Şimdi Ara

[ARIZALI ] MSI Z370 Gaming PRO Carbon AC LGA 1151 Soket [ Yetkili Servis Kontrollü ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [ARIZALI ] MSI Z370 Gaming PRO Carbon AC LGA 1151 Soket [ Yetkili Servis Kontrollü ]

MSI Z370 Gaming PRO Carbon AC LGA 1151 Soket Anakart 

Merhaba Ürün Arızalı Görüntü alamıyorum.

Yetkili servis gönderdim servis point kırmızı ile işaretli yerlerin tamir olması gerektiğini söyledi fazla fiyat verince yaptırmadım msi z370 egde pro üst düzey anakart çalışmıyor tamir ederim diyen ettirebilirim diyen alabilir aynası da mevcut uzay kasa kullanırken cam açık unutmuşum eve geldim PC çalışmıyor nemlenmiş biraz hava yağışlı hafiften ıslanmış diğer parçalar çalıştı anakart çalışmadı bende yenisini almıştım .

Yetkili Servis Servis Point Kırmızı ile işaretlediği ok şeklinde yerlerde sorun olduğunu söyledi tamirden anlayan için işine yarayacak bir ürün .

Üzerinde 4 adet kırmızı ok var arızalı kısımları olarak işaretlenmiş.

Faturası Mevcut . Garantisi bitti. Kutusu yok . Alıcısına hayırlı olsun.

Fiyat : 350TL

[ARIZALI  ] MSI Z370 Gaming PRO Carbon AC LGA 1151 Soket [ Yetkili Servis Kontrollü ]

[ARIZALI  ] MSI Z370 Gaming PRO Carbon AC LGA 1151 Soket [ Yetkili Servis Kontrollü ]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Şanlıurfa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• merhaba,kaç fiyat çıkardığınıda söyleseydiniz hocam ? ve imkanınız varsa olabildiğince hızlı yaptırın öyle satın,bu şekilde alan kişi sayısı 1-2 kişi olur,rulet gibi birşey bu çünkü, bugün 1000 tl dedilerse yarın 2000 oluyor,bendede böyle x470 anakart vardı 5-6 yerinde sıkıntı vardı ve garantisi bitik idi, 600 tl fiyat vermiş asus servis, 4-5 gün sonra arayıp sorduğumda 1.400 tl para istediler,wpde resim yolladınız fiyat 600dü dedim,günlük değişiyor bizlik birşey değil demişlerdi, bende odada dekor olarak koydum kenara.

• Novicius nickli arkadaşımıza hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.