Şimdi Ara

ARİEL FİRMASI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
27.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARİEL FİRMASI'NIN MENŞEİ AMERİKA'DIR ARİEL FİRMASI'NIN CUMARTESİ GÜNÜ HAYATINI KAYBEDEN ARİEL SHARON'LA VE İSRAİL ÜLKESİ'YLE HİÇ BİR ALAKASI YOK SADECE İSİM BENZERLİĞİDİR

Ariel çamaşır deterjanı, merkezi Amerika'da bulunan Procter & Gamble şirketinin bir ürünüdür. Procter&Gamble özellikle deterjan ve kozmetik gibi kimyasal içerikli tüketici ürünleri üreten çok uluslu bir şirkettir.

Procter & Gamble markalarından bazıları:
    Gillette
    İpana
    Oral-B
    Duracell
    Blendax
    Koleston
    Orkid
    Rejoice
    Alo
    Pantene
    Prima
    Wellaflex
    Prima Islak Havlu
    Mr. Proper
    head&shoulders
    Braun
    Olay
    Ace Çamaşır Suyu
    Discreet
    Ace Automat
    Orkid Günlük Ped
    Gillette Venüs
    Ariel
    New Wave
    Max Factor
    Gillette

• Yapay Zekanın Yanıtı

ARİEL FİRMASI

ARİEL Hangi Ülkenin?

ARİEL, İngiliz-Hollanda çok uluslu tüketim malları şirketi olan Unilever'in bir markasıdır. Unilever, merkezi İngiltere'nin Londra kentinde bulunan bir şirkettir.

ARİEL Deterjanını Kim Üretiyor?

ARİEL deterjanı, Unilever tarafından üretilmektedir. Unilever, dünya çapında çok çeşitli tüketim malları üreten küresel bir şirkettir.

ARİEL Nerenin Malı?

ARİEL, Unilever'in bir markası olduğu için İngiltere ve Hollanda merkezli bir şirketin malıdır.

ARİEL Hangi Ülkede Üretiliyor?

ARİEL, dünya çapında çeşitli ülkelerde üretilmektedir. Üretim tesisleri Türkiye, İngiltere, Hollanda, Almanya, Hindistan ve diğer ülkelerde bulunmaktadır.

ARİEL Kimin?

ARİEL, Unilever'in bir markasıdır ve Unilever'in sahibidir. Unilever, Rotterdam'daki Van den Bergh ailesi ve Londra'daki Lever kardeşler tarafından kurulmuştur.

ARİEL Nerede Üretiliyor?

Yukarıda belirtildiği gibi ARİEL, Türkiye, İngiltere, Hollanda, Almanya, Hindistan ve diğer ülkeler dahil olmak üzere dünya çapında çeşitli ülkelerde üretilmektedir.

ARİEL Kimin Malı?

ARİEL, Unilever'in bir markası olduğu için Unilever'in malıdır. Unilever, dünyanın en büyük tüketim malları şirketlerinden biridir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanane , çalışanımısın ?

Ha israil menşeili he abd menşeili ikiside aynı book renkleri farklı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Sanane , çalışanımısın ?

Ha israil menşeili he abd menşeili ikiside aynı book renkleri farklı değil mi ?

Burak bey Amerikada Yahudilerin çok yaşadığı bellidir fakat iki ülkenin isimleri, dilleri ve dinleri farklıdır hatta yahudiler hiristiyanları hiç sevmezler
  • O değilde bizim kullandıklarımızın hepsini adamlar üretiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.