areste 60gb para var şu anda bunun dışında 1 parça 8 fp 2xdex+9 küper var. sizce ne yapmalıyım. hangi itemleri almalıyım paramı 1-2 hafta bekletip daha sonra mı item almalıyım bu piyasa düşer mi. yoksa paramla rezil olurmuyum? yardımlarınızı bekliyorum:)
charı dizmeye başla ama bi itemi n alt fiyattal almaya çalış
+8 FP SET DUAL +3 REBİRTH MD AL Takılarıda sen bilirsin.
ama yüzükleri +1 kekuri ve görev yüzüğü kullan
+8 dual md +8 fp set dual +1 keko pp+0 al he bide +0 ss'te alabilrsen al
+8 dual md +8 chitin alirsin COK RAHAT alman lazim.yuzukleri dual görev yada +2 kekury ve digerini görev yuzugu kullan.belt olarak elf belt.pendant olarak priest pendant.kupeler dual dex +9 olabilir yada alabiliyorsan dual roque earring.60 gb ile alirsin o itmeleri bence fakat yeni itemler gelmis onlari bilemicem biraktim artik knighti yeni itemlerden anlamam
mage:+2/+3 rebirth woe.+9 yari paper kiyafetleri set (kendin bas zor bulursun o itemleri,+8 leri toplayip +9 denersin artik),dual ROM gerisini bilmiyom
+8 chitin set 9-10gb. eğer biraz daha ucuza alabilirsen +8md +7shard +8 chitin set yapabilirsin.
bende hic bisi yapma (ardream yapıcaksan) charında yoksa 59 ardreama kas char sen kasasıya itemlerin fiyatları bayaa duser dedigimi yap
bende hic bisi yapma (ardream yapıcaksan) charında yoksa 59 ardreama kas char sen kasasıya itemlerin fiyatları bayaa duser dedigimi yap
Büyük bir aksilik olmadıkça piyasa düşmeye dvm eder. Ama şöyle bir durum var, dupe patlak verirde fiyatlar tavan ederse ancak +8 md almana yetebilir o para...
Ares diosn ne alsan az gelir
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu
Ares diosn ne alsan az gelir
+1907
Bekle. Biraz Ucuzlasinlar.
bence bana ver o parayı şaka bir yana bence charı dizmeye şimdi başla piyasa artacak gibi duruyor her ne kadar aresde fazla oynamasamda biliyorum bütün serverlar öyle gözüküyor
up!
56lvl asas 59lvl warrior var. ve diğer dediğim item ve para var. 2-3 hafta bekletsem kar edermiyim. ares pazarı edana kadar düşer mi???
dual 8 md al rebith 3 en az chitinler olsun yani +8 set yapabilirsen yap ama rebith 3 te yapabilirsin en azından pp +1 al kekuri +1 dual al elf belt al ss +0 a paran yetermi bilmem onun yerine RE de alabilirsin yada 8-9 fp al rogue elf belt dual kekuri +0 yada +1 pp (parana göre) md 8 rebith 3 md veya rebith 2 shard falan alabilirsin yine aynı şekilde RE koyarsın hem defans hem ap olur walkrylere de hp bastınmı tamamdır
bence elindeki itemlerle beraber gblerin hepsini iyi fiyata ytl olarak sat..
geç girakona alayı ezik, diz charını, kes alayını (şair olmak istiyorummm)
quote:
Orjinalden alıntı: DieMaSt3r
İşte 60 GB ye aLınacak En GüzeL İtemler
+8 chtn set pahalı areste tanesi 7-8 gb
quote:
Orjinalden alıntı: KobeİsBacK
quote:
Orjinalden alıntı: DieMaSt3r
İşte 60 GB ye aLınacak En GüzeL İtemler
şaka mı bu ya. 60gb diyorum +8md 10-12gb sen bana rebirth+3 md al diyosun şaka gibi cidden