Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
157.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 8.1 de 40 fps altı görmüyordu w10 da 20 zor görüyor sizce neden ??

Driver:353.62

Orijinalden alıntı: DHBSC55

sisteminin sende kaldıracagını biliyosun ama yinede soruyorsun. epicde oynaymassın fakat high da akıcı oynarsın.

Yalnız kaldırır mı diye sormadım hocam bir oyunu 15-20 fps arası oynamak var 30fps ve üzeri oynamak var. Bana göre akıcı şekilde oynamak için 30 üzeri şart.Herkes performans sorunlarından vs şikayet etmiş ondan dolayı sordum akıcı olarak oynayıp oynayamayabileceğimi .
    Ryzen 5 5600x - Arctic Liquid Freezer II 240 - MSI MAG X570 Tomahawk Wifi - G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz CL16 2x8GB - XFX Merc 319 RX 6900 XT Limited Black - XPG 8200 Pro 1TB + 256 GB M.2 - FSP Aurum PT 1000W - CM H500 ARGB - LG 27GL850-B
  • Arkadaslar gtx560 Ti..core 2 quad ve 6gb ram ile nasıl fps alabilirim ? Suan iniyor bu server meselelerini bilmiyorum ama katılmak isterim aranıza
    RTX 4090 - 9800x3d - MSI x870 Tomahawk- 64gb 6000mhz cl30 ram - Arctic Liquid Freezer III 420mm - 1300 watt MSI MEG AI1300P PSU
  • Arkadaşlar bende oyunu dün aldım, izlediğim bir video sayesinde fps i arttırdım bir kod ile. Şimdi ise birlikte oynayacak arkadaşlar arıyorum, normal serverlarda. İlgilenen varsa yazsın lütfen, oyun tek kişi çok zor ve yorucu.
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  • Bugün ki turnuva da hiç türk takımı yok mu?

http://www.twitch.tv/survivetheark

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemID12055

i3 330m 1gb 5730ati 4gb ram le oynayamam değil mi arkadaşlar:)

acil bi cevap verseniz ona göre alıcam şuan arkadaşlar
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  • MemID12055 kullanıcısına yanıt
    5730 da oynaman çok zor kardes herseyi low yapsanda 10 fps den fazla alamassın. 6850 var bende fullhd de meidumda 30 fps civarı oynuyorum ara ara 30 un altına düsüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

5730 da oynaman çok zor kardes herseyi low yapsanda 10 fps den fazla alamassın. 6850 var bende fullhd de meidumda 30 fps civarı oynuyorum ara ara 30 un altına düsüyor.

ekran kartından çok işlemci sıkıntı çıkarır gibi zaten. pc laptop ayrıca mobil yani vga cpu vs.v.s...bi gta5 yüklemiştim işlemci afalladı:P ama merakım şu ki çalıştırma koduyla dx10 olarak oyun başlatıldığında performansı 25 fps civarında olur mu diyeydi. yoksa gtx980 le bile 30 fps alıyor oyun:P
  • Arkadaşlar oyunun optimizasyonu epic de vs. sıkıntı elbet fakat şöyle birşey var bazı kodlar ile hafif görüntüden ödün vererek 60 fps de oynuyorum ben şuanda. Buraya yazıyorum sizlerde kullanın arkadaşlar.

İlk önce steam - kütüphane - ark evolved sağ klik - özellikler - çalıştırma seçeneklerini ayarla ya tıklayın. Oraya şu kodu yapıştırın arkadaşlar ( -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory ) parantezler yok tireden itibaren.

İlk işlemi yaptıktan sonra oyuna girin normal olarak. İsterseniz gökyüzü efektini kapatip giriniz. Bir servera bağlanın. Ardından karakter doğduğunda konsola (tab tuşu ile açılıyor) r.ScreenPercentage 70 yazınız.

Bundan sonrasından 45-50 fpsdan aşağı almaz en kötü pc bile. İyi oyunlar dilerim.

Orijinalden alıntı: Sa****r

Arkadaşlar oyunun optimizasyonu epic de vs. sıkıntı elbet fakat şöyle birşey var bazı kodlar ile hafif görüntüden ödün vererek 60 fps de oynuyorum ben şuanda. Buraya yazıyorum sizlerde kullanın arkadaşlar.

İlk önce steam - kütüphane - ark evolved sağ klik - özellikler - çalıştırma seçeneklerini ayarla ya tıklayın. Oraya şu kodu yapıştırın arkadaşlar ( -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory ) parantezler yok tireden itibaren.

İlk işlemi yaptıktan sonra oyuna girin normal olarak. İsterseniz gökyüzü efektini kapatip giriniz. Bir servera bağlanın. Ardından karakter doğduğunda konsola (tab tuşu ile açılıyor) r.ScreenPercentage 70 yazınız.

Bundan sonrasından 45-50 fpsdan aşağı almaz en kötü pc bile. İyi oyunlar dilerim.

Sistemin nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: Sa****r

Arkadaşlar oyunun optimizasyonu epic de vs. sıkıntı elbet fakat şöyle birşey var bazı kodlar ile hafif görüntüden ödün vererek 60 fps de oynuyorum ben şuanda. Buraya yazıyorum sizlerde kullanın arkadaşlar.

Sistemin nedir ?

i7 işlemci - 8 gb ram - gtx850M 4gb ekran kartı

• 8 gb ram amd işlemci 3.5 ghz 2 gb 64 bit ekran kartı kaç fps alırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Survival türünde daha önce hiç bir oyun oynamadım. Sevip sevmediğimi bilmiyorum türü, sizce alsam riske girmiş olur muyum

Risk derken?

Sonuçta iade edebiliyorsun.

Orijinalden alıntı: noiretblanc

8 gb ram amd işlemci 3.5 ghz 2 gb 64 bit ekran kartı kaç fps alırım ?

ram ve işlemcin sayesinde grafikleri düsürüp yukarıda verdiğim işlemleri uygularsan 30 un üstünde fps alırsın rahatlıkla fakat pc amd işlemci nedeniyle ısınacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahanOnur -- 2 Ağustos 2015; 1:17:19 >
  • Arkadaslar oyunun singleplayeri ile multiplayerinin sistemleri aynı mi? Yani multisini izledim biraz hoşuma gitti ama single oynamak istiyorum yine level sistemi ile ilerleyerek mi gidiyoruz? Öldün bitti oyun survivallarindan sıkıldım bunu deneyim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.