Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun bedava versiyonu çıkmış, "Battle Royal" tarzı,

ARK: Survival Of The Fittest

http://store.steampowered.com/app/407530/

Bunu indirip bilgisayarınızdan oyunda ne performans alacağınızı görürsünüz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 16 Mart 2016; 21:45:58 >

• oyuna yeni başlayacak var mı indirime girmiş almayı düşünüyorum beraber takılacak birileri var mı acaba yaş 23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

oyuna yeni başlayacak var mı indirime girmiş almayı düşünüyorum beraber takılacak birileri var mı acaba yaş 23

bn bi arkdsmla yeni aldım bklm smdi kuruorm bi denicez begnirsek dewm ederiz krdsm istersn beraberda oynarız bnm yasta 25..
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

oyuna yeni başlayacak var mı indirime girmiş almayı düşünüyorum beraber takılacak birileri var mı acaba yaş 23

bn bi arkdsmla yeni aldım bklm smdi kuruorm bi denicez begnirsek dewm ederiz krdsm istersn beraberda oynarız bnm yasta 25..

oyuna başladınızmı acaba bende bugün almayı düşünüyorum .
  • xlboxer kullanıcısına yanıt
    aynen krdsm dun bi giris yaptık bakalm cozmeye calısıorz aksama dewm etcz ins:D istersnz ekleyin oynarız beraber steam nikimde aynı..
  • quote:

aynen krdsm dun bi giris yaptık bakalm cozmeye calısıorz aksama dewm etcz ins:D istersnz ekleyin oynarız beraber steam nikimde aynı..

peki sistem gereksinimleri vs. nasıl ?
    optimzsyon pek ii deil bnde r9 290 var onla yuksek ayarlarda 35-40 fps civarlarında oynuorm tabi yan seyler kapalı anti aliasing ssao vs. ..
  • quote:

optimzsyon pek ii deil bnde r9 290 var onla yuksek ayarlarda 35-40 fps civarlarında oynuorm tabi yan seyler kapalı anti aliasing ssao vs. ..

ben hiç bulaşmiyim o zaman laptopla ya : ) 740 lı bişey var bende
    wlla krdsm sn blirsinde o islerde pek belli olmuo sistemden sisteme farklar oluo ondan istersn al dene baktın olmuo zaten iade edersin..;)
  • quote:

wlla krdsm sn blirsinde o islerde pek belli olmuo sistemden sisteme farklar oluo ondan istersn al dene baktın olmuo zaten iade edersin..;)

iade nasıl oluyor steamde yeniyim
  • valla çok merak edip dayanamadan steamden 30 kaat verip aldım. Çok kısıtlı bir kitleye göre maalesef. 3 şey den bol miktarda lazım.

1 - sabır
    2 - zaman
    3 - nvidia

oyun epey bir tuhaf. dımdızlak spawn oluyorsunuz servera ama aşırı random. yani tamamen rastgele. yarı çıplak dolanmaya başlıyorsunuz. amaele gibi çalıştıracak oyun sizi belli.

haliyle aşırı zaman ihtiyacınız var. zaten herkes ya okulda ya işte ya iş arayışında falan. hiç bir devir bu kadar oyun bolluğu yoktu. yüzlerce saat kim ayırır bu durumda buna bilmem.

düşük ayarlarda bir halta benzeiyor görüntü. High da oynamak lazım. R9 380 zor baş etti. tanıtımındaki görüntüler için 970 şart ve 16gb bellek lazım ona göre alın
    bn sna kuralını solim krdsm nasıl ypıldıgını google a steam iade ypma yaz cıkıo video anlatımları fln zaten.. aldıgın oyunu 2 saatten fazla oynamıcan ve aldıktan sonra 2 hafta zamanın var. bu iki kosul icinde iade talebi yapıosn 2-3 gun icinde paranı iade edio steam hesabına yada kredi kartına artk neyle aldıysan..gerci kredi kartına iade ypıomu onu tam blmiorm ole kalms aklmda ynlıs bilgilendrmis olmim onuda steam hesabına yatırıoda olablir bi arastır istersn onu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 18 Mart 2016; 17:26:54 >
  • Yukarıda ki mesajımı yineliyorum

Dostlar sunucumuzda oynamak ısteyenlerı bekleriz. Sunucu kesinlikle herkes için eşittir ve minimum 6 ay boyunca açık kalıcaktır. Gereksiz ve onaysız wipe atmak gibi bir durum söz konusu degil. Level sınırı 200 dür. 7x XP - 10x Farm ve 15x Taming hızındadır. StackSize - Glassmetal - İndustrial Forge modları bulunmaktadır. Engramlar tümü acılabilecek şekilde ayarlanmıştır. Sunucumuz suanlık 20 kişilik ufak bir ailedir. Fakat ilerleyen zamanlarda kademeli olarak oyuncu sayısını arttıracağız.

Server için sözünü verebileceğim en net 2 şey ; eşitlik ve kalıcı olacak olmasıdır.

Server ip - 5.62.127.100:20800

Steam iletişim -http://steamcommunity.com/profiles/76561198048374530/

• quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

valla çok merak edip dayanamadan steamden 30 kaat verip aldım. Çok kısıtlı bir kitleye göre maalesef. 3 şey den bol miktarda lazım.

1 - sabır
    2 - zaman
    3 - nvidia

oyun epey bir tuhaf. dımdızlak spawn oluyorsunuz servera ama aşırı random. yani tamamen rastgele. yarı çıplak dolanmaya başlıyorsunuz. amaele gibi çalıştıracak oyun sizi belli.

haliyle aşırı zaman ihtiyacınız var. zaten herkes ya okulda ya işte ya iş arayışında falan. hiç bir devir bu kadar oyun bolluğu yoktu. yüzlerce saat kim ayırır bu durumda buna bilmem.

düşük ayarlarda bir halta benzeiyor görüntü. High da oynamak lazım. R9 380 zor baş etti. tanıtımındaki görüntüler için 970 şart ve 16gb bellek lazım ona göre alın

4 gb ram 128 bit 2 gb ram i5 ve 740m hp laptop var bulaşmamı diyorsun yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xlboxer

quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

valla çok merak edip dayanamadan steamden 30 kaat verip aldım. Çok kısıtlı bir kitleye göre maalesef. 3 şey den bol miktarda lazım.

1 - sabır
    2 - zaman
    3 - nvidia

4 gb ram 128 bit 2 gb ram i5 ve 740m hp laptop var bulaşmamı diyorsun yani ?

valla steamde düşük ayarlarda oyunu başlatma modları var ama çamura döner görüntü. 1 saat deneyim refund istedim steamden. 2 saatten az ynayınca refund yapıyorlarmış

• beyler ben şimdi aldım indiriyorum size katılmayı isterim daha önce singleda 15 lvl e kadar oynadım temel sistemi aşinayım korsan olduğu performansı ekstra kötüydü ve grafikler çok kötüydü altta yazdığım sistemle orjinal sürümde kaç fps alırım
    i7 5700hq
    nvidia gtx960m
    8gb ram ile bu oyunda nasıl performans alırım söylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbay044 -- 18 Mart 2016; 17:47:21 >
  • özbay044 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi performans alırsın hocam hiçbi sıkıntı yasatmaz.. Tabi ki serverımıza bekleriz steamden ekleyebilirsin
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    hocam ekledim oyunakaıl dediğimde server yanıt vermiyor diyo
  • beyler bugün fark ettimde bu oyunda harici ekran kartına geçmiyor
    nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisi dediğimde erişim reddedildi diyor yardımcı olurmusunuz
  • Arkadaşlar yeni başlayanlar için rehber var mıdır ? Ya da neler önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.