Şimdi Ara

Arduino ya başlamak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben elektronik işine başlamaya karar verdim. Araştırdım. Mikrodenetleyiciler varmış. PIC varmış ama buna ek programlama kartı falan almak gerekiyormuş. Arduino ise hazırmış falan. Neyse basit bişeyler öğrendim.

Arduino Süper Başlangıç Seti adında bir set buldum ama stoklar tükenmiş. Sadece 1 yerde daha var o da kartalotomasyon.com.tr . Bu site güvenilir mi diye araştırdım ama bir şey bulamadım. Konu dışında konu açtım cevap gelmedi.

Şimdi benim demek istediğim öncelikle bu site güvenli mi? Buradan alayım mı? Değilse başka nerede başlangıç seti bulabilirim? Bana bir set önerebilir misiniz?

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o dediğin siteyi bilmiyorum ama ben setimi aliexpres.com dan etirttim 1 ay beklerim dersen yurtdışından getirt daha ucuza gelyo
  • Hiç o siteden almadım.

Arduino uno
    USB kablo
    LCD ekran
    PIR sensör

sana hepsi 40 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @edison3838
    Benim dediğim set bir kitaba göre hazırlanmış. Yani kitaptakileri yapmak için gereken her şey var. Aliexpress de bu setin aynısı var mıdır veya ayrı ayrı parçaları bulabilir miyim? Kitap sorun değil hepsiburada ve d&r da var.

@OW Ready Linux
    Ama dediğim gibi o set kitaba göre hazırlandığı için onu satın almak istiyorum. Yine de teşekkürler.

Bu arada bu seti ilk önce robotistan.com da buldum. Araştırdım güvenilir bir site. Buradan alacaktım ama stoklar tükenmiş. Set 180 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı setin içindeki malzemelerin olduğu set aliexpresde de var hatta daha fazla ürün çıkıyo içinden
  • ben kitabıyla setiyle birlikte almıştım. kitabın çoğunu okudum. faydalı olduğunu düşünüyorum.
    fakat 2. arduino yu aliexpress'den aldım.

özellikle unonun yanına birde nano almanı öneririm. nanodua microusb girişi kullanılıyor daha kolay bulunabilen bir kablo.
    ayrıca küçük olması projelerde işe yarıyor
  • @edison3838 linkini atabilir misiniz? Bulunduğum yerde internete zor giriyorum arama yaptım ama bulamadım. Ve sonuçta yurt dışından sipariş edeceğim. Ekstra bir işlem gerekiyor mu?

@orcnd şimdilik uno yeterli benim için. Zaten sette kablo da var (a dan b ye). Eğer ileride lazım olursa alırım. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.