Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler gt 840m - 740m ekran kartıyla oynayan varmı alırsam hangi ayarda oynayabilirim ? low da grafikler rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 23 Aralık 2015; 16:40:26 >
  • beyler oynadığınız sistemleri yazabilir misiniz?

oyunu almak istiyorum zorrentten v224 versiyonunu çekip deniyim dedim ama herşey en düşükte bile oynanmıyor gtx750 var. şuan hangi versiyonda oyun, durum nasıl şuan?
  • Imzakadi sistem hing da 50 60 alıyom siz düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U and I

beyler gt 840m - 740m ekran kartıyla oynayan varmı alırsam hangi ayarda oynayabilirim ? low da grafikler rezalet

540M ile lowda oynuyorum. Evde R9 290x ile epic de açıyorum ama ekran kartı fan sesinden onda da medium a düşürdüm.
  • Bende dün aldım oyunu, amd280x'de medium-high karışık olunca önce bi oha dedim İnşallah o iş yakın zamanda düzelir. Zaten oyunda ilk yarım saatte 5 kez filan öldüm Sürekli karlı bir yerde doğdum dondum öldüm. Sıcak bir yer vardır sanırım spawn olmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Imzakadi sistem hing da 50 60 alıyom siz düşünün.

amd 6300 ve r9 270x ile çamur gibi grafikler ve düşük fps almıştım. Acaba benzer sistemde oynayan var mı, performansda artış oldu mu ? Tekrar almayı düşünüyorum.
  • bu oyun uzun zamandır böyle galiba, hayır herşeyi en düşüğe çekince cidden yüzüne bile bakılmayacak bi görüntü çıkıyo ortaya ondan bile nasıl 20-30 fps civarı dolaşabiliyo anlamak mümkün değil
  • Strm13 kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen patch ile kış her tarafa geldi galiba.Benim orası günlük güneşlikti şimdi kar, don, buz, penguen ne ararsan var.
    Sana tavsiyem Türk oyuncu olan bir server da başla ki çok zorlanma.
  • Oyunu öğreneyim diye local de başladım ancak olacak gibi değil, tüm spawn noktaları kar buz, Zart diye ölüyorum bu ne biçim iş anlamadım. Sonra serverlara girdim 3 tane farklı oralarda buz, nasıl bir saçmalık bu
    Benimde 10 saat oldu ilk başlarda direk ölüyodum sonra kavradım beraber oynayabiliriz oyunun başında sürekli acıkıp ölüyodum sonra anladım koşunca cabuka cıkıyosun shifte hiç basma ve etraftaki ağaç taş vb şeyleri elinle değil uygun araçalrla kes düşük lvl dinazorları öldürerek etini alabilirsin 3 et seni en az 15 dk götürür
  • kaygulu kullanıcısına yanıt
    Oyunda ölmemin temel nedeni doğduğum her yerin kar buz olması, senin de öyle mi? Daha level1'im ateş yakmayı bile bilmiyorum giysi yok, zönk 5 dk geçmeden nalları dikiyorum Beraber oynama konusunda ise ben çok online olamam iş güçten kaynaklı ama biraz dinamikleri öğrendikten sonra neden olmasın.
  • Başlarda ölmeniz doğal :) bir de Christmas nedeniyle ortalık beyaza büründü. İki haftaya normal seyrine girer, çıkışı yaklaştıkça performans yamaları sıklaşacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle ama bana pek sıkıntı çıkarmıyo bu durum

Kaygulu
    Steamde ekle temel şeylerde yardımcı olurum

• 20x serverlarda takılan var mı? oyunu biliyorum eğlencesine pvp oynamak istiyorum pve oynadım daha önce hep ama tek oynamak içimden gelmiyor. var mı böyle tribe a adam arayan?
  • Bende yeniden başlicam hocam pvp severim bende 20x hata 50x bi serverda takilalim türk sevmiyorum ben pek yabancı da olabilir 2 saate evdeyim düşünürseniz (yusufkalaz) eklersiniZ

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Bende yeniden başlicam hocam pvp severim bende 20x hata 50x bi serverda takilalim türk sevmiyorum ben pek yabancı da olabilir 2 saate evdeyim düşünürseniz (yusufkalaz) eklersiniZ

Hocam olabilir fakat finaller geliyor fazla giremem şu sıralar bugün yarın da pek giremem ama ekliyorum ordan konuşuruz

• alanlardan indirme sorunu yaşayan oldu mu ? biraz önce aldım da indiremiyorum bir türlü, steama pc e falan reset atıp indirme bölgesini değiştir demişler denedim fayda etmedi hala aşağıdaki hatayı verip iptal oluyor oyun dosyalarını kuramıyor

edit: 3-4 farklı indirme bölgesi daha denedikten sonra düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Aralık 2015; 2:18:35 >
  • edit: iade ettim oyun resmen instagramdaki güzel kızın makyajsız hali gibi çıktı, optimizasyona gelirsek leş hani rusta falan laf atıyorlar optimizasyon kötü diyorlar ben rustta fantastic ayarlarda grafiği bu oyundan çok daha iyi olmasına rağmen 50 fps alıyorum bunda 15fps yazıyor bi an düşündüm ben kendi bilgisayarımda mıyım yoksa yiğenin laptoptan falan mı girdim bu oyuna diye. server listesi bile bugdan 47dk diyo steam toplasan 10dk sı oyunda geçti.
    steam oyun listemde dayzden sonra 2. kez bir oyunda bu kadar sorun yaşıyorum ki dayz fps sıkıntım falan yoktu şuan gözüme güzel gözükmeye başladı ark ı gördükten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Aralık 2015; 18:52:54 >
  • Aslinda oyunun tek sikintisida bu zaten,yuksek sistem istemesi ve server laglari,yoksa oyuna kimse birsey diyemez,gayet kendine baglayici bir oyun.
    Dayz benimde alip binpbisman oldugum bir oyun maalesef

• hocam oyunu sm4 modunda başlatmayı deneseydiniz keşke. 15 olan fps 30-40 lara çıkıyor ve grafik seviyesinide bir kademe daha artırarak. Bunun için oyunu başlatma seçeneklerine -sm4 -d3d10 yazmanız yeterli.

Oyuna yeni katılan arkadaşları aramıza bekleriz.

TR/EU] ArkFun 20x XP PvP 7/24 - Admin Kisa Geceler

arkfuntr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkfuntr -- 28 Aralık 2015; 20:10:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.