Şimdi Ara

Arena da Besiktasi yeneriz rahat olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sikintimiz deplasmanlarda cok inaniyorum yenecegimize,ortaya 1 haftalik ban iddiasi atardim ama chelsea macinda forumda olmak istiyorum Bir de melo sari gordu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş'ı yensek ne olacak? Sonraki hafta deplasmanda kaybederiz aynı yere döneriz.
  • Bu ne rahatlık?

Rize'yle yapmıyorsun.Beşiktaş gibi ülkenin en büyük üç kulübünden biriyle yapıyorsun.Daha sonra Chelsea ile çok önemli bir maça çıkıyorsun.Oyuncuların aklı diğer maçta da olacak.Karşında kadro kalitesi iyi olmasada şampiyonluğa oynayan ve senin üstünde olan bir takım var.Evinde son iki maçı farklı yenmiş olabilirsin ama Beşiktaş bunlara benzemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

Bu ne rahatlık?

Rize'yle yapmıyorsun.Beşiktaş gibi ülkenin en büyük üç kulübünden biriyle yapıyorsun.Daha sonra Chelsea ile çok önemli bir maça çıkıyorsun.Oyuncuların aklı diğer maçta da olacak.Karşında kadro kalitesi iyi olmasada şampiyonluğa oynayan ve senin üstünde olan bir takım var.Evinde son iki maçı farklı yenmiş olabilirsin ama Beşiktaş bunlara benzemez.

Bence bu kadar onemli bir derbide futbolcular chelseayi hatirlamaz bile ha olur da yenilirlerse kimse cikip aklimiz chelseadeydi hebe hube demesin sen profesyonelsen her maca ayni degeri vereveksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: evrimleşmemiş maymun

quote:

Bu ne rahatlık?

Bence bu kadar onemli bir derbide futbolcular chelseayi hatirlamaz bile ha olur da yenilirlerse kimse cikip aklimiz chelseadeydi hebe hube demesin sen profesyonelsen her maca ayni degeri vereveksin.

Profesyonellik onu gerektirir tabi ama futbolcu odaklanamaz.Melo bence kendini göstermek için Chelsea maçını bekliyordur.

• Çokta büyütmemek lazım,1 puan almamız önemli oldu.Puan kaybetmememizin çok yararını göreceğiz, zaten her durumda fenerle aramızda 2 maçlık puan varkı olacaktı.O yüzden canınızı sıkmaya değmez, hatta bu kötü oyuna sevinsek yeridir.
  • Yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deplasmanda maç alamazsan, şampiyon olamazsın. Sadece Beşiktaş maçıyla sezonu kurtaracak kadar küçük değil bu takım.
  • vallah en çok çekindiğim maç arenadaki mücadele çok zor olacak melo kırmızı falan yerse şansımız olabilir gerçekçi olmak lazım içerde çok iyi oynayan çok kaliteli bir takım var
  • İlk maçtaki gibi havalarını indiririz...
  • Yenseniz dahi bir şey fark etmez.Ondan sonraki hafta deplasmanda puan kaybedersiniz yine önünüze geçeriz.
  • Bjk dünkü gibi oynar bizde Arenada alışıla gelmiş iştahlı oyunumuzu oynarsak maç rahat geçer... Ama bugünkü gibi ruhsuz olursak puan kaybı yaşayabiliriz
  • Beşiktaşın kanat hücumları ve Almeida inanılmaz tehlikeli. Ama Arena'da coştuğumuz doğru bende inanıyorum Beşiktaşı yeneceğimize tabi mancini bu maçın cezasını malum oyunculara keserse.
  • Sizin sonraki hafta puan kaybetmeyeceğiniz ne malum. Ayrıca hiçbir maç sahada oynanmadan kazanılmaz. Bu haftaya bizim içimde geçerli.

• Bir dünkü genel Galatasaray taraftar profilinin yorumlarına bakıyorum, seviye yerlerde, burunlar havada. Bir de şu konudaki yorumlara bakıyorum, gayet seviyeli, objektif.

Troller olmayınca demekki güzel güzel futbol konuşulabiliyor.

Haftaya 2 takım için de zor bir maç olacak ancak bence biz biraz daha rahat çıkacağız maça. Galatasaray daha stresli olacaktır. Ancak GS'nin iç saha performansı da ortada. İnşallah hakemlerin maçın önüne geçmediği güzel çekişmeli bir maç izleriz. Çok ortada bir maç bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Bir dünkü genel Galatasaray taraftar profilinin yorumlarına bakıyorum, seviye yerlerde, burunlar havada. Bir de şu konudaki yorumlara bakıyorum, gayet seviyeli, objektif.

Troller olmayınca demekki güzel güzel futbol konuşulabiliyor.

Haftaya 2 takım için de zor bir maç olacak ancak bence biz biraz daha rahat çıkacağız maça. Galatasaray daha stresli olacaktır. Ancak GS'nin iç saha performansı da ortada. İnşallah hakemlerin maçın önüne geçmediği güzel çekişmeli bir maç izleriz. Çok ortada bir maç bence.

.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evrimleşmemiş maymun

quote:

Bu ne rahatlık?

Profesyonellik onu gerektirir tabi ama futbolcu odaklanamaz.Melo bence kendini göstermek için Chelsea maçını bekliyordur.

Melodan ziyade Drogba diyeceğim ama son maçta hiç umut vermedi Ama yine de chelsea maçına artı motivasyonla çıkacaktır tüm takım,o zamana kadar kayıp vermeseydik muhteşem olacaktı.

• Çok hırslı bir takımla oynayacağız. Ev sahibi olmanın avantajı büyük.
  • eğri oturup doğru konuşmak lazım arena da galibiyet almak harika olur,chelsea maçı öncesi olması bu akşamki moral bozukluğu vs. yardım edebilir bize ama 1 puan çıkarmak bile önemli bizim için.

ev sahibi olduğunuz için ibre sizden yana.

artık şu çatışmaları bıraksak ta futbolu konuşabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Yenseniz dahi bir şey fark etmez.Ondan sonraki hafta deplasmanda puan kaybedersiniz yine önünüze geçeriz.

Siz de kesin bizim maç dışında tüm maçları kazanırsınız sezon bitene kadar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.