Şimdi Ara

Arif V 216 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film çok tatlıydı, ajda pekkan, şarkılı sahneler iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülerek söylüyorum ki Recep İvedik’i geçemeyecek filmdir. Umarım yanılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

Üzülerek söylüyorum ki Recep İvedik’i geçemeyecek filmdir. Umarım yanılırım.

Geçmesi imkânsız. Küçük çocuklar bu filme gitmez, gitse de hiçbir şey anlamaz ve arkadaşlarına önermez. Çünkü eski filmlere, kült filmlere çok fazla gönderme içeriyor. Yaşlı insanlar da gitmez, Gora-Arog-Yahşi Batı tarzı filmlere aşina değiller. Gişede birinci olması için ufak çocukları ve yaşlı insanları sinemaya çekmesi gerekir filmlerin, bu film çekemez.

Film güzel, ama gişesi ilk 5 bile zor.
  • Blu-Ray veya DVD ne zaman çıkacak bilen var mı? . Sinemaya gitmek istemiyorum.
  • Ben filmi beğendim.

Gora ve Arog'a göre daha ayakları yere basan, daha olgun bir film olmuş.

Her şeyden önce gerçekten emek var bunu her sahnede görebiliyorsunuz. Türk sinemasında "emek var" diyebileceğim pek bir film kalmamışken bu film ilaç gibi geldi.

Film başlamadan geçen film fragmanlarında "Deliha 2" diye bir film gördüm, yenim ederim ilk filmi ne duydum ne gördüm. Zaten fragmanda rezalet gözüküyor. Bir bayan revep ivedik eksikti dedim.

Fakat ikinci filmi gelmesine daha da şaşırdım. Beş para etmez filmlere gidiliyor ve yapımcılar gişesinden memnun kalıyor ki ikincisi geliyor.

Bu kalitesiz içeriklerin yanında Arif V 216 ders niteliğinde okutulması gerekir.

Dipnot: Kaç yaşındasınız siz? göndermesi çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Ocak 2018; 15:53:3 >

• Box Office Türkiye
    ‏Onaylanmış hesap @boxofficeturkey
    3 dk.3 dakika önce
    Sinemalardan aldığımız bilgilere göre bugünkü #ArifV216 sayıları dünün üstünde! En iyi Cem Yılmaz filmi açılışı geliyor... 7 rakamlı bir açılış yolda...
  • genel olarak film beğenilmemiş. Bu demektir ki

biz ölücüler için nete çabuk düşüp, izleyeceğiz. Tabii gönül isterdi ki efsane olup, 2 sene sonra izleyelim ya neyse artık.

• İlk yarıda çok keyif aldım. İkinci yarıda çok güzel başlamıştı ama sonlara doğru bozdu. Yinede sağlam espiriler ve göndermeler mevcuttu. Genel olarak beğendim ama dediğim gibi filmin son çeyreği daha güzel olabilirdi.

• Sosyal medya fenomenlerinin boktan filmleri yerine bu adamın en kötü filmini izlemeyi 1000 kere tercih ederim, en azından yaptığı işe saygı duyuyor filminde geçen espriler beyinsizlere hitap etmiyor zekice hazırlanıldığı üzerinde düşünüldüğü detaylarla çevrildiği net belli oluyor.

Önce yarın sonra da haftaiçi 2 farklı arkadaşımla gidicem nasip olursa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film süper İvedik hayranları filmi gömmeye çalışıyor. Rekoru geçmesin diye. Fırsatınız yoksa fırsat yaratın böyle film 10 senede bir gelir

• Bu Filmde AROG,GORA,Yahsi Bati'daki gibi efsane espiriler olacaktir. Insallah Recep IVedikin rekorunu kirar
  • Cem Yılmaz filmleri içinden en çok sevdiğim film Yahşi Batı. ,aynı düşüncede olan ve Arif V216 filmine giden arkadaşlar film için görüşleri nedir?
  • bu film mi recep ivedik in devasa rekorunu geçecek?

keh keh keh
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Film süper İvedik hayranları filmi gömmeye çalışıyor. Rekoru geçmesin diye. Fırsatınız yoksa fırsat yaratın böyle film 10 senede bir gelir

zeki mürenleri , filiz akınları izlemek istersek youtube de yeşilçam filmlerinden izleriz zaten

bu filme 1 kuruş vermem
  • cem yilmaz filmlerini tekrar izleyince daha keyifli oluyor gora arog yahsi bati vs.

ama iftarlik gazozdan daha kotu bir film izledigimi de hatirlamiyorum.

bu filmde bence kaliteli bir turk filmi ama komedi yok.

sirf millet gulsun diye alakali alakasiz kufurler var

• 2 filmin alakasi yok bence

pek yakindayla benzer ..

• izlenebilir film olmuş
  • -Eski türk filmlerine gönderme var, hiçbirini izlemedim anlar mıyım ?
    -Göndermeler çok diyor? Bundan kasıt nedir? Eski türk filmleri mi ?
  • Izlemedim,gidecem filme ama Cem Yılmaz şu nostalji işini bitirmesi daha iyi olacak zaman yolculuğu çok güzel bir malzeme daha farklı olabilirdi konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Izlemedim,gidecem filme ama Cem Yılmaz şu nostalji işini bitirmesi daha iyi olacak zaman yolculuğu çok güzel bir malzeme daha farklı olabilirdi konusu.

biz uzay istiyoruz uzay

yeteri kadar yeşilçam filmi var zaten
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.