Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.009
Cevap
204
Favori
128.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi üstad,

    Benim bilgisayarda sıkıntı var. %90 ihtimalle gpu olduğunu düşünüyorum. Emin olmadan da göndermek istemiyorum. Çünkü her zaman yapmıyor.

    Bu yüzden, az çok anlatayım ve sizin talimatlarınızı dinleyim dedim.

    Ekran kartım 1080ti gigabyte aorus xtreme. Arada bir sağdaki güç girişinin üstündeki led yanıp sönüyor. Bununla beraber bazen oyunda bazen chrome da gezerken bir anda görüntü gidip no signal diyor ve gpu fanları maximum da dönüyor. Ayrıca bu led yanan soketi sallayınca her zaman olmamakla birlikte aynı hatayı alıyorum. Şuan bu ekran kartını arkadaşım kullanıyor. 1 haftadır sıkıntı yaşamıyor bende onun kartı ile henüz bir problem yaşamadım.
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı mutlu haftasonları dileriz.
  • Merhaba Asus M5A97 R2.0 kartım arızalandı. PC uyku moduna geçtikten sonra bir daha açılmadı. (Görüntü alamadım.) Açıyorum, fanlar çalışıyor işlemci ısınıyor fakat görüntü alamıyorum. Kart düğme üzerinden tekrar kapanıyor.
  • Tüm mesajlara dönüş yapıldı iyi günler dileriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Elimde r7 240 4gb ekran kartı var. Ekran kartı sürekli wattman hatası veriyor ve ekran kararıp gidiyor. Yazılımsal bütün çözüm yöntemlerini denedim olmadı. Farklı bilgisayarlarda ve işletim sistemlerinde de aynı hatayı yapıyor. Sorun büyük ihtimal donanımsal. Bu sorunun tamiri mümkün oluyor mu acaba, bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: securry

    Merhaba.
    Elimde r7 240 4gb ekran kartı var. Ekran kartı sürekli wattman hatası veriyor ve ekran kararıp gidiyor. Yazılımsal bütün çözüm yöntemlerini denedim olmadı. Farklı bilgisayarlarda ve işletim sistemlerinde de aynı hatayı yapıyor. Sorun büyük ihtimal donanımsal. Bu sorunun tamiri mümkün oluyor mu acaba, bilgi verebilir misiniz?
    aynı sorunu rx580 de yaşıyorum ekran kartı yük altında power konusunda bir sıkıntısı var ama çözemedim var mı öneriniz
  • Konunun ilk 5 sayfasından sonra direk sonlara geldim. Allah işini gücünü rast getirsin hocam. Belli ki işinin hakkını vererek yapan birisin ve yanında öyle insanlar toplamışsın ki insanlar övgüyle bahsediyor. Müsait olduğunda bende HD7870 pcs ez kartımı göndereceğim sana.
    Kötü konuşanları görmezden gel herkes işine geldiği gibi bakar olaya insan olamayan ne hastalıktan sağlıktan anlar ne mecburi durumlardan. Allah a emanetsin hayırlı kazançlar vesselam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada böyle çürükler çıkar. Mesajları görmezden gelirsin olur biter usta. Hayırlı işler
  • Merhabalar tüm mesajlara dönüş yapıldı,mesajlarınız için teşekkür ederiz mutlu haftalar dileriz.
  • MadTR kullanıcısına yanıt
    Bende çözemedim sorunu. Ne yapsam fayda etmedi.
  • Ben de gönderdim İzmir' den bir LGA 775 kart (ASUS P5Q DELUXE). 14 Aralıkta teslim aldılar. Ben arayana kadar bayağı bir süre hiç ses soluk çıkmadı. Göndermeden önce dükkan taşıdıklarını okudum. Kartın yanında da not olarak yazdım zaten acelem yok sıkıştırmakta istemiyorum dedim kendilerine. Malum halden anlamak lazım. Ara ara mesaj yazdım ama sanırım bayağı bir yoğunlukları var cevap alamadım. Anca telefonla ulaşabildim. Ben de yaptım bir süre onlarınkine benzer işler az çok durumlarını tahmin edebiliyorum. Ama her müşteride bir değil işte. Halden anlamayanlar çıkabiliyor. Ne diyelim Allah kolaylık versin, sabır ve güç versin gönderilen kartların turşusunu kuracak değiller ya. Ben de dahil olmak üzere sırayla kart vb. sahiplerine ulaşırlar herhalde.
  • Herkese merhabalar aralıksız olarak çalışmaya devam ediyoruz çok az bir yoğunluk kaldı diyebilirm son 150 üründen sonra 1-5 iş gününe tekrar dönüp genel olarakta 3 iş gününde teslimlerimiz devam edecek,bu süreç içerisinde bizleri anlayışla karşıladığınız için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
  • Hocam stajyer aliminiz varmıdır şartlarınız nelerdir hayırlı işler hayırlı aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasin
  • Merhabalar tüm mesajlara geri dönüş sağladık,onarımları tamamlanan kartların kargo çıkışı sağlandı,özellikle belirtmek istedim p5q 775 bir anakart vardı müşterimiz buradan da mesaj atmıştı çok sevdiğim bir karttır çok uğraştık olsun diye ama yapamadık tüm işlemler devam ediyor mutlu günler dileriz.
  • Oğluma aldığımız MSI gp62m 7rex leopard pro laptop vardı. Haftasonu Yalova da yeğenim termal macun sürmek için kapağı açtı, kendisi eskiden pc tamircisi ve şimdi yazılımcı olduğu için tecrübelidir. Ancak nasıl olduysa tekrar kapağını kapattığımızda laptop açılmadı. Işık vs, ses yok. Pille de çalışmıyor.
    Hafta içi bizim İkitelli de bir tamirci ye verdim. Bugün geri dönüş yaptı.
    Ana kartta kısa devre olduğunu, anakartın piyasada satılmadığını, bu nedenle chipset değişeceğini, ayrıca power Jack ya, da set orayı anlamadım değişeceğini belirtti.
    Ancak istediği ücret, biraz irkilmeme neden oldu.
    Bir ustanın emeğinin karşılığının ne olduğunu biliyorum, ancak, istenen fiyatın da, bence yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Bu nedenle sizden ortalama fiyat ya, da hocsm en extrem arıza, şu, en yüksek fiyst şu gibi bir bilgi almam mümkün ise, karar vermek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar tüm mesajlara dönüş yapıldı hayırlı cumalar dileriz.
  • Bana geri donus yapmadiniz hocam ben sizide anliyorum ozgur bey ilede konustum carsamba arayin dediniz aradim soket hala elimizde yok dedini 1 haftadan fazla oldu ben öğrenciyim hani gercekten derslere girmekde zorlaniyorum hani bir an once yapilirsa iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanaxka0 -- 8 Ocak 2021; 16:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, elimde macbook 2011 pro late var. Ekran kartında dolayı %99 oyuna girerken ekranda çizgiler oluyor, günlük kullanımda sorun yok. İşlemi reballing olarak mı yapıyorsunuz? Fiyat ve kargo ücretini de yazabilirseniz özelden sevinirim. Olmadığı durumda herhangi bir ücret ödüyor muyuz?
  • kanaxka0 K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar buradan yazılan mesajlara geri dönüş yapıldı yazıyoruz ürününüz sırası gelince bilgi vereceğiz
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.