Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şu anda bedava indirip deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Hocam şu anda bedava indirip deneyebilirsiniz.

Ekran kartım garantide şuan Uğursuz H1Z1'i indirdiğim denediğim gün oldu
  • anypeopl.. kullanıcısına yanıt
    Biz de Kekolar kabilesi olarak PVP 406. serverda oynuyoruz. Bekleriz
  • Dx 12 geldimi pek takip edemiyorum oyunu evde degilim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba beyler Yaş:17 240 saat oynama var oynadiğim abi nişanlandığı için bayadir gelemiyor bu yüzden offical bir serverde oynayan veya oynamayı düşu nun varsa eklesin (yusufkalaz) ts felan sorun değil kurulur şimdiden herkeze iyi oyunlar

• hocam verilen tarih cuma günü fakat Türkiye saati ile arasında 8 saat gibi bir fark var. Tam çıkışı büyük olasılıkla cumartesi sabah ya da öğleyi bulur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

hocam verilen tarih cuma günü fakat Türkiye saati ile arasında 8 saat gibi bir fark var. Tam çıkışı büyük olasılıkla cumartesi sabah ya da öğleyi bulur herhalde

Tesekkurler bilgilendirme icin

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Meraba beyler Yaş:17 240 saat oynama var oynadiğim abi nişanlandığı için bayadir gelemiyor bu yüzden offical bir serverde oynayan veya oynamayı düşu nun varsa eklesin (yusufkalaz) ts felan sorun değil kurulur şimdiden herkeze iyi oyunlar

official bir sunucuda başlamayı düşünüyorum ben de
  • EU Official 406. Servera (PVP) bekleriz.
  • Hocam şimdi sıfırdan sizin uraşıp yaptınız şeylere ortak olmak hoş olmaz ama teşekürler yinede

• Çatıyı açık unutmak büyük sıkıntı artık ufak merdiven kapılarını da açıyorsa iş çığırından çıkacak

• 492mb lik bi guncelleme geldi
  • Tam da beklediğim gibi DX12 yaması ileri bir tarihe ertelendi...

Açıklama yapıldı, bazı sorunlar çıkmış nvidia ve amd ile irtibata geçilmiş. Bu vesile ile bir hafyalık süre daha gerekliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 29 Ağustos 2015; 8:36:28 >
  • Selam millet bu oyunda hikaye modu da bulunacak mi yoksa sadece multiplayer mi bilgisi olanlar beni aydinlatsin lutfen. Oyunun konusunu begendim hikaye modu olsa super olurdu.

• arkadaşlar ücretsizken deniyeyim dedim oyunuda beğenirsem alırım dedim ama bir kere girebilrdim oyuna yükleme bölümünde çok bekletiyor bu oyun hep böylemi bendemi sıkıntı var
  • bosa imdirmeyin gordugum en cop oyun bu.super mario oynayin daha iyi.

• Hocam bu maymunla kapilari nasil açtiriyoruz?

• YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz deneyemedim, vaktim yoktu pek, ama videodan izlediğim kadarıyla çatısı açık bir yere attınız mı kendi açıyor. E tuşu fırlatma olması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 30 Ağustos 2015; 2:12:43 >
  • Ben denedim ama pek başarılı olmadi hangi ayarlari yapmaliyiz acaba bir bilginiz olursa paylaşırsanız güzel olur :)

• 2-3 günlüğüne gittim yine geldiğimde yine 500mb patch...
    Oyun daha alfa diye korkmuştum alırken fakat adamlar iyi çalışıyorlar.Bu gidişle güncellemeler oyunun ana dosyaları kadar yer kaplayacak
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.