Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Arızalı) Corsair HX650W Modüler PSU / 100 TL Satın Al 27 Mart 2021 22:01 1 1 (Arızalı) Corsair HX650W Modüler PSU / 100 TL Corsair HX650W modüler PSU arızalı şekilde satılıktır. Arızasının ne olduğunu bilmiyorum. Güç verince sigorta atıyor. Muhtemelen kısa devre var. Yanındaki modüler kabloları ve çantası mevcuttur. Daha önce tamir görmedi. İçini ben açtım, kurcalama vs yapmadım, gözle yanan şişen bir parça varmı diye kontrol ettim. Ama anormal bir görüntü olmadığını görünce geri kapattım. Bu şekilde satılıktır. Fiyat: 100 TL.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Cooler Master 650W / High Power 600W (Arızalı) (ALINIK) Seagate Mobile HDD 2 TB Slim 2.5" Bad sectorlu/Sağlığı Düşük Disk (Satılık) Eski Anakart / İşlemci / Ram / Ekran Kartı Vs.. Laptoptan Çıkma Batarya (3 Adet) + İki Adet Panel (30 Pin LP156WF4-SPH1 / 40 Pin B156XTN02.1)