Şimdi Ara

Arel Üniversitesi Nasıl biryer.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
23.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yök tarafından denkliği varmış. Bilgisayar mühendisliği filan diyor. Kimler tarafından açılmış bu üniversite bakar mısınız?
    Mütevelli heyetinde ali rıza binboğa var.

• Bakın bu da özyeğin Üniversitesi;
    http://www.ozyegin.edu.tr/main/default.asp

değişik değişik üniversiteler açılmış
  • kaç para bu okullar ya
  • arel'i biliyordum ama özyeğin üniversitesini ilk defa duydum.
  • okul seçiminde areli yazmayın ben bu kadar kalitesiz seviyesiz saçma bir kilerden bozma bir okul görmedim. bence en dandik okul burasıdır pişmanım.
  • Kızlar teklif ediyormuş.
  • arel kolejının bır uzantısı olan bır okuldur turkıyeye bır cok yenılık getırmıstır arel unıversıtesıne gonul rahatlıgıyla tercıh edebılırsın hatta keske gecen 2 sene once acılsaydı da arele kayıt olsaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• doğan grubunun vardı bi tane floryada onada bak istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Kızlar teklif ediyormuş.

can alıcı bilgi verdi burak abazalar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 7 Ocak 2009; 16:43:09 >
  • bu arel üniversitesi sefaköyde mi
  • Babam orada öğretmen.

Siyasal iletişim ve reklamcılıklla ilgili ders veriyor.
  • arele iyi diyen kişinin kesin bir avantajı vardır. benim o okulu tercih etmemdeki en büyük sebeblerden ilki fiyat açısından girebileceğim okul katagorisinde olması ikinciside yeni bir okul oluşu nedeniylede öğrencilere çok aşırı baskı uygulamayıp punlamada daha bonkör davranması ihtimalini düşündüğümdendir ama okulun 2. dönemi başladığında öğrencilerin notlarını incelediğimde derslerden kalan öğrencilerin yanında kimsenin notunun o kadar iyi olmadığı ayrıca sürekli devam eden kişilerin bile (kendimden biliyorum) sınırlarda geçmiş oluşudur. sakın yeni bir üniversite deyip notlarım iyi gelir düşüncesine kapılmayın ayrıca fiyat konusunda da karşısndaki aydın üniversitesi bile bu okuldan daha insaflıdır ( daha ucuzdur) bu okula kötü diyorum ama okulun sadece kalitesiz oluşunu düşünmeyin ayrıca öğretim üyeleride çok kötü kısa bir örnek verim; ingilizce seviye tespit sınavı yaptılar o kadar zor sordular ki mübalasız hiç kimse geçemedi sonuç olarak para hırsı gözlerini bürümüş öğrenci bırakarak onlardan gelicek paraya muhtaçlar bu yüzden bütün öğrenciler onlar için yunan askeri. inanmayan varsa yazdıklarımı bizzat okuldaki öğrencilere sorarak teyit edebilirler. bende bu sene bitsin geçebilirsem başka bir okula geçicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 2 Mart 2009; 21:25:58 >

• Arel,Aydın,özyeğin vs. bunların kafadan bi 5-6 senesi vr kendilerini toparlamaları bişiler yapmaları için yazmayın daha köklü üniversitelere gidin
  • quote:

Orjinalden alıntı: scald

Arel,Aydın,özyeğin vs. bunların kafadan bi 5-6 senesi vr kendilerini toparlamaları bişiler yapmaları için yazmayın daha köklü üniversitelere gidin

bilgi sahibi olduğunu zannetmiyorum. özyeğin'i araştırmanızı tavsiye ederim. bu ara arel, aydın vs bunların bırak 5-6 , 15-16 senesi var
  • para verip okuyacakasan; bilkent,koç,sabancı,bilgi vs. buraları düşün, parasının hakkını verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sumptuous

quote:

Arel,Aydın,özyeğin vs. bunların kafadan bi 5-6 senesi vr kendilerini toparlamaları bişiler yapmaları için yazmayın daha köklü üniversitelere gidin

bilgi sahibi olduğunu zannetmiyorum. özyeğin'i araştırmanızı tavsiye ederim. bu ara arel, aydın vs bunların bırak 5-6 , 15-16 senesi var

Walla tek bildiğim kurucusunun bilkent mezunu veya bilkentte öğretim görevlisi oldugu...Bilkentten hocalar getirtirmiş sanırım baya boş ama ya yine aynı kapıya gelio uzuuunn zaman vr bişiler yapmaları adlarını duyurmaları için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sumptuous

quote:

Walla tek bildiğim kurucusunun bilkent mezunu veya bilkentte öğretim görevlisi oldugu...Bilkentten hocalar getirtirmiş sanırım baya boş ama ya yine aynı kapıya gelio uzuuunn zaman var bişiler yapmaları adlarını duyurmaları için

kurucusundan değil de rektöründen bahsediyorsun.eski bilkent işletme'nin dekanı,bilkent mezunu değil. bilkentten hocalar getirtmedi baya?. neyse önemsiz zaten o kısmı. tersine beyin göçü yaparak yurtdışındaki birçok üniversitelerden sağlam öğretim görevlisi getirildi. tabi sabancı'dan fln da. sadece şunu söyleyebilirim orda 5 sene boyunca iyice kıvama girdikten sonra alacağınız referanslarla birçok kapıyı aralayabilirsiniz.

• 5 para etmez bir okul tercih etmeyin sakın Dershane gibi üniversite havası yok ayrıca yok spor salonlarımız var yok fitness salonlarımız var sözlerinede kanmayın Sefaköyde 2 yıllık olan üniversitede bir bok yok bu etkinliklerden yararlanmak için büyük çekmeceye gitmeniz gerekiyor, boşa paranızı harcamayın aman diyim.
  • eskiden kiler marketti sefaköydeki yer suan kanaryanin gençleri kapida kiz bekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.