|
Merhaba arkadaşlar forumda yıllar önce şöyle bir konu açılmış youtube aramalarına bakarsanız milyonlarca insanın bu atık su sorunundan muzdarip olduğunu görebilirsiniz, gerçekten suyun parasında değilim ancak 1 e 5 hatta abzen 1 /10 gibi çıkan atık ancak temiz kullanılabilir bir suyun lağıma gitmesine gönlüm razı değil su gibi değerli bir kaynak boşa israf olmamalı Konu şurda : https://forum.donanimhaber.com/ev-tipi-su-aritma-sistemleri-atik-su-degerlendirme-projesi--97922891 Mesala ben damlalama sulama sisteminde bu suyun kullanılabileceğini düşünüyorum, hatta amerikalılar suyu depolayıp mutfakta ikinci bir çeşmeye vererek bu suyu temizlikte de kullanıyorlar yaptığım araştırmada bunuda gördüm çinde de böyle bir tek bizde bu su lağıma veriliyor gerçekten inanılmaz??? Şimdi ben olayın mantığını anladım ancak araştırma yaptığımda şamandıralı sensörleri satın almak istediğimde açıklama kısmında röle veya kontaktör olması gerekğir gibi ibareler var. Benim bu projeyi yapacak teknik yeterliliğim yok acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Özellikle bağlantılar konusunda, bu projede Arduino kullanılmamış kod yazma derdi yok gayet basit... Linkteki konuda açıklaması yetersiz kalmış durumlar hakkında açıklayıcı bilgi verebilecek teknik yeterliliğe sahip arkadaşlar varsa konu hakkında bizleri aydınlatırsanız gerçekten belkide hem milyonların sorununa çözüm bulunabilir hem de su gibi yaşam kaynağı değerli maddeyi israf etmemiş oluruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyoner_2006 -- 5 Ağustos 2023; 3:56:43 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler