Şimdi Ara

arınıza n61ja ile katıldım bazı sorularım olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus a geçişim kötü oldu ekranda 1 adet ölü piksel var çok şükürki ekranın en altında değişim olmuyomuş asus yetkililerini aradım aynı yerde 3 farklı yerlerde 5 adet olması gerekliymiş neyse sorun değil bazı sorularım olucak laptopda sık sık ara il 50 sn de bir jak jak diye ses geliyo dinledim yada dwd rw den yada diskten geliyo sizlerde varmı bu ve laoptopla beraber gelen cd ne işe yarıyo recover diskte mevcut değilmi.
    i5 -430m
    ati 5730
    4 gb ddr3 1066
    320 disk
    16 led ekran
    saygılarımla.

• Ya koskaca konumuz var . Lütfen biraz araştırın. Hemen hazıra konuyorsunuz. Kaç kez cevaplandı bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 10 Haziran 2010; 21:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Ya koskaca konumuz var . Lütfen biraz araştırın. Hemen hazıra konuyorsunuz. Kaç kez cevaplandı bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm

ayv niye kızıyosunki hazıra konmak istemem tabiki araştırim dedim ama o topic cok uzun eğer yardım yazarsam genelde görünmez arka sayfalara düştüğü için buraya yazdım ayıp sana

• Acaba denedim ni sormayı ? Bir tane bile cevaplanmayan sorun yok. Ayrıca bir göz atmış olsaydın son sayfada bu konunun olduğunu görürsün..... Ayıplık birşey yok. Boş yere araştırmadan konu açmak hoş değil..... Bir dene bakalım o konuda sormayı değilmiiii.....
  • quote:

Acaba denedim ni sormayı ? Bir tane bile cevaplanmayan sorun yok. Ayrıca bir göz atmış olsaydın son sayfada bu konunun olduğunu görürsün..... Ayıplık birşey yok. Boş yere araştırmadan konu açmak hoş değil..... Bir dene bakalım o konuda sormayı değilmiiii.....

evet baktım sayeden bağırdın için ama maleseft bu kranik sorunlar yakamı bırakmadı gitti tj75 i fan sesi yüzünden aynı zamanda dvd si bozuldu diye değiştirdim ve aynısını almadım kronik sorunları var diye ama maleseft bundada başka bi sorun var tak tak harddisk bu ne ya kafayı yedirtiyo bana bu ses 1870 5 taksite aldım topicte bakıyorum 1500 aynı yerden vatandan alanlar var bu da bana hepten kafayı yedirtirdi

• o bir sorun değil. hadiskin okuma sesi.normal yaniii. çok rahatsız olursan 7200 rpm lik hard disk ile upgrade eder bilgisayarın hızının iyice tadını çıkartırsın. ama o ses herkeste var ve nrmal bir ses.
  • quote:

o bir sorun değil. hadiskin okuma sesi.normal yaniii. çok rahatsız olursan 7200 rpm lik hard disk ile upgrade eder bilgisayarın hızının iyice tadını çıkartırsın. ama o ses herkeste var ve nrmal bir ses.

bak canım kardeşim yazılarını okudum demişsinki sessizlikten kaynaklanıyo bununla alakası yok bu bir kronik sorun ve ben kafayı yiyorum bütcemi düzelltimde ilk işim bu lanet diskten kurtulmak 1870 in üzerinde ümit besenden kader untansın şarkısı dinlenir artık hem yedim kazık hem tak tak sesi ah be nerden geçtik laptopa bizim neyimize aynı devam et masa üstü pc ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 10 Haziran 2010; 22:01:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bir gün olmuş kullanıyorsun bana mı diyorsun kronik sorun diye ? Bunca insan neden kronik demiyor ? Sessizlikten kaynaklanıyor dedim çünkü; hiç bir hard disk sessiz çalışmaz. Notebookun fan sesi çok çok düşük ve gayet sessiz bir alet, sessiz olduğundan dolayı hard disk sesi en baskın ses haline gelip dikkat çekiyor. Kronik birşey diyip milleti yanıltanın alemi yok. Ha ama sen kronik diyorsan kendin bilirsin. Git iade et o zman :D Hadi rastgele....
  • Yeni almışsın, götür iade et, 7 gün içinde beğenmedim diyip iade edip paranı geri iade alabilirsin, değişim için uğraşmana değmez zaten çoğu firmaya ölü pikseli değiştirmiyorsanız o zaman iade hakkımı kullanırım paramı alırım dediğinde etekleri tutuşur.
  • quote:

Daha bir gün olmuş kullanıyorsun bana mı diyorsun kronik sorun diye ? Bunca insan neden kronik demiyor ? Sessizlikten kaynaklanıyor dedim çünkü; hiç bir hard disk sessiz çalışmaz. Notebookun fan sesi çok çok düşük ve gayet sessiz bir alet, sessiz olduğundan dolayı hard disk sesi en baskın ses haline gelip dikkat çekiyor. Kronik birşey diyip milleti yanıltanın alemi yok. Ha ama sen kronik diyorsan kendin bilirsin. Git iade et o zman :D Hadi rastgele....

bence sen milleti yanılıtıyosun eline direk bi harici disk al yada garantisi bitmiş en dandik bi laptopu al için aç kulaığını diske daya bakalım cat cat diye ses geliyomu gelmez sadece veri okuma ve yazma sesi olan (gırrrrrrr) diye ses vardır bana anlatma disklerin yapısını elimde şuan 4 tane disk var ve bu KRONİK SORUN kendinde bu laptop var diye anca kendini kandırırsın anladın

• http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm

Burdan devam lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.