Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -i5 2.6 ghz
    -gt840 m
    -i5 4200u ve 4gb ram

Low ve Medium da kaç fps alırım sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • official 191 de 3 kisilik tribe imiz ile 22 rex 12 tane quetzal ve her dinodan olma uzere 400+ dino muz vardi. tum serverla aramiz da iyiydi sonucta kucuk tribe iz. ama gecen gun sirf eglencesine offline raidlendik herseyimizi kaybettik. artik bir daha girmeyiz ayni servera

bu arada beyler release icin ortak bir server belirleyelim orda toplanalim. kalabalik olunca hem amelilikler azaliyor hem eglence artiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaydinalp -- 29 Şubat 2016; 13:04:17 >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    ark pedia ya bakabilirsin. jurrasicte tum dinolar var. hatta cok dino var hic duymadigim gormedigim wiki den arastirinca ogrendim cogunu
  • Arkadaşlar toplam 1057 saat tecrübem var. Official serverlarda 83 leveli gördüm. Ancak tüm emeklerimi sağolsun kalabalık bir alman klanı 1 gecede yerle bir etti. Tek başına oynamaktan vazgeçtim. Mümkünse 4+ bir klana katılıp oynamak istiyorum. Yaşım 25 ve oynamak istediğim kişilerin saygılı, 18+ ve oyunda tecrübeli kişiler olmasını tercih ederim. Burda konuşalım ve sıfırdan official bir pvp servera başlayalım.
  • celebrimborr kullanıcısına yanıt
    beni de zoidcorp diye bi alman klani yerle bir etti :)
  • Cevap gelmedi tekrar soruyorum :) ;
    Oyunu bilgisayarda oynamak istiyorum;
    -i5 2.6 ghz
    -gt840 m
    -i5 4200u ve 4gb ram

Low ve Medium da kaç fps alırım sizce ?

Son güncellemeyle fpsler arttı mı?

• DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi bilememde o ekran kartı zor oynatır.

• Beyler yaş 17 600 küsür saat deneyimim var beraber takilcak yaşıtım 2 3 kişi varsa ekleyin oynayalım.

• Halen oynayan yada başlamayı düşünen varmı.Bilgisayarı yeniledim daha iyi fps alarak oynayabiliyorum.Sanırım sıfırdan tekrar başlayacağım.
  • yeni official serverda iyi bir tribe kurmak icin isim toplamaya baslayayim. eger kalabalik olabilirsek cok hizli gelisip guclebebiliriz
    herkes adini yazdirsin.belli bir populasyon toplarsak server belirler gireriz. buarada benimde yas 32

simdilik gelicekler

alpaydinalp(ben)
    erna
    dragondogan
    YusufKalaz00
    celebrimborr
    hamza53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaydinalp -- 29 Şubat 2016; 12:45:00 >
  • Alpaydinalp A kullanıcısına yanıt
    Benide ekleyebilirsiniz.Şimdilik gelen yenilikleri denemek adına farklı offical serverlarda takılıyorum.
  • yeni official serverda iyi bir tribe kurmak icin isim toplamaya baslayayim. eger kalabalik olabilirsek cok hizli gelisip guclebebiliriz
    herkes adini yazdirsin.belli bir populasyon toplarsak server belirler gireriz. buarada benimde yas 32

simdilik gelicekler

alpaydinalp(ben)
    erna
    @@dragondogan
    @YusufKalaz00
    @celebrimborr
    @hamza53
    @ronotovi

arkadaslar baska gelicek yoksa eger bana steam id lerinizi atarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaydinalp -- 8 Mart 2016; 15:07:22 >
  • Benide yazarmısın tribe yaş 33 400 saat oyun sürem var . şu an unoffical servarda oynuyorum.
  • Arkadaşlar oyunda şuan 10 kişiye yakın samimi ve güvenilir bir ekibimiz var.Ancak hala bünyemize katılmak isteyen arkadaşlara yerimiz var.Ekibe katılmak isteyen arkadaşlarda aradığımız temel vasıflar samimiyet ve güvendir bunlardan hariç olaraksa seviyeli bir ortam oluşturmak ve sağlıklı bir iletişim ortamı kurmak için +18 ve ts kullanan üyeler arıyoruz.Bunun dışında tecrübeli olup olmamanız bizim için sorun değil oyun satın alır almazda benimle iletişime geçebilirsiniz ileti§im konusuna gelicek olursan benimle steam üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Steam:Endem

• oyunu almak istiyorum bilgisayar oynama konusunda sıkıntı çıkartırmı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

i5 2500k 3.3Ghz
    amd radeon hd 7950
    8 gb ram
  • Güncel tribe ile oynayan var mı ? Bende tekrar başlamak istiyorum
  • Dostlar sunucumuzda oynamak ısteyenlerı bekleriz. Sunucu kesinlikle herkes için eşittir ve minimum 6 ay boyunca açık kalıcaktır. Gereksiz ve onaysız wipe atmak gibi bir durum söz konusu degil. Level sınırı 200 dür. 7x XP - 10x Farm ve 15x Taming hızındadır. StackSize - Glassmetal - İndustrial Forge modları bulunmaktadır. Engramlar tümü acılabilecek şekilde ayarlanmıştır. Sunucumuz suanlık 20 kişilik ufak bir ailedir. Fakat ilerleyen zamanlarda kademeli olarak oyuncu sayısını arttıracağız.

Server için sözünü verebileceğim en net 2 şey ; eşitlik ve kalıcı olacak olmasıdır.

Server ip - 5.62.127.100:20800

Steam iletişimhttp://steamcommunity.com/profiles/76561198048374530/

• Arkadaşlar bende bu oyunu indirdim single oynuyorum oyun çok hoşuma gitti bu fps ve optimizasyon sorunları giderildimi şimdi tam olarak almaya değermi yani

• Beyler ARK: Survival Evolved bedava oldu sanırım tam anlamadım adamlar bildiri yayınladılar facebook sayfalarında. steeamdan baktım free yazıyor ne ayak????
  • Bu oyunu takdir ediyorum, fiyat politikasından çok saldırganlar, devamlı indirimler. Daha önce aldım amd6300 ve radeon 270x ancak çamur gibi grafiklerle oynattı, geri iade ettim, bu fiyata (29TL cumaya kadar) halen alasım var . Denemek isteyen direk alsın, oyunu denesin, makinası kaldırmazsa iade etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 16 Mart 2016; 14:49:37 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.