Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madem çağırıldık gelelim bari
    Edit;
    Sizi nasıl bulacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 31 Ağustos 2015; 0:46:39 >
  • Oyunu denedim,uğüraşılası duruyor,yakın zamanda bir indirim olurmu oyunla alakalı yoksa 49 tl den alayım mı?
  • bu saat başı güncellemelerden gına geldi artık taming yapamıyoruz zırt pırt nedir arkadaş bu zaten offical serverlarda dodo tamelemek bile yarım saat sürüyor b... çıkardılar iyice
  • Rustan nasıl alabiliyoruz bu oyunu beyler?
  • Oyunu en uygun nereden alabiliyoruz?
  • Beyler Bu Hayvanlarin Kendi Başlarina İtem Toplamalari İçin Hangi Ayarlari Yapmama Lazim Bizimkiler Hep Boş Boş Geziyorlar Bilgisi Olan Bi Yardim Ediversin
  • YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    goril ve top gibi yuvarlanan hayvanlar bişeyler topluyo. yanlarına gidip e ye basılı tutup enable wandering ve enable victim coleectionı seçeceksin. ozaman kafalarına göre dolaşmaya başlayacaklar. ama devasa geniş surların yoksa sakın yapma alır başlarını giderler bulamazsın sonra. gerçi hiç gerek yok. sebebi ise zaten fiber toplamak çok kolay ve hızlı, taş toplayan eleman ise zaten 1-2 taş kırıyo içi doluyo hemen kıpırdayamıyo.
  • Saolun Hocam Ben Trik İn Berry Toplamasini İsterdim Kendi Kendine Yinede Cevap İçin Teşekürler
  • Arkadaslar 2 kisiyiz.
    Genelde x20 turk sunucularinda oynuyoruz lakin bu sunucular ya kapaniyor yada kisa sure sonra oyuncu kaybina ugruyor.

Bu sebeple beraber oynamak isteyen olursa gelebiliriz.
    Bu oyunda nekadar coksan okadar guclu oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    ikinci kez bi 20x e başladım artık tavsiye etmiyorum bu serverları. gidiyorum 15dk da 10 tane argentavis tame edip geliyorum sonra birileri geliyo ooo kardeş hayvanlar iyiymiş deyip öldürüyo. sonra gidiyorum tekrar tame ediyorum gelip gene öldürüyolar. sonra bende bunlara baskın yapayım diyorum adamların kaplanları öyle bi level atlamışki metal mızrağım kırılıyo öldüremiyorum dönüyorum. yani burda demek istediğim 20x lerde dinozorlarımı öldüryolar değil. 20x lerde herşeyin suyu çıkmış. 10 dk da 10 tane trex tame ediyosun, 1 saatte bunların levelini maxlıyosun ve ölümsüz oluyolar. hiçbi silah işlemiyo dinozorlara. aşırı dengesiz oluyo. officiallar veya 1x-3x unofficiallar iyidir. millet uzun sürdüğü için 5-10 lvl hayvanları tame ediyo. okla bile öldürüyosun gerekirse. nasıl mmorpglerde bir servera başlayıp level kasıyosun orda, bu oyunda böyle işte. girecen bi servera 1 hafta dişini sıkıp 60+ lvl olacaksın ondan sonra isterlerse bütün dinozorlarını evini patlatsınlar. 2-3 güne gene toparlıyosun.

Ek olarak genel anlamda bi tavsiye vereyim officiallarda ilk amaç ev yapmak olsun. bi adam görüyorum 8 tane dilo 2 tane trike tame etmiş evi barkı yok koşturuyo sağda solda. şimdi o adamın bütün dinozorlarını rahatça öldürebiliyorum çünkü saddle bile yok trikelarda. öldürsem adam oyuna sıfırdan başlamış gibi olacak. ama gidip tahta ev yapsa gelir birileri kapısını kırar içeri girer 3-5 chitin keratin alır gider ama ev hala duruyo. koy kapıyı devam et. baştaki hatayı bir kere yaptım ondan biliyorum. 4x5 tek katlı bi ev yapıp sonra sabahtan akşama dinozor tame ettim. 50+ dinozorum oldu 2 trex 5 carno 5-6 trike 3 stego 5 raptor 5 kaplan 1 bronto ve birsürü diğer mahluklardan. adamlar 2 tane 100+ trexle geldi bi ham yaptı dinozorlar seri seri geberdi. ev zaten ufak basit bişeydi oyüzden elde kaldı 0. busefer aynı serverda devasa bi base yaptım içinde sadece argentavis kaplan trike ve taşkıran dinodan var. bütün malzeme işimi onlar görüyo. ve evi metal yapmaya başladım bile. dinolar ölse gene tame ederim zaten düşük leveller ama sonuçta iş görüyo. evi patlatsalar evde bişey yok çünkü elime geçen malzemeyi eve harcıyorum direk. patlatsalarda kapıyı yerine koyar hiçbişey olmamış gibi rahatça devam edebilirim.

Yer seçimide önemli tabi. dağa ve denize yakın olmalı. benim serverda pek yer yoktu dağın biraz altına yaptım. kapımın önü metal kaynıyo. 2 adım atıyorum heryer metal. sürekli üstümde argentavisler uçuyo. 2 ok atıyorum kapımın önüne düşüyo rahatça tame edebiliyorum. zaten sürekli carnolar ve kaplanlar ziyaretime geliyo, genelde öldürüyorum. istesem rahatça bayıltır kapımın ağzında tame ederim. yer seçimi önemli. sahile kurarsanız evi sabahtan akşama kaplumbağa ve trike tame edersiniz ancak

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyunu yeni aldim oyun hakkinda hic bir bilgim yok,konuyu bir suredir ,takip ediyorum oyle hizlandirilmis serverlar yerine oyunu yavas yavas oynayabilecegim,gelisirkende milletle mucadele edebilecegim bir server ariyorum,server turk olursa daha iyi boyle bir server tavsiye edebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ikinci kez bi 20x e başladım artık tavsiye etmiyorum bu serverları. gidiyorum 15dk da 10 tane argentavis tame edip geliyorum sonra birileri geliyo ooo kardeş hayvanlar iyiymiş deyip öldürüyo. sonra gidiyorum tekrar tame ediyorum gelip gene öldürüyolar. sonra bende bunlara baskın yapayım diyorum adamların kaplanları öyle bi level atlamışki metal mızrağım kırılıyo öldüremiyorum dönüyorum. yani burda demek istediğim 20x lerde dinozorlarımı öldüryolar değil. 20x lerde herşeyin suyu çıkmış. 10 dk da 10 tane trex tame ediyosun, 1 saatte bunların levelini maxlıyosun ve ölümsüz oluyolar. hiçbi silah işlemiyo dinozorlara. aşırı dengesiz oluyo. officiallar veya 1x-3x unofficiallar iyidir. millet uzun sürdüğü için 5-10 lvl hayvanları tame ediyo. okla bile öldürüyosun gerekirse. nasıl mmorpglerde bir servera başlayıp level kasıyosun orda, bu oyunda böyle işte. girecen bi servera 1 hafta dişini sıkıp 60+ lvl olacaksın ondan sonra isterlerse bütün dinozorlarını evini patlatsınlar. 2-3 güne gene toparlıyosun.

Ek olarak genel anlamda bi tavsiye vereyim officiallarda ilk amaç ev yapmak olsun. bi adam görüyorum 8 tane dilo 2 tane trike tame etmiş evi barkı yok koşturuyo sağda solda. şimdi o adamın bütün dinozorlarını rahatça öldürebiliyorum çünkü saddle bile yok trikelarda. öldürsem adam oyuna sıfırdan başlamış gibi olacak. ama gidip tahta ev yapsa gelir birileri kapısını kırar içeri girer 3-5 chitin keratin alır gider ama ev hala duruyo. koy kapıyı devam et. baştaki hatayı bir kere yaptım ondan biliyorum. 4x5 tek katlı bi ev yapıp sonra sabahtan akşama dinozor tame ettim. 50+ dinozorum oldu 2 trex 5 carno 5-6 trike 3 stego 5 raptor 5 kaplan 1 bronto ve birsürü diğer mahluklardan. adamlar 2 tane 100+ trexle geldi bi ham yaptı dinozorlar seri seri geberdi. ev zaten ufak basit bişeydi oyüzden elde kaldı 0. busefer aynı serverda devasa bi base yaptım içinde sadece argentavis kaplan trike ve taşkıran dinodan var. bütün malzeme işimi onlar görüyo. ve evi metal yapmaya başladım bile. dinolar ölse gene tame ederim zaten düşük leveller ama sonuçta iş görüyo. evi patlatsalar evde bişey yok çünkü elime geçen malzemeyi eve harcıyorum direk. patlatsalarda kapıyı yerine koyar hiçbişey olmamış gibi rahatça devam edebilirim.

Yer seçimide önemli tabi. dağa ve denize yakın olmalı. benim serverda pek yer yoktu dağın biraz altına yaptım. kapımın önü metal kaynıyo. 2 adım atıyorum heryer metal. sürekli üstümde argentavisler uçuyo. 2 ok atıyorum kapımın önüne düşüyo rahatça tame edebiliyorum. zaten sürekli carnolar ve kaplanlar ziyaretime geliyo, genelde öldürüyorum. istesem rahatça bayıltır kapımın ağzında tame ederim. yer seçimi önemli. sahile kurarsanız evi sabahtan akşama kaplumbağa ve trike tame edersiniz ancak

Anladim oncelikle bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim.

X20 sunucularda dediginiz gibi bir mantiksizlik olusuyor.

Suanki oyun yapisiyla bu oyun hizlandirilinca mantik hatalari ortaya cikiyor.
    Heleki son seviye bir dinozor ile kolay kolay sirtin yere gelmiyor.

Oyundaki silahlarin hasari ile yusek seviye oyunculara ve dinazorlara hic hasar veremiyorsun.

Ping ve oyuncu durumu iyi seviyede olan bir offical tavsiye edebilirmisiniz peki.

• offical 227 deyiz 2 arkadaş oynuyoruz katilmak isteyen olursa pm atsın herkeze kapimiz açik şuan 17 lw im diğer Abi 13lw 3 trek bi dilo bi kaplumba birde pteradon yaptim treklere saddel yapip dağa gitmey planliyoruz 25 lw den sonrasi kolay olur gibi dediğim gibi offical bir sunucuda oynamak isteyenler pm atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufKalaz00 -- 2 Eylül 2015; 13:06:13 >
  • benim oynadığım unofficial 1x bi Türk serverıydı 0 ping vardı ama nitrado serverdı ve desteği berbattı. makinede arıza çıkmış 1 haftadır düzelmedi sanırsam herkes bıraktı. ben oynamıyorum o süredir. 20x lere bakıyodum işte o arada. official olarakta eu official 87 de biraz oynadım ama ilerleme kaydetmedim. eu olmasına rağmen ping oluyo. mesela 2 kişi birbirimize bir türlü yumruk atamıyoruz gecikmeden dolayı. ama tr serverlarında inanılmaz rahat vuruluyo hiçbir gecikme olmuyo. şuan 1x tr serverı olsa başlarımda yok öyle bi server maalesef. varsada sabahları 1 kişi akşamları 10 kişi online oluyo.

officiallarda pingi hissedeceğiniz durumlar hayvanlarla ve insanlarda yakın mesafeden savaştığınız durumlar. onun haricinde ping sıkıntı olmaz. misal trexle başka trexi ısırırken ikinizde sabitsiniz. pingde olsa sorun olmuyo. pingin faydası bana şu oldu. daha 5 lvlda aldım elime mızrağı çıktım dağa kaplan avladım döne döne. çünkü pingden kaplan bana hiç vuramıyo ben ise havaya vura vura kaplanı öldürüyorum.

buarada çok faydalı bi bilgi vereyim. bende redditte okudum. c ye basıp eğilince raptorlar size vuramıyo. yani 1 levelde bi raptoru eğilip yumruklayarak bayıltıp daha sonra öldürebilirsiniz. ya da tame edebilirsiniz. varsa metal mızrağınız. alpha raptoruda eğilip öldürene kadar mızraklayabilirsiniz.

bi servera yeni başladığınızda biraz dilenin güzel eşyalar veriyo millet. gittim birinden metal kazma metal mızrak metal balta aldım bu şekilde. hemde güçlü baltaydı balta. yeşildi adı sona eğile eğile 100+ lvl raptor öldürün gelsin levellar.

• Oyuna bir aksam bakabildim ondada direkt oyuna bakayim diye serverlara hic dikkat etmedim ama 80 den asagi ping yok,alman serverlarindada durum aynimidir?

• Hocam Raptor Olayini Şimdi Deniyorum Umarim Olur Çok İşime Yarar
  • YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    ben denedim gerçektende oldu. 1 levelda ne sapan nede tranq arrow kullanmadan rahatça yumruklayarak bayıltıalbiliyo. tabi 1 lvlda bayıltmak çokta işe yaramaz. benim önerdiğim şey önce bi kıyafet balta kazma yapın ardından ateş yakıp et pişirin. deri suluktan yapın. sonra o işlere kalkışırsınız. şahsen ben dilene dilene 1 levelda milletten metal zırh metal kazma balta mızrak crossbow tranq ok normal ok vs. bi dünya eşya aldım ama soğuktan açlıktan susuzluktan öldüm cesedimede tekrar gidip ulaşamadım çünkü her defasında acıktım susadım yolda öldüm.
  • elimde cooked prime meat var bunu nasil jerky e cevirecegim ?
  • preserving binin içine spark powder, oil, ve pişmiş prime meat koyarak. ancak çok yavaş oluyo. kibble için soruyosan ve çok yumurtan varsa birsürü preserving bin gerekebilir.

preserving bin ilkel buzdolabı görevi görüyo. içine spark powder koyunca çiğ et te kolay kolay bozulmuyo içinde. oil ise etleri jerkye çevirmek için yanına koyuluyo.
  • Directx 12 hala gelmedimi ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.