Şimdi Ara

Arena takimi, kiz arkadasim ve bu saatte uyanmis olmamin sebebi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uyari: Bu topic gecenin 4unde 2 saat uyuduktan sonra uyandirilmis, yeni uyanmis, son derece uykusuz ve sinirleri bozuk biri tarafindan acilmistir, gereksiz veya uzatilmis gorulebilir ve sacmalama derecesi yuksek olabilir.

    Simdi olay su arkadaslar, ben ve kiz arkadasim baska bi elemanla birlike ayni 2v2 takimindayiz. Yeni kuruldu ve ratingimiz 1500du, hic mac yaplmamisti. Butun hafta kizin basinin etini yedim bak carsambadan once bi 10 mac yapalim aradan cekelim, bu hafta da bosa gitmesin puan alalim az da olsa diye. Ya instance yapiodu ya yok sikildim simdi deil-di, ya online deildi olmadi. Sonra sali geldi catti, oglen 2 falan gibi diger eleman onlinedi, dedim abi gel hemen bi 10 mac yapalim puan alalim, dedi yok aksam silvara'yla (kz arkmn karakteri) yaparsiniz. ii tamam dedim ne diym, ama icm de huzursuz bu kizin ne zaman gelcei belli olmaz die.. Neyse aksam 10a kadar fln oynadim bu kiz hic online olmadi. ki normalde aksam 6-8 arasi gelir cogunlukla. Sonra abim isten geldi bilgisayara gecti, ymk yedim banyo yptm fln, onun kalkmasini beklerken uyuyakalmisim gece 1-2 gibi. Sonra 03.56'da kiz arkadasmn beni manyak gibi aramasi uzerine uyandim. Neymis merak etmis sofben mi patladi noldu die ^^. Acikladim durumu, dedi ee gelionmu wowa, yok uykum kacmadan hmn uyuym yine ddm. Megersem bu ikisi arena maci yapiolarmis.. Dedim ulan bu adam madem yapcakti benle nie 3-4 tane yapmadi puan alrdm sinir oldum, sonra dedim kz ark.a bari sen benim acc.a gir benim charla bi 3-4 mac yap, yok ben rogue oyniamam yatiom dedi -_- Dedim yeniliverin 3 kere fazladan nolcak, yok cktm yataktaym dedi... Ben sinirlendim iice, uykum da kacti sinirden, kalktim oyuna girdim dier eleman offline olmus Ayrica zaten 10 mac yapmislar 7sinde yenilmisler, rating 1431 olmus. 3 tane daha defeat oluverseydi nolcakti

    Su anda 2 saat uyku uyumus, uykusu kacmis, sinirli ve yapcak hicbisei olmian biri olarak mal mal shattrath'tha ucuorm buraya yazip paylasasim geldi, baydiysa kusura bakmayin.

    edit: ekleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordGunthar -- 4 Temmuz 2007; 5:31:30 >







  • bende hmm ne zamandan beri olduğunu idrak edemiyorum ama çok uzun süredir burdayım shatt'a boş boş dolaşma uykulu olduğum zaman çok pis farm ve pvp yapıyorum şahsen özellikle pvp de resmen macrolaşıyorum . gözler yarı kapalı ard arda sayısını hatırlayamayacağım bg yapıyorum .

    tavsiye ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: femre

    bende hmm ne zamandan beri olduğunu idrak edemiyorum ama çok uzun süredir burdayım shatt'a boş boş dolaşma uykulu olduğum zaman çok pis farm ve pvp yapıyorum şahsen özellikle pvp de resmen macrolaşıyorum . gözler yarı kapalı ard arda sayısını hatırlayamayacağım bg yapıyorum .

    tavsiye ederim


    abi iyi de server kapandi yaw
  • quote:

    Orjinalden alıntı: femre

    bende hmm ne zamandan beri olduğunu idrak edemiyorum ama çok uzun süredir burdayım shatt'a boş boş dolaşma uykulu olduğum zaman çok pis farm ve pvp yapıyorum şahsen özellikle pvp de resmen macrolaşıyorum . gözler yarı kapalı ard arda sayısını hatırlayamayacağım bg yapıyorum .

    tavsiye ederim

    ne isin var sehirde o saatte millet netherstorma akıyor birbirini kesiyor dun ben tamir parasına aldırmadan dogradım kesmek istediğimi
  • osman bu arada kidney shotın anlamı bobrege vurmak , mideye vurmak degıl imzandaki gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.