Şimdi Ara

Arizali 6870 ekran karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ekran kartim bizuldu. 6870 kutulu herhangi yanma vs yok. Mesas atip sorularinizi sorabilirsiniz.

Ekrana hic goruntu gelmiyor. Ilkte geliodu iki tane mavi cizgi oluodu. Bida deniyim dedim goruntu gelmedi.

Ayrica arkadaslar bugun 1050ti aldim pcye taktim. 3 sn sonra psu patladi. Psu tamir oluyormu deneyimi olanlar yardim ederse duacisi olurum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş senin iş bahsız bedeviye dönmüş. GPU-PSU yakmışşsın ikisinide. Ekran kartını fırınlama yapıyorlar ama şansına düzelirmi düzelmez mi bilmem. Ama düzelsede uzun ömürlü olurmu oda şansına. PSU tamiri eğer giriş ünitesinde ise yapabiliyorlar ama kaliteli bir psu değilse yaptırma o paraya ikinci el temiz psu al.

Geçmiş olsun bedevi kardeş
  • PSU kaç W ve markası ne? Yanlış kablo falan mı taktın acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    thermaltake 600w.

yanlış takmadım zaten ekran kartı direk takılıo. arkdaşın ekran kartını takmıştım, ekran kartımı bouzk die test ettimde o açılmıştı. bunu taktım psu patladı, yeni psu aldım taktım pcde sorun yok zaten, nasip kısmet diyelim.

• cesiaga kullanıcısına yanıt
    psu tamamen bahsızlığa aslında ekran kartındada pek oyun oynamıyordum aslında. temizledim ekran kartını ondada herhangi bir yanma vs gözükmüyordu nese tamir olursa bakcaz artık:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.