Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.215
Cevap
39
Favori
159.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 4 ay önce aldığım seagate freagent 1 tb harici diskim durduğu yerde bozuldu. elektiriğe taktığımda makinenin ışığı yanmıyor ama içinden bip bip diye ses geliyor. değişime göndermeyi düşündüm ve bu konuyu buldum. yalnızca Seagate Part Number konusunda bir endişem var benim yazdığım part numberı değişiyor. part number benimki misal 345chja-500 yazıyorum onaylandıktan sonra 345chja-570 olarak görünüyor bu tarz bir şey yaşayan varmı bu part number yazdığınızdan farklı olarakmı görünüyor onaydan sonraki aşamada.

Diye mesaj geldi. Alındı oluyor sanırım
    Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDeWRoX

Benim gönderdiğim ürün 75 euro fiyatını geçiyor. Gümrükte sorun çıkarırılarmı yada bir ücret talep edelermi ?

Ürün arızalı olduğu için herhangi bir bedel geçmiyor. 10 gün kadar önce gönderdim ve hiçbir yerde ücret geçmiyordu.
  • Ürünüm DHL ile kargoya verilmiş sanırım sayfada sevk edildi yazıyor. Nakliye bölümündede 3 Temmuzda DHL express ile gönderildi yazıyor. İzleme numarasında TBD yazıyor şu anda dün gönderildmiş mailimi kontrol ettim. Takip numarası gelmemiş. geçmi geliyor acaba ?
    Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü...
  • Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 12:08

Allah bir kulunu sevindirmek için önce birşeyini kaybettirir sonra buldururmuş. 3 aydır kullanmıyordum zaten yenisi gelirse harika olur.
  • 10.Gün sonunda Yeni Harddiskim elime ulaştı. Sıfır kutusunda göndermişler. Bu saatten sonra seagate ten başka firmadan alışveriş yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 6 Temmuz 2012; 16:42:07 >

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Arızalı 2 TB Saegate var elimde, Seagate e göndermek istiyorum online işlemlerden illa üye mi olmak gerekiyor?

hayır illa üye olmak gerekmiyor.

sadece verilen işlemleri adım adım takip edin. üyelik kısmı yerine k.adı nızı ve şifrenizi yazarısnız ve e posta adresinizi

o şekilde sıkıntı olmaz. 10-15 gun içinde de gelir hdd

Orijinalden alıntı: ShaDeWRoX

10.Gün sonunda Yeni Harddiskim elime ulaştı. Sıfır kutusunda göndermişler. Bu saatten sonra seagate ten başka firmadan alışveriş yapmam

bende size dedim kendim sizden telefon no istedim 3. hard diskde ama ii ki de almısım.

Kargo da sıkıntı cıkmıs. ellerine ulasmıs ama bir koseye kaldırıp atmıslar urunu . 3. hdd eksiksiz gitse bende bu gun teslim alcaktım ank oldugum için çarşambaya kaldı yine ^^

uzun sürdü 3. sefer gonderdiğim hdd alma geliyor yolda ist e varmış ankara ve ankaradan dağıtıma ve bolgem e farklı kargo dagıtım yaptıgı için çarşambaya anca gelir 3.

Sevindim sizin adınıza . Şu an Fiyat - performans olarak da W.d yi geçmiş durumda. zaten samsung u bünyesine kattı .

onun için şu ara seagate den şaşmamak lazım.

ama w.d nin caiver black serisine ne yapsa ne etse o fiyata o kalitede cıkaramadı henüz.

momentus xt cıkardı o da fiyat yüksek.

neyse 1.5 yıl onceki gibi 2 tb lar 100 TL - 120 tl olur da 1-2 arşiv lik hdd alırız inş. yksa 500 gb arızalı disk bulup seagate den sıfır almaya devam

• Arkadaşlar siteden gerekli yerleri doldurdum, Kargoyu İSTANBUL'a mı göndereceğiz direk HOLLANDA'ya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 6 Temmuz 2012; 19:22:54 >

Arkadaşlar siteden gerekli yerleri doldurdum, Kargoyu İSTANBUL'a mı göndereceğiz direk HOLLANDA'ya mı?

Kesinlikle İSTANBUL

hollandaya gönderirsen Gümrük de ücret fln alabiliyorlar

2. seçenek olan İSTANBUL sefakoy e göndereceksin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

quote:

Arkadaşlar siteden gerekli yerleri doldurdum, Kargoyu İSTANBUL'a mı göndereceğiz direk HOLLANDA'ya mı?

Kesinlikle İSTANBUL

hollandaya gönderirsen Gümrük de ücret fln alabiliyorlar

2. seçenek olan İSTANBUL sefakoy e göndereceksin kardeş

Saol kardeş.

http://www.dhl.com.tr/content/tr/tr/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=4901539392%0D%0A

edit: ürün elime ulaştı birader şaka yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antu007 -- 15 Temmuz 2012; 18:55:44 >

• 2 TB Bozuk Seagate Hdd yi Siteden gerekli formu doldurdum Başvuru Formu oluşturuldu,göndereceğim adresi aldım, ama henüz göndermedim,HDD den tık yok yani hiç çalışmıyor, ben Forma SEATOOLS TEST CODE'a CA99C4AC yani SEATOOLS HDD yi görmüyor dedim, sizce sıkıntı olabilir mi? Tekrar Form oluşturarak C5C898A2 (Dead drive) yazıp ardından mı göndereyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 11 Temmuz 2012; 17:42:57 >
  • MERHABA SEAGATEYE DAHA ÖNCEDEN ARIZALI HDD GÖNDERMİŞTİM ANCAK YENİ BİR DÜZENLEME GETİRMİŞ V EİSTANBULDAKİ UPS TOPLAMA MERKEZİNE DEĞİLDE DİREK HOLLANDAYA GÖNDERİLMESİNİ İSTİYORLAR HDD NİN BU İŞLEMLER ÇOK AGIR MASRAFLARA MAGLOLACAK DETAYLI BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.