Şimdi Ara

ARI.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Mart 2017; 16:35:27 >

• Zarar da zaman gibi görecelidir. Gerçekte zaman diye bir şey yok. Biz uydurduk.

Boşa geçen zaman da görecelidir. Mesela ibadet. Babaannem 50 yaşından beri yemek ve uyku dışında (belki bir iki de dizi) sadece ibadet ediyor. O öyle daha mutlu. Yengem ise neredeyse tüm boş vaktini yardım kuruluşlarında insanlara giyecek vs yardımı yaparak geçiriyor o da öyle mutlu.

İnsan ömrünü nasıl tüketeceğini ve yaşlanacağını seçme hakkına sahip olmalıdır. 39 yaşındayım ve şimdiye kadar oyun için harcadığım bir saniye için bile pişman değilim. Zaten pişmanlık geri dönüşü olmayan bir yolda geriye bakarak kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor. Oyuna harcadığım zamanda daha faydalı ve beni daha mutlu edecek ne yapabilirdim ki ? Ders mi çalışabilirdim? Çok mu para kazanabilirdim ?

Allah'a şükr her şeyim var. Eşim, en büyük zenginliğim oğlum (1 yaşına girecek yakında), işim ... bir de oyunlar. Ha evim yok. Zaten lazım da değil. Kirasını ödediğim sürece her kiralık ev benim.

Az ders çalıştığım için çok kolay devlet memuru oldum :) Daha çok ders çalışıp 4 yıllık bir okul bitirip işsiz de kalabilirdim. Kısacası hayatı çok boşlamadan işi biraz kadere bırakırsa insan daha mutlu bir hayat sürebiliyor...

Tüm hayatı ders çalışmaktan ibaret (okul bittikten sonra bile) bir çok 4 yıllık mezununu gördükçe halime şükrediyorum. Ve hiç işsiz kalmamış biri olarak gençleri görünce üzülüyorum. Eğer üniversite sınavlarına hazırlanmış atari salonu yerine kursa falan gitmiş olsaydım ben de onlardan biri olabilirdim diyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 9 Ocak 2014; 21:27:28 >

• ZATEN BURADA AMAÇTA BU..BİR ŞEYLERİ SORGULAMAK.........YÜZBİNLERCE SAAT OYNADIGINIZ OYUNLARDAN KAÇ SAATİ AKLINIZDA KALMIŞ.....BU SÜREDE UNUTULMAYACAK BİR İŞ BİR MESLEK EDİNİLEBİLİNİRMİYDİ ..VE BUNUN GİBİ SORULAR..SONUÇTA GÖZÜ KAPALI HER OYUNU ÖVMEKLE OLMUYOR...BİR BAŞKA PENCEREDEN O OYUNLARI YAPANLARIN O OYUNLARI YAPMAK VE YAPABİLMEK İÇİN HARCADIGI ZAMAN DA VAR.....İRONİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Ocak 2014; 23:39:19 >
  • Önce caps lock ya roman yazmadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Önce caps lock ya roman yazmadan önce

..............bu yollardan GEÇMEMİŞ biri O ROMANI NEREDEN YAZACAK..bak BİLGİSAYAR SENİ DE ETKİLEMİŞ İŞTE...gerçek hayatta caps lock diye bir şey YOKTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 10 Ocak 2014; 12:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Önce caps lock ya roman yazmadan önce

..............bu yollardan GEÇMEMİŞ biri O ROMANI NEREDEN YAZACAK..bak BİLGİSAYAR SENİ DE ETKİLEMİŞ İŞTE...gerçek hayatta caps lock diye bir şey YOKTUR.

Senin roman yazmak çok Counter Strike oynamak olmasın Harçlık mı bitti ? 1 TL'lik mi açtırıyon internet kafede:)

• konuyu baltalamayı amaçladığınızı bildiğimden cevap verme gereği duymuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 11 Ocak 2014; 12:57:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karınca
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece meraktan soruyorum neden cümlelerin arasına hep ..... koyuyorsunuz? :)
    Bütün yazılarınızda böyle.
    Ve hep büyük yazıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 14 Ocak 2014; 14:02:30 >
  • benim yazdığım belli olsun diye....bir de internet kurallarına bir direniş diyelim...tarz ,kişiselleştirme yada bir imza...caps lock olmazmış bağırmak demekmiş..yok noktalamalara dikkatmiş vs...özgürce istenildiği gibi yazmak varkenyeter ki Türkçeyi bozmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.