mrb takıldımı senin philips memnunmusun? çok sesi varmı? filtre ücretlerini sordunmu? |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (153. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba az önce Teslim edildi hocam yarın montaj edilecek..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seninde uzun sürdü bayağa teslimatı kargo yoğun herhalde:) güzel görünüyor deneyimlerini yazarsın foruma.
filtrelerin değişim ücretini sordunmu ? membran nekadar karbon nekadar diye onları bir sor derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2025; 21:17:48 > -
Kader anı 😂 ben de merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllık değişen 1250 tl 3 yılda bir değişeni sormadım 😀
Kargo dan almadım direk İhlastan aldım elden taksit için
sende tam can alıcı kısmı sormamışsın membran tuzludur zaten
1 yılda değişen karbon.
-
İyi bari fena değil hocam senelik olan içim konuşuyorum , 3 bin civarı bir fiyat bekliyorum , göz korkutmamak adına 2500 desinler hadi , gelir giderken aklınızda bulunsun hocam ya da yarın montajda geldiklerinde onu da sorar mısınız 🙈
Kesinlikle soracağım hocam
Merhaba ,
buradaki terimler bana çok yabancı. kaliteli su alkali su içmek istiyorum.
nereden hangi ürün satın almalıyım ? fiyat önemli değil.
yaşadığım yer denizli.
-
İlk sayfadaki öneriler kısmını gözden geçirebilirsiniz .
Merhaba kurulum sağlandı ilk kez kuruldu muhtemelen İstanbul'da 😃 filtre fiyatlarını onlrda bilmiyor İhlas yetkili servisi yaptı kurulumu. Cihaz hemen yıkama yaptı ve 4 dakika akıtma sonrası ölçümü yaptık....
Benim çeşme 204 çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Su buz gibi akıyor dinlenmediği için ve tadı çok beğendim resmen çamurumsu sumak bir su içiyormuşum...
Hayırlı olsun değer iyi 14 se zamanla dahada düşebilir karbonlar oturur tadıda daha iyi olur.
4dk cihaz oto mi yaptı yıkamayı?
-
Aynen otomatik yaptı ve nornalde 30 dk boşa akıtın deniyor ya , onu bile beklemeden çıkan değer. Senin attığın linkten görerek ve sonrası araştırarak aldım cihaz on numara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 1 Şubat 2025; 16:24:3 >
sesi çok varmı? birde hiç üstünde aquaporin yazan birşey okudunmu?
suyun akışı depoya göre daha tazikli gibi zaten iyi yani, memniyet iyi olursa 10. senemde bende direk akışlıya geçerim.
-
Dışarda ses var ama tezgah kapanınca rahatsız etmiyor, üstünde öyle yazı görmedim
Hocam teşekkür ederim detaylar için . Ara ara bir bardak aldığınız sudaki tds değerini de paylaşırsanız çok memnun oluruz 🙈 atıyorum bir saat cihaz çalışmadı , gittiniz bir bardak su aldınız , o sudaki değerden bahsediyorum . Elzem değil ama aklınıza gelirse sevinirim . Güle güle kullanın 😀
Tamam hocam Amazondan alayım cihazı ölçerim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X