Şimdi Ara

Arel Üniversitesi Uzatma Burs Kesilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu senem berbat geçti. Bursum var %50. Acaba bursum kesilir mi bir sene daha gitsem? Bursum kesilirse parayı ödemem çok zor, o kadar durumumuz yok malesef.

Bilginiz var mı?

• Okula bende ciddi ara vermiştim iş yuzunden . Ayni universitede okuyoruz ...

Net cevap sanirim ogrenci isleri verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Olumsuz bir cevap verirlerse benim için büyük sorun olacak. Okulun kapanmasını bekliyorum sormak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenitolepe

Olumsuz bir cevap verirlerse benim için büyük sorun olacak. Okulun kapanmasını bekliyorum sormak için.

Yarin finalim var . Ben soracagin , okulun kapanmasini neden bekliyorsun ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kayıt yenilenmesi, okul bitince oluyor. Kayıt yenileme sırasında sorucam. O zaman bu işle uğraşan yetkililer belki yardımcı olurlar. 2 kişi gördüm bursu kesilmeyen. Bir tanesi 4 senedir önlisans okuyor, sordum bursun bitmedi mi diye. Biriyle görüşmüş yarıya indirmiş fiyatı. Diğer kişi de tam burslu ve bu 3. senesi önlisansta. Umarım bana da böyle bir kolaylık yaparlar..
  • Bizim okul 5 yıl hazırlık dahil burs veriyor ...

Yani şunu söyliyeyim ; Örnek verecek olursak sen 4. Sınıfa geçtin ancak alttan derslerin var, o zaman dönem uzayınca bursu kesiyor ZDEVLET

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önlisans okuyorum ben, önlisans okuyan 2 kişi halen daha burslu gibi devam ediyor. Bu da demektir ki bir şans var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.