Şimdi Ara

Arif V 216 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

ilk haftasında 1.3 milyon. muhtemelen 3-4 milyonu bulur seyircisi. aile arasında da 4 milyonu geçmiş.
    https://boxofficeturkiye.com/

Ilk hafta değil haftasonu o kadar sadece. Ilk haftada 2 milyonu geçer sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş. Böyle bir senaryo da ancak Cem Yılmaz'dan çıkardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hafta itibariyle 2 Milyonu geçmiş.

https://twitter.com/CMYLMZ/status/951799901062664192

• Böyle izlenirse 4 haftada 10milyona yaklaşır öyleyse???
    İnşallah Recep İvedik'i geçer
  • Az bile olmuş, 3'ü görmeliydi kesinlikle.

• Şahan cem yılmaza meydan okuyormuş ya bu adam kendini ne zannediyor.

Cem yılmaz'dan üstün olduğunu sanıyor.
  • Umarım Recep İvedik i geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Böyle izlenirse 4 haftada 10milyona yaklaşır öyleyse???
    İnşallah Recep İvedik'i geçer

İmkansız, recep ivedik 1 haftada 3 milyona yaklaşmıştı
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Forum olarak gidelim mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Forum olarak gidelim mi hocam?

Bana uyar,ben Adana'dayım
    Şaka bir yana zaten kuzenler ile berabker ikinci kez gitmeyi düşünüyorum
  • çok keyifli bir filmdi.Cem Yılmaz farkını göstermiş.

• bence pek yakındaya konu olarak yaklaşılmış çok da iyi denilemez fakat recep ivedikten milyon kat iyi güzel
    bazı yerlerde çok ince bazı yerlerde goradan arogtan alıntılar var.

arkaplanda İYİ ve Beyazıt Öztürk portresini farkeden oldu mu ?

edit : siyasi bir polemik çıkarmak istemiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.ozkan -- 13 Ocak 2018; 0:53:39 >
  • Harika iş çıkartmış Cem babaaa, uçak sahnesi zorlama olmuş sadece o bölüm rahatsız etti onun dışında büyük keyif aldım, keyif alıyorsa insan büyük kahkahalara gerek kalmıyor.

• Forumda film hiç anlaşılmamış nerdeyse. Bu videoyu öneririm

https://youtu.be/VR6hqBgVJk0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi düz izledim... salonun yarısı doluydu,
    yorumlamak filme bakış açısına göre değişir
    bir komedi filmi olarak bakarsanız, değil bence, bir kaç belaltı yada küfürlü sahne dışında gülmenizi gerektirecek bir sahne yok, salonda hiç kahkaha sesi çıkmadı
    60 - 70 belki 80 kuşağı için eskiyi hatırlmak adına güzel denilebilir.
    özetle benim beklentimin altında çıktı
  • Kimisi beğenmemiş kimi çok beğenmiş beğenmeyenleri anlıyorum ama filim güzeldi, eğer stand up gösterisindeki gibi başından sonuna kadar gülme hayali kurarsan kesin beğenmedim dersin,son 20dk salondan çıkan gördüm, cmylmz ın olmadığı sahneler boştu zaman kaybı

Siyah beyaz sahneler çok hoşuma gitti daha uzun olabilirdi orjinal 60lar filmlerinin içinde geçiyo gerçi komple siyah Beyaz olsa dj Erşan kunerinin arifi meşhur edişi güzel gözükmezdi kay kay club

bu gülme işi nelere güldüğümüzle alakalı cmylmz ın her cümlesi yarmasa da beni güldürüyor, esprilerde hiç ince değildi baya göstere göstere yapmış adam,ürün yerleştirmede çok rahatsız edici değil düzgün çalışmasada bizim fırını da görmek güzeldi :)

çok kalite film olmuş yanlız

Bundansonra ipini koparan gora dan gelicek sanırım...

• Film güzeldi ama çok fazla konudan konuya atlamışlar

Filmde çok güzel inçe mesajlar vardı, adamlar göndermeden başka bir şey yazmamış yeaaa diyenlerin maaşları yatmış galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 13 Ocak 2018; 23:31:23 >
  • Cem Yılmaz hayranı biriyim,

En sevdiğim filmleri Yahşi Batı sonra Pek Yakında ve 3.sırada Gora gelir...

Sanırım bu filmi son sıraya koyacağım, çok ince yerler vardı ama sinemada buraları anlayan kişiler nadirdi.

Filmi son sıraya koymamın sebebi sanırım 216 karakteri oldu, çok itici ve yapay geldi bana. Filmin odak noktasıda o olunca bazı yerlerde sıkıldığımı hissettim.

Sadri Alışık ve Ayhan ışık ile selfie çekerken mesajlara girdi espirisini yapmasını beklerdim bence orayı atlamış Cem Yılmaz..

Kısaca bence senaryo kötüydü, atlamalar olmamış, konu zaten yok gibi.

Ali baba ve yedi cüceler de eh işte filmiydi bence bu ondan daha altta. Kısa kısa skeçler izler gibi hissettim.

Yanlız 90'ların popüler pop müziklerini özlemişim....

• Çok sık sinemaya gitmem, ayda 1 falan. Bugün sinemaya gittiğimde arifv216'ya olan yoğun eleştiriler üzerine seçimimi aile arasından yöne yaptım;

Uzun süredir hiçbir sahnesi irite durmayan, senaryosu güzel dolu dolu, oyuncu kadrosunun rollerinin hakkını fazlası ile verdiği, buram buram kalite kokan bir film izlememiştim. Engin günaydın'ın oyunculuğunu çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lymph

Çok sık sinemaya gitmem, ayda 1 falan. Bugün sinemaya gittiğimde arifv216'ya olan yoğun eleştiriler üzerine seçimimi aile arasından yöne yaptım;

Uzun süredir hiçbir sahnesi irite durmayan, senaryosu güzel dolu dolu, oyuncu kadrosunun rollerinin hakkını fazlası ile verdiği, buram buram kalite kokan bir film izlememiştim. Engin günaydın'ın oyunculuğunu çok beğendim.

bende aile arasında'ya daha çok gülmüştüm yani tam bir komedi filmi olmuş.Seyirciden seyirciye farkeder tabi ama aile arasında'nın pek çok esprisine bütün salon gülerken arif filminde öyle olmamıştı hep ya salonun yarısı ya salonda ki belli bir azınlık vs. gülmüştü

yani tam bir komedi filmi isteyenlere aile arasında'yı , aksiyon-komedi-nostalji gibi şeyleri isteyenlere de arif'i öneririm.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.