Şimdi Ara

'Arena'da saklanacak yer yok'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiliz gazeteleri, Manchester United'ı İstanbul Atatürk Havaalanı'nda karşılamak isteyen yüzlerce Galatasaray taraftarının coşkusuna geniş yer verdi.

    Times gazetesi, Manchester United'ı İstanbul'da ''dünyanın en göz korkutucu'' taraftarlarından birinin beklediği yorumunu yaparken, '' Bu akşam Türk Telekom Arena'da saklanacak yer yok'' ifadesini kullandı.

    Ferguson'un takımın en önemli yıldızlarını Manchester'da bıraktığını hatırlatan Times, deneyimli teknik adamın kadroya dahil ettiği çok sayıdaki genç futbolcunun böyle bir atmosferde oynamaya alışık olmadığını vurguladı.

    52 bin kişilik kapasiteye sahip Türk Telekom Arena'da geçen yıl Fenerbahçe maçında desibel rekoru kırıldığını aktaran gazete, bu sesin bir jetin kalkış sesinden daha yüksek olduğunun altını çizdi.

    Times gazetesi, maçın anahtar futbolcusu olarak Galatasaray'da Burak Yılmaz'ı, Manchester ekibinde ise Phil Jones'u gösterdi. Burak Yılmaz'ın Umut Bulut ile iyi bir uyum yakaladığını belirten gazete, futbolcunun bu sezon 11 gol attığına dikkati çekti.

    Sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Jones'un ise, Smalling ve Ferdinand'ın yokluğunda iyi bir performans sergilemesinin beklendiğini kaydetti.

    Guardian gazetesi, Menajer Sir Alex Ferguson'ın tecrübe kazandırmak istediği futbolcuları ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde kadroya aldığını aktarırken, Independent ise ''Kıyametin United üzerine koptuğu gece'' başlığıyla verdiği haberde, 1993 yılında oynanan maçı hatırlattı.


    Evet dünyaya rezil olmuşuz beyler (!)







  • Rezil olmuşuz,3.Dünya ülkesiyiz,canavarız,barbarız,en kötüyüz..Birileri yazmadan yazayım dedim.

    Konuya gelirsek gayet güzel baskı kurduk,bu gece maçı alacağız hayırlısı ile..Umarım taraftarımız hiç ussmaz maç boyunca.
  • Haberi okuduktan sonra i love you Galatasaray dedim.. Sonra Abdürrahim Albayrak'a hak verdim.
  • Taraftarin baski yapmak istemesi güzel hos da su tekbir getirilmesi beni cok rahatsiz etti taraftar olarak tekbirin yeri bir fitbol maci olmamali

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • M.United'ı işte böyle kızdırdık beyler bu akşam çok kötü olcak :((

    OLEYYYYYYYYYYY SALDIR CIMBOMM OKEYY LETS GOOO OLEEEEEEEY

    Sıkıntı yok beyler paşalar gibi oynucaz, kaybedersekde canımız sağolsun.




  • Ferguson : Bursaspor taraftarı gibi yenik olmalarına rağmen şov yaparlarsa tribünleri izlemeyi tercih ederim.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchutZ




    şunu izletmeyin lütfen mutlu bana bir şey oluyor mutluuaağğğhh

    yalnız bir gün çocuk sahibi olursam böyle şerefsizlerin olduğu bir okula yollamayacağıma eminim onu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gök-han

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hypocrite

    yav tamam da allahu ekber allahu ekber nedir arkadaş bunu da desteklemeyin ne pis insanlarmışsınız.

    kurbanlık hayvanları kesmeden önce de tekbir getiriliyor. biraz mizahi yönden bakın olaylara. tekbir getirmenin neresi pislik oldu? başka kelime kullanıp eleştir yakışmıyor böyle kelimeler. görüntü hoş olmamış ama bu kadarda abartmayın her olayı.

    +1

    Orada tekbir getirilmesinin amacı Kurbana ithaf edilen bir durum.Bunu idrak edemeyip saldıranlar komik duruma düşüyor.Orada tekbir getirenleri çevirip sorsan %10'u belki namaz kılıyordur.Olayı hemen din yönünden algılayıp saldırmak saçma.Mizahi bir durum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiredWarrior

    quote:

    Orijinalden alıntı: gök-han

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hypocrite

    yav tamam da allahu ekber allahu ekber nedir arkadaş bunu da desteklemeyin ne pis insanlarmışsınız.

    kurbanlık hayvanları kesmeden önce de tekbir getiriliyor. biraz mizahi yönden bakın olaylara. tekbir getirmenin neresi pislik oldu? başka kelime kullanıp eleştir yakışmıyor böyle kelimeler. görüntü hoş olmamış ama bu kadarda abartmayın her olayı.

    +1

    Orada tekbir getirilmesinin amacı Kurbana ithaf edilen bir durum.Bunu idrak edemeyip saldıranlar komik duruma düşüyor.Orada tekbir getirenleri çevirip sorsan %10'u belki namaz kılıyordur.Olayı hemen din yönünden algılayıp saldırmak saçma.Mizahi bir durum.

    biz çocukken sokakta top oynarken de bazen söylerdik. mesela birisi penaltı kullanacak kalecinin moralini bozup korkutmak için söylerdik. gol olunca da gülerdik. genelde bunu bayramlarda veya ramazan aylarında olduğumuz günlerde camilerde sürekli duyduğumuzdan yapardık. belki her alanda kullanmak yanlış, böyle kamera karşısında da hoş olmayabilir. fakat öyle bir abartılıyor ki, bazı konulardaki yorumları gördüm dinimize bile karşı çıkacaklar neredeyse.




  • Manchester United'ın pazartesi günü İstanbul'a inişinde Galatasaray taraftarlarının havaalanındaki görüntüsü İngiliz basınını da şaşırttı, taraftarlar için "zorba" benzetmesi yapıldı

    Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la karşılaşacak Manchester United'ın İstanbul'a gelişinde yaşananlar, İngiliz basınında da geniş yer buldu. İngilizler Türk taraftarları "zorbalık" ile suçladı.

    İngiliz gazetelerinde Türk taraftarların meşalelerle havaalanına kadar geldiği, ayrıca 12 yıl önce karşılaştıkları Leeds United aleyhine tezahürat yaptıklarına değinildi. Basın polisin olaya müdahalesini de sütunlarına taşıdı.

    Sezon başından beri sakat olduğu için takımda forma giyme şansı bulamayan ve Galatasaray maçının kadrosuna alınan defans oyuncusu Phil Jones'un daha önce bu tarz bir deneyim edinmesinin çok düşük ihtimal olduğu belirtilirken, Nick Powerll ve Alex Buttner'ın da diğer futbolculara nazaran bu tarz atmosferlere fazla alışık olmadığı ifade edildi.

    İşte İngiliz basınının yanısıra dünya basınından başlıklar:

    Daily Mail: 'Cehennem? Sıkıntı yok!'; Sir Alex Ferguson, United'ın Türklerin yarattığı atmosfere alıştığını söyledi. Yüzlerce taraftar 1993'de de yaşanan 'Cehenneme hoşgeldiniz' karşılamasını tekrar canlandırdı. United cephesinde Sir Alex Ferguson ve tecrübeli oyuncular bu duruma alışkın olduklarını belli ettiler ve sakin kaldılar.

    Telegraph: G.Saray'ın zorba taraftarları havaalanında olay çıkardı. 'Karşılama komitesi', United'a yine ateşli bir karşılamada bulundu.

    Daily Mirror: 'Bir Havaalanı Geleneği'; Galatasaraylı taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle Manchester Unitedd'lı oyuncular arka kapıdan kaçarcasına çıkarıldılar. Galatasaraylı taraftarlar bir kez daha United'lı oyuncuları düşmanca bir tutumla havaalanında bekliyorlardı ve Unitedlı oyuncular saklanmak istedi ama Sir Alex oyuncularını, TT Arena'daki 52000 taraftardan saklanacak bir yer olmadığı konusunda uyardı.

    Daily Star: 'Unitedlı yıldızların Galatasaray cehenneminde bir geceleri'; United'ın genç oyuncuları havaalanındaki karşılamadan ötürü korku dolu anlar yaşadı. Terminaldeki taraftarlar yüzünden Phil Jones ve Nick Powell, Galatasaray taraftarının coşkusundan en çok korkan isimler oldular.

    Daily Express: 'Polis bile sapıttı'; Manchester United'a dün akşam yapılan karşılama akıllara 1993'ü getirdi. Genç oyuncular böyle birşeyi hayatlarında ilk defa yaşadı. United için ilginç bir deneyim daha oldu.

    FOX Sports: 'Polis, Galatasaray taraftarlarını dağıttı'; Manchester United takımı oyuncularını havaalanında bekleyen Türk taraftarlar polis tarafından biber gazlarıyla dağıtıldı. United'lı oyuncular arka kapıdan kaçtılar.

    San Francisco Chronicle: 'Otobüslerle geldiler'; Galatasaray taraftarları, Manchester United'ı yine havaaalanında bekledi. Otobüslerle gelen birçok taraftarı da polis havaalanı yolundan geri çevirdi. Galatasaray kulübü "sakin olun" diyen resmi bir bildiri yayınladı ama Galatsaray taraftarları havaalanında tezahüratlarda bulunmaya devam etti.




  • Bu akşam Kurban bayramı.tekbir normal hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchutZ




    orta okulda beden dersinde top oynarken kantinin camını kırmış biri olarak bu çocuğun düştüğü durama bende düşmüştüm o anda panik yapıyorsunuz, başkasına kızıp bağırıp çağırıyorsunuz. bu çocukta camı kırdıktan sonra müdürden fırça veya dayak yiyeceğini bildiği için sinir krizi geçirip karşısındaki yüzünden camı kırmış gibi ortam yaratmış. yazık vallahi görünce acıdım. ama bu olaydan sonra kimse bu çocukla uğraşamamıştır




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

    Haberi okuduktan sonra i love you Galatasaray dedim.. Sonra Abdürrahim Albayrak'a hak verdim.

    Totem listesine yazdınmı sen benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl inançlı olsanız tepki gösterirsiniz bu olaya her halt için allahın adı ağıza alınır mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.