Şimdi Ara

Ares BLISSRAY GM ve Yardımcısı iSTaNBuLSTyLe :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şansa yeni gm olan BLISSRAY a pm attım oyundaydı.Selam verdim.ingilizce olarak dedim koxperları banlayalım beraber dedim. Güldü.Sonra ok let's Start dedi. İlk olarak asgadan başladık smilodon koxperlarının kafasına direk Troll Captain indirdi.Ve hepsi yattı sonrada hepsini banladı
    Sırada tyon vardı ben gidene kadar o beni çekio zırt pırt NasıL çekio anlamadım ama sanki relog yapıorum gibi Sonra Tyon ada Troll Captain indirdi koxperlar yattı ve banladı
    Sırada ağaçlar vardı
    Dedimki hadi burayada Talos dedim güldü No talos is too big dedi
    Sonra ben moradona gittim.tam cleaver'ı +2 yapcakken birden object effect ler yüklenmeye basladı bi baktım uruk tron lardaım ben görünmezlik basmadan sen gel buraya troll captain indirBi baktım bana Pm den press ok dio Sonra daha yanıp sönerken beni bi çekti bi baktım alayı ölmüş Sonrada gene banladı.
    Bu kadar yeter bugünlük dedi Luferson a gitti Yanlız HUMANBLISSRAY ile gelmedi ORCBLISSRAY ile geldi görünmez olarak gezdi bi ara göründü bana hemen dalmaya çalıştım ama tıklayamadım üstüne Tıklasaydım kesin keserdim Ondan sonra banada bi eşşek şakası yaptı yanıma worm çekti
    İlk defa bu kadar zevk almadım oyundan Bu yeni gelen gm makara Herkese pm atıp let's ban koxper's demelerini tavsiye ederim acaip makara yapıo Son tam lufersona giderken benide götür dedim.hayır Karuslar seni yaşatmaz orda dediTam gitmeden makarasına +10 shard ver bana dedimBana güldü.Daha birşey demedi.
    Veeee şifre değiştirme işinede girdim.En kısa zamanda açılacağını söyledi Bronz Silver Gold Premium Sahipleri Bilgilerini vererek ticket bölümünden değiştirtebilirler dedi.Ne zaman açılacağını sordum bir bilgi vermedi . Bu gm yi sevdim her pm'ye cevap verdi benim yardımcı oldu. Ama biraz ezikti 1 lvl priest elinde dual priest morning star +0 ama neler yapıo
    No SS No Güven Diyecekler olacak eminim ss ler gelecektir upload etmeye üşeniorum exp kasıorumdaBunlarda SS ler fazla yok

Burdada talos indir dedim başka bişey indirdi

Burayada Troll Captain çekti

Burdada Sonunda Ancient leri temizlediktne sonra bana göründü

Ve Son Olarak Şifre değiştirme işini sordum

SS lerde Pek Action Yok Özür Dilerim O sahnelerde Heyecandan Alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sélcuk -- 12 Mayıs 2007; 8:06:31 >

• Güzel macera ssleri merakla bekliorum
  • inş ss ler gelir çok makara olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

Arkadaşlar şansa yeni gm olan BLISSRAY a pm attım oyundaydı.Selam verdim.ingilizce olarak dedim koxperları banlayalım beraber dedim. Güldü.Sonra ok let's Start dedi. İlk olarak asgadan başladık smilodon koxperlarının kafasına direk Troll Captain indirdi.Ve hepsi yattı sonrada hepsini banladı
    Sırada tyon vardı ben gidene kadar o beni çekio zırt pırt NasıL çekio anlamadım ama sanki relog yapıorum gibi Sonra Tyon ada Troll Captain indirdi koxperlar yattı ve banladı
    Sırada ağaçlar vardı
    Sonra ben moradona gittim.tam cleaver'ı +2 yapcakken birden object effect ler yüklenmeye basladı bi baktım uruk tron lardaım ben görünmezlik basmadan sen gel buraya troll captain indirBi baktım bana Pm den press ok dio Sonra daha yanıp sönerken beni bi çekti bi baktım alayı ölmüş Sonrada gene banladı.
    Bu kadar yeter bugünlük dedi Luferson a gitti Yanlız HUMANBLISSRAY ile gelmedi ORCBLISSRAY ile geldi görünmez olarak gezdi bi ara göründü bana hemen dalmaya çalıştım ama tıklayamadım üstüne Tıklasaydım kesin keserdim Ondan sonra banada bi eşşek şakası yaptı yanıma worm çekti
    İlk defa bu kadar zevk almadım oyundan Bu yeni gelen gm makara Herkese pm atıp let's ban koxper's demelerini tavsiye ederim acaip makara yapıo Son tam lufersona giderken benide götür dedim.hayır Karuslar seni yaşatmaz orda dediTam gitmeden makarasına +10 shard ver bana dedimBana güldü.Daha birşey demedi.
    Veeee şifre değiştirme işinede girdim.En kısa zamanda açılacağını söyledi Bronz Silver Gold Premium Sahipleri Bilgilerini vererek ticket bölümünden değiştirtebilirler dedi.Ne zaman açılacağını sordum bir bilgi vermedi . Bu gm yi sevdim her pm'ye cevap verdi benim yardımcı oldu. Ama biraz ezikti 1 lvl priest elinde dual priest morning star +0 ama neler yapıo
    No SS No Güven Diyecekler olacak eminim ss ler gelecektir upload etmeye üşeniorum exp kasıorumda

seni tanıyom lan ben eziqliğini biliyom

• resimleri upload ederdim ama üşeniyorum demişsin bu kadar şeyi yazcağına resimleri upload etseydin daha ksıa sürerdi.
  • alice harikalar diyarından gibi bişi olmuş bu
  • süper olmuş yerinde olmak isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emir Inalbay pt alan var mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi tabi no ss no güven
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

Arkadaşlar şansa yeni gm olan BLISSRAY a pm attım oyundaydı.Selam verdim.ingilizce olarak dedim koxperları banlayalım beraber dedim. Güldü.Sonra ok let's Start dedi. İlk olarak asgadan başladık smilodon koxperlarının kafasına direk Troll Captain indirdi.Ve hepsi yattı sonrada hepsini banladı
    Sırada ağaçlar vardı
    No SS No Güven Diyecekler olacak eminim ss ler gelecektir upload etmeye üşeniorum exp kasıorumda

cok deli gm y miş ben bizim pathosun gm yi 1 kere gordum ancak

• harbi makara ya
  • Arkadaşlar ss leri atcam ama vallaha üşeniom sabahtan beri falcon 2 dk afk olsam atcaklar atamaya yer arıolar zaten 62 lvl ım
  • bende ogun benzeirin orccolosis ile yaptım koxper koordinatı ismi veirorum guluo tak ban cok gusel bi gundu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

resimleri upload ederdim ama üşeniyorum demişsin bu kadar şeyi yazcağına resimleri upload etseydin daha ksıa sürerdi.

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eldvin

bende ogun benzeirin orccolosis ile yaptım koxper koordinatı ismi veirorum guluo tak ban cok gusel bi gundu :)

Bende öle başladım ilerledi sora burda bekle ve beni izle büyük bir canavar çekiorum dedi bi baktım tc
  • SS PLS
  • bana tam tersi oluyor gm ile köşe kapmaca oynuoz
  • Çok eğleceli olmuştur heralde.
  • a2 ye gelsin aposlte slot2 yi koxperlar kesio:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

süper olmuş yerinde olmak isterdim.

Salla Bizde BrizoOrc veya OrcAgusthus la yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

alice harikalar diyarından gibi bişi olmuş bu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.