinolarda oviden etkileniyor. yani geniş alan değilde kat olarak çiftlik inşa ederseniz bi oviraptorla daha çok dino etkilersiniz. Bu arada oviler akreplere karşı etkisizdir haberiniz ola.

4. Ovi nin offical videolarında öyle görünüyor ama çaldığını zannetmiyorum. Kaldıki çalsa bile fazla bir ağırlığıda yok. 80-90 gibi ağırlık taşıyabiliyor ve yumurtalarda baya ağır ortalama bir yumurta 10 kg o zaman Ovi yanında dolaştırıp 3-5 yumurta çaldırıcağına base de yumurta artırması çok daha faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

Ben yardım almadan devam etmeye karar verdim.

Başka bir server da yalnız başladım, yardım alınca level boost yapmış gibi hissettim bu da yaşam mücadelesine dayalı bir oyunda sıkıcı oldu benim için.

Edit: Son 2 gündür serverlarda sorun yaşamaya başladım dc oluyorum ve oynadığım server listede olmuyor sizde de problem var mı?

Evet full yardım almak sıkar tabii ki ama bence PVE lerde biraz yardım almak iyi olur. Mesela bana yabancı şili li bi arkadaş başka servera gideceğinden 1 tane 200+ lvl rex 1 tane Q 1 tane de ovi verdi. Mesela ben kendi serverimda REX , Quetzal vs. tamelediğim için nasıl yapıldığını bildiğimden tekrar tameleme ile uğraşmadım. Zaman kaybetmeden gelişmeme yardımcı oldu şimdi diğer işleri kendim yaptım yapıyorum bilmedeğim şeyleri yapmış olanlara soruyorum. Daha çok şek var öğreneceğim çünkü oyunun içeriği çok çok geniş. Lvl atlamayı kendin yapmalısın yoksa sıkıcı olur. Belli başlı şeylerde yardım alman daha iyi herşeyde değil.

Benim yanımdaki Kabile oyunu bıraktı yada başka servera gittiler. Binaları yıkılmaya hazır ve çok da iyi bir yerde istersen hazır yeni başlamışken gel EU 249 a burda başla.

Bu arada yardım ederim derken şunu kastadiyorum arkadaşlar mesela bi Ev yapacaksınız gelirim yerinize bakarım bak şöyle yapman benim yaşadığım tecrübelere göre daha iyi ve güvenli olur derim tutupta size al sana hazır duvarlar tavanlar evini yap demem. Ya da bi rex tameliyeceksiniz bak şunu yap al sana şu malzemeleri bunları kullan şu şekilde bayılt vs. denir. Başka türlü oyunun zevki olmaz tabiiki. Yada güvenliğinizi sağlamak için bir dino hediye edilebilir. Yardım sadece eşya ve maddelerle olmaz tecrübeleri paylaşmakta bir yardımdır ve bence en faydalı olanıda bu. Kalın sağlıcakla. (Gelecek olan olursa Hafta içleri sadece 18:00 den sonra oyunda olabiliyorum hafta sonu full )

tmmdır krdsm bide ole denicem cok teskkur ederim cevapların icin.
    Şu anda başladığım serverda sadece 1 kez öldüm (76-78 raptor öldürdü 12 level da :)) 23 level oldum 2 trike, 1 ptero, 1 para, 1 pachy, 2 de yeni eklenen dinolara xp boost yapan lystrosaurus evcilleştirdim. Şu an için iyi gidiyorum kendime deniz kıyısında güzel bir yer ayarladım yardımcı olmak istersen eğer zahmet olmazsa oynadığım servera (eu-430) gelip basenin olduğu yeri görüp fikir verebilirsin bu çok makbule geçer :)
  • Xbox one da oynayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler single oynuyorum ve dodoyu yumruklayıp bayılttım dodonun envaterine meyve koyuyorum onları yediriyorum ama dodonun taming yeri açılmıyor nasıl olacak bu iş ?
  • muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    Yumruklayıp bayılttıktan sonra, mor kırmızı ve sarı meyveleri envanterine koy sen zorla yedirme. ve beyaz meyveyide yedirme hemen uyanır bi daha bayıltmak zorunda kalırsın :) orda en altta baygınlık var o azalınca siyah meyvelerden yedir. 1 siyah meyve 7 baygınlık verir ona göre yedir. ve bekle sabırlı ol (Dodo en kolay tame lenen dino )
  • muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    o sevimli dodocuğu neden yumrukluyorsun arkadaşım canimisin sen?
    dodoya şiddete hayır!
  • İlk zamanlarında oynamıştım tekrar dönmeyi düşünüyorum oyuna .Vikide gezdim biraz o kadar çok şey eklemişler ki alışmak zaman alıcak gibi .Şu direwolflar hoşuma gitti nasıllar sabertoothlara göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 9 Mayıs 2016; 13:27:04 >
  • az farkla saberlerden daha iyiler artık mağaralardan (cavelerden) kitin çıkarmak için kurtlar kullanılıyor.
  • slm arkdslar bnm bi sorunum olduda nasıl cozecegimi bulamadm. biz arkdslarla ittifak klan yapıcaktık kazayla klan sahibi onların klanına gecti ve butun yapılar faln hersy onların klanına gecti komple hersy karıstı anlıcagınız :/ bu durumu nasıl eski haline dondurebliriz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..
  • ARK:Survival Evolved Türkçe Yama konusuhttp://forum.donanimhaber.com/m_116531710//tm.htm#116531710
  • oyunu türkçe olarak sunmaları gerçekten hoşuma gitti. bir süredir oynamıyordum. anlaşılan daha zevkli vakitler bizi bekliyor...
    oyun yapımcıları da hiç durmuyor maşallah bişeye alışmadan yeni bişey çıkarıyorlar. sürekli işçi gibi çalıştırıyorlar oyuncuları
  • 2gb güncelleme geldi. The center map'ı offical olarak eklediler oyuna sanırım
  • Burada tek başına oynayan varsa herhangi bir pve server da toplanıp bir kabile kuralım isterseniz. Tek oynamak zevkli ama belli bir seviyeden sonra artık tek başına dinolara bakmak zorlaşıyor birde başta kurduğunuz base küçük geliyor tekrar base kurmak ve daha büyüğünü tek başına yapmaya çalışmak epey bir zaman alıyor, o yüzden bir kabile kurup oynamak daha iyi olur tabi forumda tek oynayan var mı bilemiyorum yinede yazayım dedim :)
  • Beyler kaç gb indiriyor oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazar Eyle kullanıcısına yanıt
    Zaten o zaman meselesi ne yapıyorsa yapıyor. Sırf bu yüzden 500+ saat oynadığım offical server'ı bırakmıştım.
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Bende oynadığım server da tek başıma verdiğim emek boşa gidecek diye üzülüyordum ama hepsi deneyim oluyor, başlarken yaptığın bir çok hatayı iyi bir grupta neredeyse hiç hata yapmadan harika işler yapabilecek hale geliyorsun. O yüzden tek başına oynayan varsa benim gibi bir kabile kuralım dedim. Tek başıma gittiği yere kadar gideceğim bakalım nereye kadar gideceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.