|
ARİEL FİRMASI
ARİEL Hangi Ülkenin?
ARİEL, İngiliz-Hollanda çok uluslu tüketim malları şirketi olan Unilever'in bir markasıdır. Unilever, merkezi İngiltere'nin Londra kentinde bulunan bir şirkettir.
ARİEL Deterjanını Kim Üretiyor?
ARİEL deterjanı, Unilever tarafından üretilmektedir. Unilever, dünya çapında çok çeşitli tüketim malları üreten küresel bir şirkettir.
ARİEL Nerenin Malı?
ARİEL, Unilever'in bir markası olduğu için İngiltere ve Hollanda merkezli bir şirketin malıdır.
ARİEL Hangi Ülkede Üretiliyor?
ARİEL, dünya çapında çeşitli ülkelerde üretilmektedir. Üretim tesisleri Türkiye, İngiltere, Hollanda, Almanya, Hindistan ve diğer ülkelerde bulunmaktadır.
ARİEL Kimin?
ARİEL, Unilever'in bir markasıdır ve Unilever'in sahibidir. Unilever, Rotterdam'daki Van den Bergh ailesi ve Londra'daki Lever kardeşler tarafından kurulmuştur.
ARİEL Nerede Üretiliyor?
Yukarıda belirtildiği gibi ARİEL, Türkiye, İngiltere, Hollanda, Almanya, Hindistan ve diğer ülkeler dahil olmak üzere dünya çapında çeşitli ülkelerde üretilmektedir.
ARİEL Kimin Malı?
ARİEL, Unilever'in bir markası olduğu için Unilever'in malıdır. Unilever, dünyanın en büyük tüketim malları şirketlerinden biridir.